Deel 2 van de Stillwater serie
Wat is er met dominee Barker gebeurd? Die vraag blijft de bewoners van het dorpje Stillwater bezighouden sinds hij jaren geleden spoorloos verdween. Alleen zijn echtgenote en stiefkinderen weten het antwoord, maar zij hebben goede redenen om te zwijgen…

Het is negentien jaar geleden dat dominee Barker verdween, en nog steeds lijkt niemand te weten wat er die noodlottige avond is gebeurd. Toch wijst de beschuldigende vinger van heel Stillwater nog altijd naar Clay Montgomery, die zijn stiefvader zou hebben vermoord en het lijk zou hebben begraven.
Hoewel alle directbetrokkenen zwijgen als het graf, is agent Allie McCormick – die zich in cold cases heeft gespecialiseerd – vastbesloten het onderzoek vlot te trekken. Dus bijt ze zich vast in deze raadselachtige zaak, zonder zich al te zeer te laten leiden door de roddels in het dorp. Ze neemt direct aan dat de trotse, zwijgzame Clay geheimen heeft, maar haar intuïtie zegt haar dat hij niet de dader is.
Dan krijgt ze bewijs in handen waaruit blijkt dat de dominee niet de vrome man was waarvoor iedereen hem hield, maar een regelrecht monster. Plotseling is ze er niet meer zo happig op om de waarheid boven tafel te krijgen.

Want misschien heeft het recht allang gezegevierd…

1.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

414

Aantal verhalen

1

Boeknummer

188

Oorspronkelijke titel (s)

Dead giveaway

Oorspronkelijke serie naam

Stillwater

Extra informatie

Deel 2

ISBN:

9789034752291

Boek Brenda Novak IBS Thriller 188 Categorie Tags , , , , , , , ,