Je bent hier:

Bouquet 4000 Machtige verleider – Lynne Graham / Sharon Kendrick / Miranda Lee

Lynne Graham – Machtig en ongenaakbaar
De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

Sharon Kendrick – Grieks en verleidelijk
Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

Miranda Lee – Sexy en arrogant
Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Boeknummer

4000

Nederlandse uitgave

2018

Oorspronkelijke titel (s)

Da Rocha's convenient heir – The Greek's bought bride – The tycoon's scandalous proposition

Oorspronkelijke uitgave

2018

SKU: Bouquet 4000 Machtige verleider - Lynne Graham / Sharon Kendrick / Miranda Lee Categorie: Tags , , , , , , , , , , , ,

Misschien ook leuk