Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 6 resultaten

Jacqueline Baird Italiaanse hartstocht Bouquet 2677
€ 1.00
nr. 2677
Verkocht

Italiaanse hartstocht

Charlotte Summerville, Jake haat die naam.

Hoewel hij de vrouw nog nooit heeft ontmoet, weet hij dat ze een inhalig mens is, en hij is vastbesloten wraak te nemen. Hij weet ook al hoe: in zijn bed. Charlotte is zich van geen kwaad bewust als ze in een Londense galerie oog in oog komt te staan met de aantrekkelijkste man die ze ooit heeft gezien: de Italiaan Jake d’Amato. In zijn armen ontdekt ze wat passie is, en voor ze het weet is ze zwanger en met hem getrouwd. Maar al in de eerste week van hun huwelijk staalt de twijfel toe.

Wordt hij gedreven door liefde… of door iets anders?

Bekijken
Verder lezen
Catherine George Maanlicht in Toscane Bouquet 2891
€ 1.00
nr. 2891
Verkocht

Maanlicht in Toscane

Wanneer Harriet na het overlijden van haar grootmoeder naar het huis gaat dat ze heeft geërfd, komt ze oog in oog te staan met James Devereux, de oudere broer van haar goede vriend Tim.

Vroeger al bracht hij haar ernstig in verwarring met zijn knappe uiterlijk en hooghartige gedrag, en daar blijkt na al die tijd helemaal niets aan veranderd. Tijdens een vakantie in Toscane duikt hij opnieuw op – nu aan het voeteneind van haar bed! In die maan verlichte nacht weet ze geen weerstand aan hem te bieden, en dat is het begin van een stormachtige romance.

Maar dan doet Harriet een verbijsterende ontdekking en lijkt aan het sprookje in één klap een einde te komen…

Bekijken
Verder lezen
Cathy Williams Veroverd door de baas Bouquet 2638
€ 1.00
nr. 2638
Verkocht

Veroverd door de baas

Lucy is stomverbaasd en aangenaam verrast, wanneer ‘s avonds laat op kantoor haar aantrekkelijke baas Nick Constantinou onverwacht voor haar neus staat.

Wat een doodgewone avond doorwerken had moeten zijn, ontaardt in een hartstochtelijke vrijpartij. Hoewel deze amourette bij beiden een zinderende passie heeft doen ontwaken, besluiten ze het bij een keer te laten en doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens een zakenreis kan Nick zich echter niet bedwingen en verleidt de terughoudende Lucy opnieuw.

Maar dan komt er een kink in de kabel….

Bekijken
Verder lezen
Fantasie voor twee geliefden Bouquet 2619 Penny Jordan
€ 1.00
nr. 2619
Verkocht

Fantasie voor twee geliefden

Deel 1 Liefde op stand

Mollie neemt het altijd op voor de underdog.

Het is dus geen wonder dat ze bij voorbaat een hekel heeft aan Alex Villiers, schatrijk en van adel, die een groep kamperende jongeren van zijn landgoed wil laten zetten. Als ze een kijkje gaat nemen op het terrein, wordt ze op een smal bospad klemgereden. Er stapt een man uit, maar niet zomaar een man – hij is lang, gespierd, breedgeschouderd, eh… zeg maar gewoon: adembenemend knap!

 

Bekijken
Verder lezen
een-nacht-in-zijn-armen-bouquet-2627-penny-jordan
€ 1.00
nr. 2627
Verkocht

Eén nacht in zijn armen

Deel 2 Liefde op stand

Sylvie kan niet geloven dat uitgerekend zij Ran Carrington zal moeten helpen bij de restauratie van zijn landhuis.

Jaren geleden wees hij haar af en dat doet nog steeds pijn. Diep in haar hart houdt ze namelijk nog steeds van hem. Maar goed, ze zal de relatie dit keer strikt zakelijk houden. Als ze Ran weerziet, weet ze dat het héél moeilijk zal zijn zich aan dat voornemen te houden…

 

 

Bekijken
Verder lezen
Jackie Braun Nachten in Mexico Bouquet 2723
€ 1.00
nr. 2723
Verkocht

Nachten in Mexico

Om een beetje tot rust te komen doet Marnie Larue zichzelf een reisje naar Mexico cadeau.

Het strand is mooi, de zee is prachtig, en haar buurman in de hacienda iets verderop bijzonder aantrekkelijk. Deze J.T. Lundy is miljonair, en ook hij is naar Mexico gekomen om zijn hectische te leven ontvluchten. Zodra hij Marnie ziet, is het echter gedaan met zijn rust. Hij voelt zich onweerstaanbaar tot haar aangetrokken. Wat hij niet weet, is dat ze weduwe is en moeder van een zoontje. En Marnie op haar beurt heeft geen idee van J.T’s fortuin.

Zullen hun gevoelens bestand blijken tegen de realiteit die hun na deze vakantie wacht… of blijft het bij een vakantieliefde?

Bekijken
Verder lezen