Alle 3 resultaten

Sandra Marton Een suite voor twee, Chocolade & slagroom, Wraak is zoet Bouquet Favorieten 286
€ 3.00
nr. 286
Verkocht

Een suite voor twee, Chocolade & slagroom, Wraak is zoet

Sandra Marton – Een suite voor twee
Griffin McKenna wordt geroemd om zijn zakelijk vernuft, maar ook om zijn knappe uiterlijk. Dana Anderson ziet dat anders; zij typeert haar baas als arrogant, medogenloos en grijpgraag – of dat nou een bedrijf betreft of een vrouw. Tot haar afgrijzen hoort ze dat ze op een belangrijk congres de allerlaatste kamer met hem moet delen – de bruidssuite!

Sandra Marton – Chocola & slagroom
Van zijn ooms krijgt Joe Romano een wel heel bijzonder cadeau: een kok. In werkelijkheid kan Lucinda Barry nauwelijks koken. Ze heeft haar diploma verdiend door schaars gekleed uit een taart te springen…op een feestje waar Joe ook was. Een uitstekend recept voor misverstanden, dat beiden doet besluiten hun gevoelens voor elkaar geen kans te geven..

Sandra Marton – Wraak is zoet
Negen jaar lang is Cole Cameron afwezig geweest. Faith, zijn jeugdliefde, blijkt vlak na zijn vertrek te zijn getrouwd met zijn broer, met wie ze een zoontje heeft gekregen. Inmiddels is zijn broer overleden, en Cole, die graag de voogdij over het jongetje wil, vraagt Faith ten huwelijk. Ze slaat dat aanzoek resoluut af, want wat als hij haar geheim ontdekt?

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Onder de Griekse maan, Liefdes evenbeeld, Portugees paradijs Bouquet Favorieten 318
€ 3.00
nr. 318
Verkocht

Onder de Griekse maan, Liefdes evenbeeld, Portugees paradijs

Rebecca Winters – Onder de Griekse maan
Een jaar geleden is Dominique haar echtgenoot Antonis ontvlucht omdat ze geen andere uitweg zag. Maar nu is ze terug in Griekenland om haar huwelijk te redden. Wanneer ze op Antonis’ jacht arriveert, ziet ze daar tot haar schrik de mooie Olympia. Met een baby! Is ze te laat?

Rebecca Winters – Liefdes evenbeeld
Bij toeval ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag van een serie liefdesromans prijkt. De illustratrice blijkt gelukkig niet een of andere stalker, iets waar hij slechte ervaringen mee heeft, maar een beeldschone vrouw. Hoe kan hij haar haar brutale zet laten goedmaken – zonder zijn hart te verliezen?

Rebecca Winters – Portugees paradijs
In het palácio van haar vriendin Lianor vergaapt Mallory zich aan de weelde, en aan Lianors broer. Hoewel het niet echt botert tussen haar en de overheersende Rafael, krijgt ze wel een band met zijn dochter, Apolonia – en doet hij haar een krankzinnig aanbod!

Bekijken
Verder lezen
Sara Craven Rozen en seringen, Gered door de regen, Een ongewoon voorstel Bouquet Favorieten 310
€ 3.00
nr. 310
Verkocht

Rozen en seringen, Gered door de regen, Een ongewoon voorstel

Sara Craven – Rozen en seringen
Voor het eerst doet Ros iets onbezonnens. Ze hult zich in een sexy jurkje, geeft zich uit voor haar stiefzusje en gaat in haar plaats naar een blind date. Sam blijkt fantastisch – tot haar spijt, want een tweede afspraakje zit er niet in. Ze heeft namelijk gejokt én iets verzwegen: dat ze verloofd is!

Sara Craven – Gered door de regen
Cory kan bijna niet geloven dat de warmbloedige Rome D’Angelo in háár geïnteresseerd is en niet in haar geld. Hoewel ze niets van hem weet, overwint ze haar wantrouwen en staat ze zichzelf toe haar hart voor hem open te stellen. Dan komt haar een familiegeheim ter ore…

Sara Craven – Een ongewoon voorstel
Ver weg van huis, zonder geld en paspoort, ziet Chellie zich gedwongen in een nachtclub te werken om te overleven. Op een goede avond wandelt de opwindende Ash binnen, en Chellie is stomverbaasd als hij aanbiedt haar te helpen. Ze begrijpt niet waarom – tot hij haar een voorstel doet…

Bekijken
Verder lezen