Bouquet Extra 2 verhalen in 1 bundel.

Laat je meenemen naar een wereld vol glamour, hartstocht en verleiding…


Alle 8 resultaten

Gekozen door de Griek, Een nacht onder de sterren Bouquet Extra 433 Jennifer Faye
€ 2.00
nr. 433

Gekozen door de Griek, Een nacht onder de sterren

Jennifer Faye – Gekozen door de Griek

Een onverwacht geval van liefde…

Eerst gelooft Kyra haar oren niet als Cristos Kiriakas haar ten huwelijk vraagt. Wat, zo’n gewoon meisje als zij? De Griekse magnaat heeft echter een puur zakelijke transactie op het oog, en de beloning die ze krijgt als ze voor zijn bruid wil spelen is meer dan royaal. Dus ach, wat heeft ze te verliezen? Het antwoord op die vraag krijgt ze pas als haar knappe nepverloofde haar hoofd helemaal op hol heeft gebracht: haar hart!

Jennifer Faye – Een nacht onder de sterren

De betovering van een Griekse nacht…

Op de bruiloft van haar beste vriendin in Athene laat Sofia zich helemaal meeslepen door de zwoele nacht, de opzwepende Griekse muziek en de spannende Nikos Stravos. Terug in Londen, besluit ze die nacht te koesteren als een mooie herinnering – al is ze stiekem tóch een beetje teleurgesteld dat hij geen moeite doet haar te vinden. Maar dan ontdekt ze dat hun samenzijn gevolgen heeft gekregen…

Bekijken
In winkelmand
Date voor even, Onvergetelijke flirt Bouquet Extra 319 Aimee Carson, Heidi Rice
€ 2.00
nr. 319
Verkocht

Date voor even, Onvergetelijke flirt

Aimee Carson – Date voor even

Verliefd worden was toch niet de afspraak?

Kate Anderson is wanhopig. Het ziet ernaar uit lijkt erop dat ze haar ex van met zijn nieuwe verloofde als sneue single onder ogen zal moeten komen. De datum van de reünie van haar middelbare school – in glamourous Miami notabene – komt steeds dichterbij! Het enige wat eropzit is vragen of Memphis, een jeugdvriend van haar broer, haar nepdate wil zijn. Die is inmiddels stuntman geworden en ziet er adembenemend knap uit. Tot haar verbazing stemt hij toe. Maar wat moet ze nu met de vlammen die direct tussen hen oplaaien?

Gewoon negeren?

Heidi Rice – Onvergetelijke flirt

Ze dacht echt dat het bij één nacht zou blijven…

Een baby! Verbijsterd staart Tess naar de streepjes op de zwangerschapstest. Dus haar spannende avontuurtje met tycoon Nate Graystone heeft nog een staartje gekregen… Gelukkig weet ze zeker dat ze het kind meer dan genoeg liefde zal kunnen geven, dus is een vader helemaal niet nodig. Nate blijkt daar heel anders over te denken. Overtuigd van zijn gelijk, duikt hij telkens op om haar zijn goede zorgen op te dringen.

Erg verwarrend allemaal!

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Geschenk uit de hemel, Kleine wondertjes Bouquet Extra 334
€ 2.00
nr. 334
Verkocht

Geschenk uit de hemel, Kleine wondertjes

Deel 1 en 2 van tweeluikje in 1 bundel Baby van de Griek logo

Rebecca Winters – Geschenk uit de hemel
Het begon allemaal met een schattige baby…
Als Fran in Athene haar vriendin Kellie opzoekt, die met een Griekse miljonair is getrouwd, steekt er onverwacht een tornado op. Wanneer die wegtrekt blijkt er een baby voor haar voeten te liggen! Direct sluit ze het kindje, dat wees is geworden, in haar armen – en in haar hart. Reden voor de voogd van het meisje, miljonair Nik Angelis, om Fran te vragen samen met hem voor de baby te zorgen. Moet ze dat wel doen?
Hij is een beruchte playboy, hoort ze van haar vriendin…

Rebecca Winters – Kleine wondertjes
Ze heeft hem iets heel bijzonders te vertellen…
Eindelijk zwanger! En dan krijgt ze ook nog een tweeling! Kellie kan haar geluk niet op. Helaas komt het goede nieuws te laat voor haar huwelijk met de Griekse miljonair Leandros Petralia, want de echtscheidingspapieren liggen al klaar. Toch zal ze nog één keer terug moeten naar Griekenland, om hem te vertellen dat hij vader wordt en om de voogdij te regelen.
Eenmaal in Athene, ontdekt ze dat hij nog steeds iets voor haar voelt…

Bekijken
Verder lezen
Hartenvrouw, Redder in nood Bouquet Extra 241 Roxann Delaney, Shirley Jump
€ 1.50
nr. 241
Verkocht

Hartenvrouw, Redder in nood

Roxann Delaney – Hartenvrouw

Carly weet niet wat in haar gevaren is. Niet alleen heeft ze haar aanstaande bruidegom een blauwtje laten lopen, ze is aan de hand van een sexy vreemdeling de kerk uit gerend! Nu is ze met hem op weg naar Las Vegas, plaats van verleiding. Maar de grootste verleiding is hij…

Shirley Jump – Redder uit de nood

Victoria Blackstone heeft jarenlang voor andere mensen gezorgd, en nu is ze klaar om haar leven radicaal om te gooien. Alleen moet ze eerst nog de benodigde moed verzamelen. Terwijl ze daarmee bezig is, strandt de knappe Noah McCarty voor haar deur. Eerst ziet hij het als een nadeel dat zijn auto niet meteen gerepareerd kan worden. Maar al snel realiseert hij zich dat het een voordeel is.

Een voordeel met vérstrekkende gevolgen…

Bekijken
Verder lezen
€ 2.00
nr. 480
Verkocht

Tussen storm en verlangen, Onbereikbare trots

Charlotte Lamb – Tussen storm en verlangen

Waarom houdt hij zo nadrukkelijk afstand?
Vanaf haar eerste werkdag is Irena Olivero een hot topic bij nieuwsblad De Sentinel. Elke single man is onder de indruk van deze verlegen, erg mooie nieuwe collega. Behalve de man die haar hart sneller doet slaan: marketingdirecteur Esteban Sebastian, de knappe hartenbreker van het bedrijf. Telkens als hij haar ziet, maakt zijn befaamde charme plaats voor koele arrogantie.
Of is dat misschien een verleidingstruc die ze nog niet kent?

Charlotte Lamb – Onbereikbare trots

Leidt ze soms een geheim dubbelleven?
Valerie Knight is heel gepassioneerd – als het om haar werk gaat. Maar hoe zit het met de passie in haar privéleven? Die vraagt kwelt collega-journalist Gilbey Collingwood al veel te lang. Hij wordt er gewoon gek van! Hoe hij haar ook benadert, ze blijft hem afwijzen, terwijl hij zeker weet dat hij haar niet onverschillig laat.
Wat houdt haar toch tegen?

Bekijken
Verder lezen
Tweeling zoekt ouders, Zorgen voor twee Bouquet Extra 252 Teresa Carpenter, Raye Morgan
€ 1.50
nr. 252
Verkocht

Tweeling zoekt ouders, Zorgen voor twee

Teresa Carpenter – Tweeling zoekt ouders

Sinds ze tot voogd benoemd is van een baby-tweeling staat Rachels wereld op zijn kop. Al valt de zorg voor twee veeleisende baby’s beslist niet mee, toch kan ze zich een leven zonder die twee druktemakers algauw niet meer voorstellen. Dan staat opeens een aantrekkelijke man op haar stoep. Hij is de andere voogd, en hij laat zich niet zomaar wegsturen…

Raye Morgan – Zorgen voor twee

De laatste persoon die Mitch Carver verwacht tegen te komen in zijn kantoor, is Darcy Connors, de vrouw die hij maar niet kan vergeten. Maar een leven samen zit er volgens hem niet in; daarvoor verschillen ze te veel. Totdat ze hem vertelt over de tastbare gevolgen van hun weekendje Parijs, enkele jaren geleden. Nee, niet een baby. Twéé baby’s… een tweeling!

Bekijken
Verder lezen
Magische ontmoeting, Gekust in Parijs Bouquet Extra 397 Barbara Wallace
€ 2.00
nr. 397
Verkocht

Magische ontmoeting, Gekust in Parijs

Barbara Wallace – Magische ontmoeting

Ze wil gewoon dat hij haar kust…

Patience heeft nooit gedroomd van de prins op het witte paard. Ze is volmaakt gelukkig met haar baan als huishoudster van een lieve oude dame. Maar dan komt de succesvolle advocaat Stuart Duchenko, de achterneef van de oude dame, haar leven binnen gestormd. Met zijn knappe uiterlijk en onweerstaanbare charme heeft hij alles om een meisje te laten dromen. Hij bestookt haar met vragen. Omdat hij ook in háár geïnteresseerd is? Of omdat hij haar niet vertrouwt?

Barbara Wallace – Gekust in Parijs

Parijs, de stad van de liefde… Ook voor haar?

Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al die hand in hand lopende stelletjes maken wel dat ze zich eenzaam voelt als ze in haar eentje over de Champs-Elysées slentert. Vooral omdat ze al vanaf het eerste moment verliefd is op haar baas, de mysterieuze miljardair Frederic Lafontaine. Maar dat zal ze hem natuurlijk nooit kunnen bekennen…

Bekijken
Verder lezen
Onweerstaanbare verlokking, Nacht met de Spanjaard Bouquet Extra 435 Maya Blake
€ 2.00
nr. 435
Verkocht

Onweerstaanbare verlokking, Nacht met de Spanjaard

Deel 1 & 2 Spaanse tycoons

Twee machtige broers spelen volgens hun eigen regels – tot de liefde het spel totaal verandert…

Maya Blake – Onweerstaanbare verlokking

Deel 1

Alejandro Aguilar vindt dat privé en zaken altijd streng gescheiden moeten blijven. Alleen is Elise, de pr-expert die hij heeft ingehuurd, haast onweerstaanbaar. Elise zelf is geschokt door de chemie tussen hen beiden. Ze heeft gezworen nooit iets met machtige, charismatische mannen zoals hij te beginnen, want die zien haar slechts als arm candy. Beiden worstelen met hun demonen, en ondertussen laait het vuur tussen hen steeds hoger op…

Maya Blake – Nacht met de Spanjaard

Deel 2

De affaires van Gael Aguilar duren nooit langer dan zes weken, en hij geeft niemand een tweede kans. Dus wanneer Goldie hem tijdens een directievergadering stoort om de tienduizend dollar terug te geven die hij op haar nachtkastje achterliet, overtreedt ze beslist zijn zeswekenregel. En als ze bovendien zwanger blijkt, komt ook zijn tweedekansregel in gevaar. Hij zal namelijk nooit toestaan dat zijn kind ‘onwettig’ opgroeit. Om dat te voorkomen is hij bereid nog veel meer regels overboord te zetten!

Bekijken
Verder lezen