Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond

Maisey Yates Gevangen door de prins Bouquet 3921
€ 1.50
nr. 3921

Gevangen door de prins

Deel 1 serie Liefde als losgeldlogo liefde als losgeld

Veroverd door een machtige miljardair…

Belle is ten einde raad. Haar vader zit, volgens haar ten onrechte, gevangen in het kasteel van prins Adam Katsaros. Ze is tot alles bereid om hem vrij te krijgen en stelt de prins voor dat zij de plaats van haar vader inneemt. Adam gaat akkoord, maar heeft wel een schokkende voorwaarde…

Al is het verschrikkelijk wat haar vader hem heeft aangedaan, Adam is bereid Belles voorstel aan te nemen. Zij kan hem namelijk uitstekend van dienst zijn. Omdat het hoog tijd is dat hij zijn kluizenaarsbestaan opgeeft en weer in het openbaar verschijnt, kan het geen kwaad om een beeldschone vrouw als Belle aan zijn zijde te hebben. Dus ja, hij zal haar vader vrijlaten… als zij zijn minnares wordt!

Bekijken
In winkeltasje
Maya Blake Opwindende aanraking Bouquet 3923
€ 1.50
nr. 3923

Opwindende aanraking

Zijn eis is ongehoord… en verleidelijk.

De verlegen Suki Langston verlangt al jaren heimelijk naar Ramon Acosta. Eindelijk, op haar vijfentwintigste verjaardag, neemt hij haar in zijn armen voor een nacht die haar stoutste dromen overtreft – om haar vervolgens achter te laten.

Bijna een jaar later komt de knappe magnaat onverwacht terug en staat erop dat ze hem een erfgenaam schenkt. Zijn ongehoorde eis wakkert niet alleen haar verlangen naar een kind aan, maar roept ook herinneringen op aan Ramons opwindende strelingen. Die herinneringen moet ze echter wegduwen, wil ze hun hereniging zakelijk kunnen houden.

Maar al bij zijn eerste aanraking merkt ze hoe ontvankelijk haar lichaam en hart nog steeds voor hem zijn…

Bekijken
In winkeltasje
Tara Pammi Een gestolen kus Bouquet 3915
€ 1.50
nr. 3915

Een gestolen kus

Deel 2 Logo Het huis Drakos

Het lijkt alsof prinsen Andreas en Nikandros en prinses Eleni Drakos alles hebben wat hun hart begeert. De wereld ligt aan hun voeten; iedereen verafgoodt de koninklijke familie, en tientallen lakeien, kamermeisjes en butlers staan klaar om hen op hun wenken te bedienen. Maar achter al die schone schijn worden schandalige familiegeheimen verborgen gehouden. En die dreigen aan het licht te komen als de Drakos-telgen in de greep raken van hartstocht en onweerstaanbare verleiding…

Als onecht kind dat altijd aan de zijlijn stond, verlangt Eleni, prinses van Drakos, naar een eigen gezin.

Dat lijkt na een gestolen kus van een vreemdeling op een gemaskerd bal opeens dichterbij te komen. Die vreemdeling blijkt namelijk Gabriel Marquez te zijn, een schatrijke – en knappe! – investeerder, die haar vertelt dat hij iemand zoekt om voor zijn kind te zorgen.

Zou dit haar kans zijn om te krijgen waar ze zo naar smacht?

Bekijken
In winkeltasje
Jennie Lucas Haar Spaans veroveraar Bouquet 3917

Haar Spaans veroveraar

Een nacht om nooit te vergeten…

Die nacht met de rijke donjuan Santiago Velazquez zou eenmalig zijn, wist serveerster Gabrielle Langtry. Heerlijk en hartstochtelijk, maar eenmalig. Het lot heeft echter andere plannen: ze blijkt in verwachting van een kind dat ze nooit dacht te kunnen krijgen! Wanneer Santiago hoort dat de mooie Gabrielle zwanger is, is hij ervan overtuigd dat ze hem om de tuin geleid heeft. Toch stelt hij voor dat ze trouwen, want hij kan zijn kind absoluut niet vaderloos laten opgroeien.

Maar nog voor de bruiloft ontbiedt zijn vader hem in Madrid – om hem te verstaan te geven dat Santiago nooit hertog zal worden als hij met een burgermeisje trouwt…

Bekijken
In winkeltasje
Melanie Milburne In bed met de vijand Bouquet 3918
€ 1.00
nr. 3918
Verkocht

In bed met de vijand

Chantage of verleiding?

Allegra Kallas heeft een grondige hekel aan Draco Papandreou – en nog meer aan het verlangen dat deze arrogante, zondig mooie man telkens weer in haar oproept. Heeft ze dan helemaal niets geleerd van zijn afwijzing? Het liefst zou ze ver bij hem vandaan blijven, maar hij blijkt de enige die haar vader kan behoeden voor de ondergang… Draco heeft een onwrikbare voorwaarde voor zijn hulp: Allegra moet zijn vrouw worden. En niet alleen op papier, maar ook in de slaapkamer. Zo verzekert hij zich van een presentabele echtgenote en een mooie minnares zonder dat er liefde bij komt kijken.

Want de pijn van een gebroken hart wil hij nooit meer voelen…

Bekijken
Verder lezen
Clare Connelly Allesverterend verlangen Bouquet 3919
€ 1.50
nr. 3919

Allesverterend verlangen

Gedreven door wraak, verteerd door verlangen…

Nikos Kyriazis is nooit vergeten dat de rijke erfgename Marnie Kenington hem afwees toen hij nog een arme jongeman was. Hoewel hij inmiddels een succesvol zakenman is, draagt hij de pijn van die afwijzing nog altijd met zich mee. Alleen wraak kan die wond helen, en als hij ontdekt dat haar familie in geldnood zit, slaat hij meteen toe. Hij zal hun een klein fortuin schenken… als Marnie met hem trouwt! Marnie was er kapot van toen haar ouders haar dwongen Nikos af te wijzen omdat hij niet goed genoeg zou zijn. Ze is hem nooit vergeten, maar dat mag hij niet weten. Want als hij erachter komt dat ze nog steeds van hem houdt, gebruikt hij dat ongetwijfeld tegen haar.

Dus trekt ze een ijzige façade op – die hij met onmiskenbaar genoegen stukje bij beetje afbreekt, nacht na vurige nacht…

Bekijken
In winkeltasje
Kim Lawrence Vorstelijk verleid Bouquet 3920
€ 1.50
nr. 3920

Vorstelijk verleid

Wie de kroon past…

Sabrina Summerville weet dat haar verstandshuwelijk met de kroonprins van Vela noodzakelijk is voor de hereniging van het koninkrijk. Het is dus erg verontrustend dat ze zich zo aangetrokken voelt tot de broer van haar toekomstige echtgenoot, prins Sebastian Zorzi. Vooral omdat hij bekendstaat als de playboyprins die overduidelijk geen interesse heeft in een serieuze verbintenis… Sebastian is eraan gewend dat hij door iedereen gezien wordt als een losbol die niet wil deugen. Maar als zijn broer onverwacht afstand doet van de troon en het huwelijk met de mooie Sabrina afzegt, weet hij wat hem te doen staat.

Hij zal de kroon van Vela moeten aanvaarden en… een koningin moeten kiezen!

Bekijken
In winkeltasje
Carol Marinelli Riskante hartstocht Bouquet 3946
€ 1.50
nr. 3946

Riskante hartstocht

Deel 3 serie 3 biljonair’s 3 baby’s

Niets kon kamermeisje Sophie voorbereiden op het effect dat de schatrijke Siciliaanse hotelgast Bastiano Conti op haar heeft.

Met zijn gevaarlijk sensuele uitstraling verleidt hij haar tot het nemen van een enorm risico, en ze schenkt hem haar onschuld…

Hoewel Bastiano’s meedogenloosheid berucht is, knaagt zelfs zíjn geweten wanneer Sophie wordt ontslagen om haar indiscrete gedrag. Omdat hij haar maar niet kan vergeten, gaat hij naar haar op zoek. Na maanden vindt hij haar – berooid, in ongenade gevallen… en zwanger. Zelf ooit verstoten door zijn familie, besluit hij zijn kind op te eisen. Hoe opstandig Sophie zich ook opstelt, hij zal haar overhalen zijn ring te accepteren!

Bekijken
In winkeltasje
€ 1.50
nr. 3950
Verkocht

Verleiding op het eiland

Verleid, verliefd… ontmaskerd?

Rio Mastrangelo wil helemaal niets van de vader die hem nooit heeft erkend, dus als hij onverwacht een paradijselijk eiland erft, besluit hij het snel van de hand te doen.

Er meldt zich één koper: de verwende erfgename Cressida Wyndham. Wanneer hij haar op het eiland ontmoet, blijkt ze echter totaal niet verwend te zijn… maar wel buitengewoon aantrekkelijk! Tilly Morgan denkt dat het een fluitje van een cent zal zijn om zich voor te doen als haar beste vriendin Cressida, tot ze Rio ontmoet. Hoe kan ze haar misleiding volhouden als ze steeds heviger naar deze ongelooflijk sexy man verlangt – en dat duidelijk wederzijds is?

Tot overmaat van ramp raken ze door een storm samen opgesloten…

Bekijken
Verder lezen
Dani Collins Onvergetelijke nacht Bouquet 3951
€ 1.50
nr. 3951

Onvergetelijke nacht

Deel 4 serie De Sauveterre schandalen

Eén nacht maar.

Eén nacht wil Trella Sauveterre zich verliezen in hartstocht, voor het eerst in haar leven. Maar onverwacht raakt ze zwanger. Omdat ze per se buiten de spotlights wil blijven, houdt ze haar zwangerschap en de identiteit van de knappe, hooggeplaatste vader geheim… Wanneer de paparazzi onthullen dat Trella zijn baby verwacht, aarzelt kroonprins Xavier Deunoro geen seconde. Hij ontvoert haar naar zijn land en regelt een tijdelijk verstandshuwelijk, zodat zijn kind niet onwettig zal zijn. Na de geplande scheiding zal Xavier met een prinses trouwen, zoals de wet voorschrijft. Alleen heeft hij buiten zijn onstilbare verlangen naar Trella gerekend…

 

Bekijken
In winkeltasje
Helen Bianchin Ondraaglijk dichtbij Bouquet 3952
€ 1.50
nr. 3952

Ondraaglijk dichtbij

Door wraak herenigd…

Vijf jaar geleden raakte Alexei Delandros bijna alles kwijt: zijn bedrijf, zijn goede naam en de vrouw van wie hij hield. Onvermoeibaar heeft hij zich teruggevochten, en inmiddels is hij een miljardair die ontzag afdwingt. Het enige wat hem nog te doen staat, is afrekenen met de mooie Natalya Montgomery, die destijds zijn hart vertrapte… Natalya snapt niet waarom Alexei haar chanteert om zijn PA te worden. Vijf jaar geleden liet hij haar wereld instorten door zonder bericht te verdwijnen. Is hij alleen maar teruggekomen om haar opnieuw te kwellen? Toch bloeit, ondanks zijn wrede gedrag, haar liefde voor hem weer op.

Maar zal hij ooit iets anders dan minachting voor haar voelen?

Bekijken
In winkeltasje
Kim Lawrence In bed met de Griek Bouquet 3968
€ 1.50
nr. 3968

In bed met de Griek

Hij wil meer dan die ene nacht…

Na de dood van zijn beste vriend vond de Griekse scheepsmagnaat Nik Latsis één nacht troost in de armen van de temperamentvolle Chloe Summerville. Sindsdien achtervolgt ze hem in zijn dromen. Zozeer zelfs, dat alleen een volgende ontmoeting hem van zijn vurige verlangen naar haar kan verlossen. Dus zoekt hij haar weer op, om er al snel achter te komen dat zijn onweerstaanbare charme alleen niet genoeg is om haar weer in zijn bed te lokken!

Het was een onenightstand, en Chloe dacht niet dat het ooit meer zou worden. Een jaar later is Nik echter terug en verlangt dat ze zich in zijn armen werpt. Maar dat wil ze niet! Nou ja, ze wil het natuurlijk wel, maar alleen als ze er zeker van kan zijn dat ze meer voor hem is dan een kortstondig pleziertje.

Want daar lijkt het namelijk wel heel erg op…

Bekijken
In winkeltasje
Sharon Kendrick Verliefd op de Siciliaan Bouquet 3969
€ 1.50
nr. 3969

Verliefd op de Siciliaan

Hij doet haar een verbluffend voorstel…

Hoeveel Nicole Watson ook van Rocco Barberi houdt, het was een vergissing om met hem te trouwen. Een gewone schoonmaakster en een knappe miljardair? Zoiets gaat alleen in sprookjes goed. Om haar hart te beschermen moést ze hem uiteindelijk wel verlaten. En nu zal ze ook de volgende stap zetten: officieel met hem breken. Wanneer zijn weggelopen echtgenote om een echtscheiding vraagt, grijpt Rocco zijn kans. Hij weet namelijk een perfecte manier om de mooie Nicole voorgoed achter zich te laten.

Dus doet hij haar een voorstel: als zij zonder hem verder wil, moet ze nog één laatste keer van hem zijn…

Bekijken
In winkeltasje
Tara Pammi Trouwen met de tycoon Bouquet 3972
€ 1.50
nr. 3972
Verkocht

Trouwen met de tycoon

Macht en geld of… liefde en hartstocht?

Pia Vito is stomverbaasd door de ontdekking dat ze een grootvader in Italië heeft en boekt meteen een vlucht naar Milaan. Giovanni ontvangt haar met open armen – in tegenstelling tot zijn knappe peetzoon, Raphael Mastrantino, die haar duidelijk wantrouwt. Pas als hij van haar goede bedoelingen overtuigd lijkt, slaat hij als een blad om en wordt zelfs onweerstaanbaar charmant…

Wanneer Raphael hoort dat Giovanni zijn aandelen in Raphaels bedrijf wil overdragen aan zijn nieuwe kleindochter, besluit hij haar tot een huwelijk te verleiden. Zo krijgt hij de aandelen in handen én de mooie Pia in zijn bed. Het lijkt de ideale oplossing, maar dan komt ze achter de ware reden van zijn aanzoek…

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Knap, donker en gevaarlijk Bouquet 3982
€ 1.50
nr. 3982
Verkocht

Knap, donker en gevaarlijk

Kan ze deze playboy weerstaan?

Eleanor zorgt al jarenlang voor haar zusje. Een zorg die zwaar op haar schouders drukt en die erg duur is. Ze is dus opgelucht als ze een goedbetaalde baan krijgt als nanny, al zit ze dan wel in een enorm landhuis met Hugo, de hertog van Grovesmoor, die bekend staat als de beruchtste playboy van Engeland. Al snel merkt ze dat ze staat te duizelen als de hertog haar aankijkt met zijn duistere, doordringende blik. Ze moet deze verboden gevoelens diep wegstoppen! Na een stoet onnozele gansjes die overduidelijk alleen geïnteresseerd waren in zijn reputatie en geld, is Hugo maar wat blij met de nieuwe nanny, de onschuldige Eleanor. Té blij, want hij zou hun werkrelatie heel graag een stuk inniger maken.

Maar dat is tegen alle regels…

Bekijken
Verder lezen
Lucy Monroe Perfecte partners Bouquet 3989
€ 2.00
nr. 3989
Verkocht

Perfecte partners?

Haar droomman zoekt een bruid…

Het breekt Kayla’s hart als ze hoort dat tycoon Andreas Kostas een verstandshuwelijk wil sluiten en een matchmaker heeft ingehuurd om de perfecte vrouw te vinden. Zij is al jaren stiekem smoorverliefd op hem, maar op een korte affaire na is hun relatie altijd strikt zakelijk geweest.

Dan stelt Andreas tot haar verrassing voor dat zíj met hem trouwt. Ze zijn immers al een perfect team, dus volgens hem moet dit zeker werkbaar zijn. Werkbaar… dat is nou niet wat Kayla voor ogen heeft bij het huwelijk met haar droomman. Toch stemt ze toe omdat ze bang is dat hij anders voorgoed uit haar leven verdwijnt.

Al snel blijkt dat ze een grote vergissing heeft begaan…

Bekijken
Verder lezen
Andie Brock Gevangen in zijn castello Bouquet 3990
€ 2.00
nr. 3990
Verkocht

Gevangen in zijn castello

Geheel in de macht van de passievolle Italiaan…

Nu haar tweelingzus ervandoor is met dertigduizend dollar van tycoon Vieri Romano, wil Harper alles doen wat in haar vermogen ligt om de schuld af te betalen, Ze weet alleen dat ze zo’n bedrag nooit bij elkaar kan krijgen. Dan doet de knappe Italiaan haar een aanbod: hij zal de schuld kwijtschelden als zij hem helpt met een familiekwestie door net te doen alsof ze verloofd zijn.

Harper kan niet anders dan ingaan op deze deal. Ze had echter niet op Vieri’s volgende stap gerekend.

Hij eist namelijk dat ze meekomt naar Sicilië en haar rol als zijn verloofde niet alleen in het openbaar vervult, maar ook achter de dikke, ondoordringbare muren van zijn castello!

Bekijken
Verder lezen
Michelle Smart Beschermen of verleiden Bouquet 3991
€ 2.00
nr. 3991
Verkocht

Beschermen of verleiden?

Deel 1 Cupido’s pijlen

Cupido’s pijlen treffen altijd doel…

Felipe Lorenzi heeft echt geen zin om met Francesca Pellegrini af te reizen naar een eiland in de Caraïben omdat ze daar zo nodig een ziekenhuis wil laten bouwen.

Maar goed, ze is het zusje van zijn overleden vriend en dus kan hij het verzoek niet weigeren. Gelukkig is hij als gehard ex-militair gewapend tegen de enorme aantrekkingskracht die er vanaf de eerste minuut tussen hen is…

Francesca kan Felipe niet uitstaan. De arrogante miljardair denkt zeker dat hij haar alleen kan beschermen door haar voortdurend bevelen toe te blaffen!

Maar het ergerlijkst is wel dat ze hem onweerstaanbaar aantrekkelijk vindt en vreest dat ze de verleiding hem te kussen niet zal kunnen weerstaan…

Bekijken
Verder lezen
€ 2.00
Verkocht

Veroverd in Venetië

Zal hij haar in Venetië verleiden?

Sebastiano Castiglione heeft een probleem. Door zijn nogal losbandige leefwijze wil zijn grootvader het beheer van het vermogen van de Castiglione-dynastie niet aan hem overdragen. Hij moet eerst bewijzen dat hij veranderd is, anders houdt zijn grootvader de leiding. Net als hij ten einde raad is, brengt de aanblik van zijn mooie PA hem op een idee…

Poppy peinst er niet over! Haar baas wil dat ze met hem meegaat naar Italië, zijn familie ontmoet en net doet alsof ze zijn vriendin is. Ze wil natuurlijk best zijn vriendin zijn, maar dan echt! En dat maakt doen-alsof dus extra moeilijk. Maar ja, het aanbod is wel érg aanlokkelijk: per privéjet naar Amalfi en Venetië en de kans haar familie uit de nood te helpen. Zal ze het dan toch maar doen?

Bekijken
Verder lezen
Angela Bissell Een schandalige romance Bouquet 3993
€ 2.00
nr. 3993
Verkocht

Een schandalige romance

Deel 2 Spaanse veroveraars

De broers De la Vega hebben alles veroverd, maar één ding ligt nog buiten hun bereik…

Jordan Walsh heeft de halve wereld over gereisd om de zoon van haar stiefmoeder te ontmoeten. Hun eerste kennismaking verloopt echter heel anders dan ze had verwacht. Xavier de la Vega blijkt even imponerend als arrogant te zijn – en de vonken schieten al snel over en weer!

De Spaanse miljardair heeft hard gewerkt om zijn verleden achter zich te laten. Niemand kan nog ongestraft beweren dat hij zijn hoge positie alleen maar aan zijn afkomst te danken heeft. Hij snapt dan ook niet wat hem bezielt om een vrouw te verleiden die, hoe mooi ze ook is, banden heeft met de familie die hij juist wil verloochenen.

Wanneer de tabloids er lucht van krijgen, ziet hij maar één manier om zijn reputatie te redden..

Bekijken
Verder lezen