Je bent hier:

Brenda Novak – Vanuit het graf (nr. 107)

Twaalf jaar lang heeft de Sandpoint Strangler in Seattle zijn gruweldaden kunnen verrichten.

In de omgeving van de universiteit zijn elf vrouwen verkracht en gewurgd, allen op dezelfde manier. De hoofdverdachte, Ellis Purcell, heeft nooit bekend. Vóór het onderzoek zo ver komt dat hij gearresteerd kan worden, pleegt hij zelfmoord. De moorden stoppen; de zaak wordt gesloten.

Madison Lieberman, Purcells dochter, zou willen dat ook zij de zaak kon sluiten. De afgelopen jaren zijn een nachtmerrie voor haar geweest, met als gruwelijk dieptepunt de zelfmoord van haar vader, wiens onschuld ze altijd te vuur en te zwaard heeft verdedigd. Dan ontdekt ze iets in de kruipruimte van haar ouderlijk huis wat de nachtmerrie in alle hevigheid doet herleven. Was haar vader dan toch schuldig?

Caleb Trovato – ten tijde van de eerste moorden werkzaam bij de politie van Seattle – is er altijd van overtuigd geweest dat Purcell de seriemoordenaar was, en diens dood verandert daar niets aan. Tot zijn ex-schoonzus wordt vermist. Ze past precies in het slachtofferprofiel van destijds: jong, tenger, woonachtig vlakbij de universiteit… Eén ding is zeker: het onderzoek moet heropend worden. Dus als Madison Lieberman haar koetshuis te huur aanbiedt, ziet Caleb zijn kans schoon.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

382

Aantal verhalen

1

Boeknummer

107

Oorspronkelijke titel (s)

Cold feet

ISBN:

9034751481

SKU: Brenda Novak - Vanuit het graf (nr. 107) IBS Thriller Categorieën , Tags , , , ,