Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Verzonnen verloofde, De wens van de sjeik Bouquet 3591 Melanie Milburne Lucy Monroe
€ 1.50
nr. 3591
Verkocht

Verzonnen verloofde, De wens van de sjeik

Deel 1 Grand Hotel Chatsfield

Melanie Milburne – Verzonnen verloofde

Kort verhaal

Omdat ze er ook eens bij wil horen verzint muurbloempje Juliet een verloofde. Tijdens een vrijgezellenparty in het Chatsfield beweert ze dat de schatrijke, adembenemend knappe Marcus Bainbridge haar ten huwelijk heeft gevraagd. Maar dan staat diezelfde Marcus opeens voor haar neus!

Lucy Monroe – De wens van de sjeik

Kamermeisje Liyah krijgt de opdracht het verblijf van sjeik Sayed zo aangenaam mogelijk te maken. Al vanaf het eerste begin voelt ze zich tot hem aangetrokken, en als dat wederzijds blijkt, kan ze haar geluk niet op. Tot de sjeik na één nacht in zijn bed eist dat ze met hem meekomt naar zijn woestijnstaat. Want stel je voor dat ze zwanger is en er een troonopvolger op komst is…

Bekijken
Verder lezen
Achter gesloten deuren Bouquet 3654 Abby Green, Michelle Conder, Caitlin Crews, Dani Collins, Susan Stephens
€ 1.50
nr. 3654
Verkocht

Achter gesloten deuren

Deel 8.5 Grand Hotel Chatsfield

In de luxesuites van het Grand Hotel Chatsfield gebeurt altijd wel iets opwindends…

5 Korte verhalen in 1 bundel

KAMER 286 – Abby Green
Salim Segal heeft één nacht in een superluxe hotelkamer om Natalja ervan te overtuigen dat hij niet de man is die zij denkt dat hij is. Hij zal zorgen dat het een onvergetelijke nacht wordt!

KAMER 426 – Michelle Conder
Waarom is Chloe toch naar het feest gegaan dat Liam Hunter in zijn suite geeft? Ze haat de arrogante filmster!

KAMER 507 – Caitlin Crews
Jenny is buitengesloten en staat nu op de gang van het luxehotel in alleen haar ondergoed!

KAMER 823 – Dani Collins
Lady Hamilton-Smythe heeft een geheim. Ze boekt elke maand een suite en krijgt dan bezoek van de geheimzinnige Hayes…

DE ROYAL SUITE – Susan Stephens
Libby trekt stiekem de galajurk van haar nicht aan en gaat daarin naar de hotelbar. Meteen krijgt ze zwoele blikken van de ongelooflijk knappe prins Lucaj…

Bekijken
Verder lezen
Annie West Adembenemende sjeik Bouquet 3457
€ 1.00
nr. 3457
Verkocht

Adembenemende sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Zal ze zich overgeven aan de sjeik?

Dagenlang heeft sjeik Arik haar gadegeslagen: de gouden verschijning die iedere ochtend voor dag en dauw naar het strand komt. Niet langer in staat zijn verlangen naar haar in te tomen, spreekt hij haar uiteindelijk aan. Maar in plaats van met hem te flirten, zoals hij gewend is van vrouwen, bewaart ze zorgvuldig afstand. Waardoor zijn belangstelling alleen maar groter wordt…

Als betoverd kijkt Rosalie naar de knappe, donkere man die op een groot paard over het strand aan komt galopperen. Vlug probeert ze het beeld in een schets te vangen, maar voordat ze die kan afmaken, spreekt de man haar aan. Hij vindt het prima dat ze hem schildert, mits ze een deel van de dag met hem doorbrengt. Hoewel het verleden haar heeft geleerd geen man meer te vertrouwen, stemt ze tot haar eigen verrassing in met zijn opwindende eis…

Bekijken
Verder lezen
Catherine George Door liefde overtuigd Bouquet 3407
€ 1.00
nr. 3407
Verkocht

Door liefde overtuigd

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Eén blik.

Meer is er niet voor nodig om Harriet hopeloos verliefd te laten worden op James Crawford. Helaas wil haar vader niets van zo’n verbintenis weten. Zijn dochter, een Wilde-erfgename van River House, die het aanlegt met een nobody? Geen denken aan. Dus dwingt hij haar James vaarwel te zeggen. Wanneer James tien jaar later terugkeert, zijn de rollen omgedraaid: hij staat aan het hoofd van een miljardenbedrijf, en haar familie zit aan de grond. Dat biedt hem de perfecte kans om haar te laten ervaren hoe vernedering voelt.

Maar in plaats daarvan wakkert hij een vuur aan waarvan hij dacht dat het allang gedoofd was…

Bekijken
Verder lezen
Robyn Donald Geheime droomprins Bouquet 3249
€ 1.00
nr. 3249

Geheime droomprins

Hannah hoopt, op een eiland ver van huis, haar verleden achter zich te kunnen laten.

Wanneer ze wordt overvallen door een tropische koorts, wordt ze gevonden door een adembenemende man. Hij brengt haar naar huis, stopt haar in bed en neemt haar zelfs in zijn armen tot de koorts is gezakt. Voor ze hem kan bedanken, is hij echter alweer verdwenen. Wanneer ze ergens anders moet aansterken, blijkt hij de eigenaar van het huis waar ze logeert.

De explosieve aantrekkingskracht – die ze zich levendig kan herinneren – is er nog steeds, maar of ze hem kan vertrouwen?

Bekijken
In winkeltasje
Rebecca Winters Gouden liefde Bouquet 3348
€ 1.00
nr. 3348
Verkocht

Gouden liefde

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Nieuwsgierig geworden door alle verhalen van haar grootmoeder over de tijd die ze doorbracht met een heuse sjeik, reist Lynn af naar de woestijnstaat Al-Shafeeq.

Wanneer ze daar terechtkomt in een zandstorm, is het aan Rashad Rayhan te danken dat ze het overleeft. Ze komt bij in een paleis, waar ze een tijdje mag blijven om op krachten te komen. Rashad zorgt goed voor haar, maar het blijft haar onduidelijk wie hij precies is en wat zijn rol in het paleis is. Wel weet ze dat ze als een blok voor hem valt.

Pal nadat hij bekent dat hij ook gevoelens voor haar heeft, doet ze een ontdekking waaruit blijkt dat ze nooit samen kunnen zijn…

Bekijken
Verder lezen
Annie West Het hart van de sjeik Bouquet 3238
€ 1.00
nr. 3238
Verkocht

Het hart van de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Maggie is ten einde raad.

Betoverd door de sprookjesachtige sterrenhemel boven de woestijn, heeft ze zich laten verleiden tot een nacht met sjeik Khalid Bin Shareef. En nu is ze zwanger! De sjeik is een man van eer, en wanneer hij ontdekt dat Maggie zijn zoon verwacht, eist hij dat ze onmiddellijk met hem trouwt. Wel stelt hij als voorwaarde dat hun huwelijk puur zakelijk blijft. In haar verwarring stemt Maggie toe, maar algauw blijkt dat ze een vergissing heeft begaan.

Zij raakt hopeloos verliefd op haar kersverse echtgenoot, terwijl Khalid zich aan hun afspraak wil houden – hoewel hij er wel op staat dat ze het bed met hem deelt!

 

Bekijken
Verder lezen
Catherine George In een oogopslag Bouquet 3268
€ 1.00
nr. 3268
Verkocht

In een oogopslag

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Al haar vriendinnen hebben de trouwkoorts: zelfs haar beste vriendin en reismaatje gaat trouwen!

Dan maar alleen op vakantie, besluit Isobel. Een beetje eenzaam is dat wel, hoewel ze geniet van de rust op een Grieks eiland. Tot ze valt en buiten bewustzijn raakt. Wanneer ze bijkomt, staat er een woedende Griekse god over haar heen gebogen, die haar onderwerpt aan een vernederend verhoor. Ze verwacht dat hij haar vervolgens weg zal sturen, maar hij wil haar niet laten gaan. Voelt hij zich soms tot haar aangetrokken? Vreemd genoeg zou ze dat best willen.

Al is verliefd worden op een arrogante man als Lukas Andreadis wel het domste wat ze kan doen!

 

Bekijken
Verder lezen
€ 1.00
nr. 3362

Kus met kerst

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Om haar zus uit een ongemakkelijke situatie te redden duwt Jamie tijdens een kerstfeest haar baas, Ryan, onder de mistletoe en kust hem.

Had ze dat nu maar niet gedaan! Die kus maakt gevoelens in haar los die ze helemaal niet wil hebben. Ze wéét dat het een slecht idee is om voor de baas te vallen, maar nu is ze hopeloos verloren. Pal daarop vraagt Ryan haar mee te gaan op een zakenreis naar de Caraïben. Al snel blijkt dat ze beter haar bikini had kunnen inpakken dan haar strenge mantelpakjes, want hij heeft opwindende plannen.

Even lijkt dit haar mooiste kerst ooit te worden, tot er iets gebeurt waardoor alles verandert…

Bekijken
In winkeltasje
Lucy Gordon Kussen in Athene Bouquet 3327
€ 1.00
nr. 3327

Kussen in Athene

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Lysandros Demetriou: scheepsmagnaat en de meest begeerde vrijgezel van Athene.

Maar hij laat niemand tot zijn hart toe. Alleen Petra zag, als tiener, de gekwelde man die achter het ongenaakbare masker schuilging. Jaren later komen ze elkaar weer tegen. Hoewel hij haar niet lijkt te herkennen, slaagt ze er opnieuw in hem te raken. Hij wil haar duidelijk dicht bij zich houden en neemt haar zelfs mee naar zijn werven, waar hij nog nooit met een vrouw is geweest.

Maar net wanneer ze durft te hopen dat hij zijn zelfverkozen eenzaamheid zal opgeven voor een toekomst samen, doet ze een ontdekking die alles verandert…

Bekijken
In winkeltasje
Cathy Williams Onder de Italiaanse sterren Bouquet 3420
€ 1.00
nr. 3420
Verkocht

Onder de Italiaanse sterren

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Wat doe je als je je net stiekem in een sexy, roodsatijnen jurk van een ander hebt gehesen en de bel gaat?

Bethany opent de deur op een kier en ziet een knappe man – die kennelijk denkt dat ze de rijke flatbewoonster zelf is. In alle opwinding vergeet ze te zeggen dat ze slechts de oppas is. Playboy Cristiano De Angelis ziet zijn droomvrouw: een vamp met prachtige rode lokken. Als hij, tot zijn verrassing, merkt dat ze probeert hem de flat uit te werken, wordt ze een uitdaging die hij niet kan weerstaan. Een romantisch dinertje leidt tot een vurige affaire. Maar al snel beseft Bethany dat ze niet in zijn jetsetleven past.

Stilletjes vertrekt ze, met pijn in haar hart… en zwanger!

 

Bekijken
Verder lezen
Lucy Monroe Onverwacht verleid Bouquet 3113
€ 1.00
nr. 3113
Verkocht

Onverwacht verleid

Na een ongeluk is Enrico DiStefano aan bed gekluisterd.

Om de kans op een erfgenaam veilig te stellen vraagt hij Gianna, die hij al jaren kent, of ze een zakenhuwelijk met hem aan wil gaan. Ze mag delen in zijn rijkdom, op voorwaarde dat ze hem een kind schenkt. Gianna, die heimelijk verliefd is op Enrico, kan niet anders dan toestemmen. Hoewel hun nachten samen vol hartstocht zijn, voelt ze dat hij haar geen echte liefde kan bieden. Als ze probeert uit te vinden hoe dat komt, keert hij zich van haar af.

Zal ze hem voorgoed verliezen, of weet ze de weg naar zijn hart te vinden?

Bekijken
Verder lezen
Lynne Graham Passie in de woestijn Bouquet 3357
€ 1.00
nr. 3357
Verkocht

Passie in de woestijn

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

De knappe woestijnprins Raja al-Somari heeft de vrouwen voor het uitkiezen.

Toch zit hij nu in Engeland in een rijtjeshuis tegenover Ruby Sommerton, die zijn huwelijksaanzoek koeltjes aanhoort. Ruby weet dat ze afstamt van een koninklijke familie, maar had nooit kunnen denken dat ze nog eens zou moeten trouwen om de vrede tussen twee volken te bewaren. Vol tegenzin gaat ze akkoord met een gearrangeerd huwelijk – onder één voorwaarde: géén seks.

Als Raja zijn bruid op een dag ziet baden in een beschaduwde, kristalheldere oase, omringd door palmbomen, vraagt hij zich af hoe hij ooit met die eis heeft kunnen instemmen…

 

Bekijken
Verder lezen
Robyn Donald Verbijsterend voorstel Bouquet 3226
€ 1.00
nr. 3226

Verbijsterend voorstel

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Lukas Michelakis ziet eruit als een Griekse god en is zo rijk als Croesus, maar heeft de emoties van een marmeren beeld. Voor Iona is hij een raadsel – dat ze niet gaat oplossen, want ze vreest nooit in zijn glamourwereld te zullen passen. Dus probeert ze hem en hun korte hartstochtelijke relatie snel te vergeten. Tot haar schrik komt ze hem twee jaar later weer tegen, in zíjn badkamer, terwijl zíj halfnaakt is. Is het haar aanblik die hem ertoe brengt zijn verbijsterende voorstel te doen?

Hij blijkt namelijk op zoek naar een nanny/echtgenote, en volgens hem voldoet zij aan al zijn eisen…

Bekijken
In winkeltasje
Lucy Monroe Verlangen naar de sjeik Bouquet 3340
€ 1.00
nr. 3340
Verkocht

Verlangen naar de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Angele kan niet anders.

Hoewel ze vanaf haar tienertijd dolverliefd is op kroonprins Zahir, de man die voorbestemd is haar echtgenoot te worden, moet ze hem wel ontslaan van zijn trouwbelofte en hem de kans geven iemand te vinden van wie hij wel kan houden. Want nooit heeft hij enige belangstelling voor háár getoond, nooit is hij ingegaan op háár schuchtere avances – en nu weet ze eindelijk waarom. Hij blijkt een affaire te hebben! Toch kan ze hem niet zomaar laten gaan.

In haar wanhoop stelt ze één voorwaarde voor zijn vrijheid: dat ze de huwelijksnacht die haar nu onthouden wordt tóch met hem mag beleven…

 

Bekijken
Verder lezen
Kate Walker Weer in zijn armen Bouquet 3218
€ 1.00
nr. 3218

Weer in zijn armen

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Al twee jaar wordt Penny’s Griekse echtgenoot vermist, en ze besluit dat ze verder moet met haar leven.

Ze zal de leiding over zijn miljardenbedrijf uit handen geven en teruggaan naar Engeland. Maar dan blijkt Zarek nog in leven te zijn – en hoe! Hij eist meteen zijn plek op in het bedrijf én zijn huwelijk. Voor Penny is de verwarring compleet. Waar is hij geweest? Waarom doet hij zo afstandelijk, maar staat hij er wel op het bed met haar te delen?

Houdt hij nog van haar… of wil hij alleen maar een erfgenaam?

 

Bekijken
In winkeltasje
Abby Green Wraak en passie Bouquet 3449
€ 1.00
nr. 3449

Wraak en passie

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Zonovergoten wijngaarden, zoete kussen, romantiek vertroebeld door wraak…

Het ontbreekt Nicolás de Rochas, de grootste wijnproducent van Argentinië, aan niets. Toch is hij niet gelukkig. Kon hij Madalena Vasquez – zo mooi en zo verleidelijk – maar uit zijn hoofd zetten. Nooit zal hij hun geheime afspraakjes vergeten. En nooit zal hij vergeten hoe koud en onverschillig ze hem aan de kant zette. Nu is ze wanhopig op zoek naar een geldschieter voor de verwaarloosde wijngaard van haar ouders. Eindelijk heeft hij de kans zich te wreken voor wat ze hem heeft aangedaan…

Madalena wilde Nic destijds niet verlaten, maar ze moest wel. Nadat ze een familiegeheim had ontdekt, kón ze niet bij hem blijven.

Noodgedwongen keert ze naar hem terug, en nu stelt hij een onmogelijke eis. In ruil voor zijn geld wil hij haar één nacht in zijn bed. Hoe zal ze het ooit kunnen verdragen daarna opnieuw afscheid van hem te moeten nemen?

 

Bekijken
In winkeltasje
Kim Lawrence Zinderend weerzien Bouquet 3317
€ 1.00
nr. 3317

Zinderend weerzien

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Logisch gezien kan dit niet gebeuren, denkt Megan.

Toch is het geen hersenspinsel: Emilio Rios, die ze in geen twee jaar heeft gezien, staat haar écht te kussen, op het vliegveld van Madrid. En al zou ze beter moeten weten, ze kust hem terug. Omdat ze nog steeds verliefd is op de broer van haar beste vriend? Voordat ze beseft wat er allemaal gebeurt, neemt hij haar mee naar zijn appartement, waar blijkt dat hij net zo naar haar verlangt als zij naar hem. Even gelooft ze dat al haar fantasieën over hem eindelijk werkelijkheid worden, tot een telefoontje van haar broer de droom als een zeepbel uiteen doet spatten.

Onbedoeld onthult hij namelijk de ware reden van Emilio’s verleiding…

 

Bekijken
In winkeltasje
Carol Marinelli Droom van de woestijn Bouquet 3512
€ 1.00
nr. 3512
Verkocht

Droom van de woestijn

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

In de hitte van de woestijn smelt alle weerstand weg…

Prins Ibrahim van Zaraq weigert te buigen voor de plichten die zijn familie hem oplegt. Wanneer hij Georgie leert kennen, aarzelt hij dan ook maar heel even voor hij besluit dat hij haar zal bezitten. Ze is het type vrouw dat hij volgens de traditionele regels zou moeten mijden – eigenzinnig en niet geïnteresseerd in de positie van koningin – en daarom precies de uitdaging die hij zoekt!

Georgie weet dat ze niet moet vallen voor de trotse, rebelse Ibrahim. Aan hem toegeven zal haar meer kosten dan ze bereid is te geven. Wanneer ze samen stranden in de woestijn, zwicht ze toch voor de verleidelijke, donkere sjeik. Zelfs al zal ze door de wetten van zijn land nooit werkelijk de zijne kunnen worden…

Bekijken
Verder lezen
Marion Lennox Gedwongen geluk Bouquet 3120
€ 1.00
nr. 3120

Gedwongen geluk

Deel 3 De Karedes dynastieDe Karedes Dynastie 2

Een koninklijke familie, verscheurd door trots en honger naar macht. Zal iets hen ooit nog tot elkaar kunnen brengen?

Holly is verbijsterd. Prins Andreas heeft haar onder dwang naar zijn paleis laten komen en eist nu dat ze met hem trouwt – in het landsbelang nog wel! Denkt hij echt dat hij zomaar een bruid thuis kan laten bezorgen?

Maar bij het zien van de vurige blik in zijn ogen beseft ze dat hij álles zal doen om zijn land te redden… en haar te veroveren.

Bekijken
In winkeltasje