Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 11 resultaten

Miranda Lee Een bed vol rozen Bouquet 2700
€ 1.00
nr. 2700
Verkocht

Een bed vol rozen

Deel 1 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Het vinden van een geschikte echtgenote – dat is Richards nieuwste project. En niet zomaar een vrouw, nee, een mooie hartstochtelijke dame die zijn bloed sneller doet stromen én bereid is hem kinderen te schenken. Liefde en romantiek hoeven er wat hem betreft niet aan te pas te komen. Bloemiste Holly lijkt de perfecte kandidate, maar die wil juist alleen trouwen uit liefde…

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Op een kussen Bouquet 2716
€ 1.00
nr. 2716
Verkocht

Op een kussen

Deel 3 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Natalie Fairlane, eigenares van Bruid op Bestelling, laat zich door arrogante rijkelui niet uit het veld slaan.
Als multimiljonair Mike Stone bij haar een bruid bestelt – puur voor de show – die hij binnen een maand wil dumpen, vertelt ze hem dus koeltjes dat ze er niet over peinst een van haar cliëntes aan hem te koppelen.
Maar dan hoort ze zichzelf tot haar verbijstering zeggen dat zijn wel wil!

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Tussen zijde lakens Bouquet 2708
€ 1.00
nr. 2708
Verkocht

Tussen zijde lakens

Deel 2 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Hij zocht een mooie vrouw om zijn ex-vriendin de ogen mee uit te steken; zij een rijke man om kinderen mee te krijgen. Bruid op Bestelling bracht hen samen,
en inmiddels zijn Reece en Alanna al enige tijd tevreden getrouwd. Maar wanneer Alanna door een ongeluk haar geheugen kwijtraakt, lijkt hun zo zorgvuldig opgebouwde
verstandshuwelijk voorgoed verleden tijd…

Bekijken
Verder lezen
Abby Green Liefde op een dwaalspoor Bouquet 2968
€ 1.00
nr. 2968
Verkocht

Liefde op een dwaalspoor

Zakenman Romain de Valais heeft zijn zinnen gezet op topmodel Sorcha Murphy.

Gezien haar roerige verleden heeft hij weinig respect voor haar, maar haar oogverblindende schoonheid maakt haar onmisbaar voor zijn reclamecampagne. Sorcha vindt het afschuwelijk dat Romain haar zo achteloos veroordeelt. vooral omdat haar
slechte reputatie op een vergissing berust.

Als blijkt dat ze, ondanks haar verzet, de charmes van de Fransman niet kan weerstaan, neemt ze zich één ding voor: hij zal misschien haar lichaam bezitten, maar nooit haar hart…

Bekijken
Verder lezen
Susan Stephens Tussen lust en wraak Bouquet 3087
€ 1.00
nr. 3087
Verkocht

Tussen lust en wraak

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Als fotografe Zara Kingston het staatje Zaddara binnentrekt, op zoek naar de waarheid omtrent haar verleden, beseft ze nog niet hoeveel aantrekkingskracht de woestijn heeft.

Niet alleen raakt ze onder de bekoring van het machtige landschap en zijn bewoners, maar ook ontmoet ze de liefde van haar leven. De woestijnreiziger Abbas verleidt haar een zinderende nacht lang tot een hartstocht die ze nooit eerder ervaren heeft.

Als blijkt dat hij de koelbloedige heerser sjeik Shahin is, verantwoordelijk voor de dood van haar ouders, wordt ze verscheurd tussen lust en wraak..

 

Bekijken
Verder lezen
Jacqueline Baird Italiaanse hartstocht Bouquet 2677
€ 1.00
nr. 2677
Verkocht

Italiaanse hartstocht

Charlotte Summerville, Jake haat die naam.

Hoewel hij de vrouw nog nooit heeft ontmoet, weet hij dat ze een inhalig mens is, en hij is vastbesloten wraak te nemen. Hij weet ook al hoe: in zijn bed. Charlotte is zich van geen kwaad bewust als ze in een Londense galerie oog in oog komt te staan met de aantrekkelijkste man die ze ooit heeft gezien: de Italiaan Jake d’Amato. In zijn armen ontdekt ze wat passie is, en voor ze het weet is ze zwanger en met hem getrouwd. Maar al in de eerste week van hun huwelijk staalt de twijfel toe.

Wordt hij gedreven door liefde… of door iets anders?

Bekijken
Verder lezen
Catherine George Maanlicht in Toscane Bouquet 2891
€ 1.00
nr. 2891
Verkocht

Maanlicht in Toscane

Wanneer Harriet na het overlijden van haar grootmoeder naar het huis gaat dat ze heeft geërfd, komt ze oog in oog te staan met James Devereux, de oudere broer van haar goede vriend Tim.

Vroeger al bracht hij haar ernstig in verwarring met zijn knappe uiterlijk en hooghartige gedrag, en daar blijkt na al die tijd helemaal niets aan veranderd. Tijdens een vakantie in Toscane duikt hij opnieuw op – nu aan het voeteneind van haar bed! In die maan verlichte nacht weet ze geen weerstand aan hem te bieden, en dat is het begin van een stormachtige romance.

Maar dan doet Harriet een verbijsterende ontdekking en lijkt aan het sprookje in één klap een einde te komen…

Bekijken
Verder lezen
Cathy Williams Veroverd door de baas Bouquet 2638
€ 1.00
nr. 2638
Verkocht

Veroverd door de baas

Lucy is stomverbaasd en aangenaam verrast, wanneer ‘s avonds laat op kantoor haar aantrekkelijke baas Nick Constantinou onverwacht voor haar neus staat.

Wat een doodgewone avond doorwerken had moeten zijn, ontaardt in een hartstochtelijke vrijpartij. Hoewel deze amourette bij beiden een zinderende passie heeft doen ontwaken, besluiten ze het bij een keer te laten en doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens een zakenreis kan Nick zich echter niet bedwingen en verleidt de terughoudende Lucy opnieuw.

Maar dan komt er een kink in de kabel….

Bekijken
Verder lezen
Fantasie voor twee geliefden Bouquet 2619 Penny Jordan
€ 1.00
nr. 2619
Verkocht

Fantasie voor twee geliefden

Deel 1 Liefde op stand

Mollie neemt het altijd op voor de underdog.

Het is dus geen wonder dat ze bij voorbaat een hekel heeft aan Alex Villiers, schatrijk en van adel, die een groep kamperende jongeren van zijn landgoed wil laten zetten. Als ze een kijkje gaat nemen op het terrein, wordt ze op een smal bospad klemgereden. Er stapt een man uit, maar niet zomaar een man – hij is lang, gespierd, breedgeschouderd, eh… zeg maar gewoon: adembenemend knap!

 

Bekijken
Verder lezen
een-nacht-in-zijn-armen-bouquet-2627-penny-jordan
€ 1.00
nr. 2627
Verkocht

Eén nacht in zijn armen

Deel 2 Liefde op stand

Sylvie kan niet geloven dat uitgerekend zij Ran Carrington zal moeten helpen bij de restauratie van zijn landhuis.

Jaren geleden wees hij haar af en dat doet nog steeds pijn. Diep in haar hart houdt ze namelijk nog steeds van hem. Maar goed, ze zal de relatie dit keer strikt zakelijk houden. Als ze Ran weerziet, weet ze dat het héél moeilijk zal zijn zich aan dat voornemen te houden…

 

 

Bekijken
Verder lezen
Jackie Braun Nachten in Mexico Bouquet 2723
€ 1.00
nr. 2723
Verkocht

Nachten in Mexico

Om een beetje tot rust te komen doet Marnie Larue zichzelf een reisje naar Mexico cadeau.

Het strand is mooi, de zee is prachtig, en haar buurman in de hacienda iets verderop bijzonder aantrekkelijk. Deze J.T. Lundy is miljonair, en ook hij is naar Mexico gekomen om zijn hectische te leven ontvluchten. Zodra hij Marnie ziet, is het echter gedaan met zijn rust. Hij voelt zich onweerstaanbaar tot haar aangetrokken. Wat hij niet weet, is dat ze weduwe is en moeder van een zoontje. En Marnie op haar beurt heeft geen idee van J.T’s fortuin.

Zullen hun gevoelens bestand blijken tegen de realiteit die hun na deze vakantie wacht… of blijft het bij een vakantieliefde?

Bekijken
Verder lezen