Enige resultaat

Sandra Marton Een suite voor twee, Chocolade & slagroom, Wraak is zoet Bouquet Favorieten 286
€ 3.00
nr. 286
Verkocht

Een suite voor twee, Chocolade & slagroom, Wraak is zoet

Een suite voor twee
Griffin McKenna wordt geroemd om zijn zakelijk vernuft, maar ook om zijn knappe uiterlijk. Dana Anderson ziet dat anders; zij typeert haar baas als arrogant, medogenloos en grijpgraag – of dat nou een bedrijf betreft of een vrouw. Tot haar afgrijzen hoort ze dat ze op een belangrijk congres de allerlaatste kamer met hem moet delen – de bruidssuite!

Chocola & slagroom
Van zijn oms krijgt Joe Romano een wel heel bijzonder cadeau: een kok. In werkelijkheid kan Lucinda Barry nauwelijks koken. Ze heeft haar diploma verdiend door schaars gekleed uit een taart te springen…op een feestje waar Joe ook was. Een uitstekend recept voor misverstanden, dat beiden doet besluiten hun gevoelens voor elkaar geen kans te geven..

Wraak is zoet – Sandra Marton
Negen jaar lang is Cole Cameron afwezig geweest. Faith, zijn jeugdliefde, blijkt vlak na zijn vertrek te zijn getrouwd met zijn broer, met wie ze een zoontje heeft gekregen. Inmiddels is zijn broer overleden, en Cole, die graag de voogdij over het jongentje wil, vraagt Faith ten huwelijk. Ze slaat dat aanzoek resoluut af, want wat als hij haar geheim ontdekt?

Bekijken
Verder lezen