Je bent hier:

Bouquet 4006 Rachael Thomas – Een verrassing met kerstmis

Deel 2 van de serie 2 kerstbruiden.
De halfbroers Raul Valdez en Maximiliano Martinez staan bekend om hun afstandelijke, kille houding. Maar als er een lang verborgen familiegeheim wordt onthuld, blijken de tycoons toch niet helemaal ongevoelig te zijn. En dan staat ook nog eens kerst voor de deur – een tijd waarin zelfs de meest geharde magnaat de verleiding van warmte, geborgenheid en liefde niet kan weerstaan!

Hoewel het haar hart brak, zag Lisa Martinez geen andere optie dan haar echtgenoot, tycoon Maximiliano, te verlaten. Maar pal voor kerst moet ze hem wel opzoeken om hem een heel bijzondere kerstverrassing te bezorgen: ze is zwanger van zijn kind! Omdat ze weet dat Maximiliano niet tot liefde in staat is en hij absoluut geen vader wil worden, zal ze hem zeggen dat ze het kind alleen zal opvoeden.

Zijn kind niet erkennen? Maximiliano peinst er niet over! Lisa zal weer zijn vrouw worden en onmiddellijk weer bij hem intrekken. En dan zal hij haar laten zien dat hij haar dan wel niet haar hart kan schenken, maar wel heel veel andere opwindende dingen…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

173

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

2018

Oorspronkelijke titel (s)

Martinez's pregnant wife

Oorspronkelijke serie naam

Convenient Christmas Brides

Oorspronkelijke uitgave

2017

Boeknummer

4006

SKU: Bouquet 4006 Rachael Thomas - Een verrassing met kerstmis Categorie: Tags , , , , , , , ,