Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding…..


Alle 3 resultaten

Catherine George Avontuur aan zee Bouquet reeks 867
€ 1.00
nr. 867
Verkocht

Avontuur aan zee

Secretaresse Harriet Neil kan haar geluk niet op; haar baas biedt haar een volledig verzorgde reis naar Portugal aan.

Hoewel ze zich erop heeft ingesteld zich in haar eentje te amuseren, ontmoet ze op de eerste dag van haar verblijf in het luxe hotel aan de zonnige kust van de Algarve de charmante Richard Livesey. Hij lijkt een oogje op haar te hebben, tot ze vol schrik ontdekt dat ze zo dom is geweest om zich te laten kidnappen.

Dan is het kwaad helaas al geschied – ze is in menig opzicht zijn gevangene!

Bekijken
Verder lezen
Roberta Leigh Duizelingwekkende fantasie Bouquet reeks 907
€ 1.00
nr. 907
Verkocht

Duizelingwekkende fantasie

Stephanie Rodgers geniet met volle teugen van haar verblijf in het pittoreske Istanbul.

Natuurlijk, haar werk slokt het grootste gedeelte van haar tijd op, maar naast haar verantwoordelijke taak is er nog wel gelegenheid om de imponerende stad te verkennen. Zeker wanneer dat gebeurt onder de deskundige leiding van Tarik Hamit, is dat een interessante ervaring! Ondanks Stephanies aanvankelijke antipathie jegens haar knappe, uiterst dominante werkgever bloeit er iets moois tussen hen op.

Tariks huwelijksaanzoek brengt haar dan ook in de zevende hemel – totdat duidelijk wordt dat de verschillen in hun achtergrond niet te overbruggen zijn…

Bekijken
Verder lezen
Catherine George De kracht der liefde Bouquet reeks 914
€ 1.00
nr. 914
Verkocht

De kracht der liefde

Theodora Grace leidt in feite twee levens.

Overdag heeft ze een drukke baan als secretaresse van een regelrechte tiran van een directeur; ‘s avonds zit ze gebogen over het manuscript van haar historische roman. Hoewel ze die twee werelden volkomen gescheiden wil houden, komt ze op een gegeven moment tot de ontdekking dat de held van haar roman heel wat meer op haar baas gaat lijken dan haar lief is – zij het dan dat James wel alle slechte, maar niet de goede eigenschappen bezit die ze haar held heeft toebedacht. Zodra haar boek wordt uitgegeven, neemt ze ontslagom zich helemaal aan het schrijven te wijden. Ze trekt zich terug in een afgelegen cottage op het platteland, maar haar kluizenaarsbestaan is van korte duur.

James heeft zich nog niet met haar vertrek verzoend…

Bekijken
Verder lezen