Je bent hier:

Brenda Novak – Verzwegen kwaad (nr. 191)

Deel 3
Wat is er met dominee Barker gebeurd? Die vraag blijft de bewoners van het dorpje Stillwater bezighouden sinds hij jaren geleden spoorloos verdween. Alleen zijn echtgenote en stiefkinderen weten het antwoord, maar zij hebben goede redenen om te zwijgen…

Madeline Barker heeft de verdwijning van haar vader, inmiddels twintig jaar geleden, nog steeds niet verwerkt. Hoewel het hele dorp haar stiefbroer aanwijst als de moordenaar, is zijzelf nog niet eens zover dat ze kan accepteren dat haar vader dood is.

Dan wordt de stationcar van haar vader gevonden. De auto is leeg, op een tas in de kofferbak na, waarin bewijzen van een gruwelijke waarheid worden aangetroffen. Om voor eens en altijd een eind te maken aan haar onzekerheid, besluit Madeline – zeer tegen de zin van haar familie en de politie – de beste privédetective in te huren die er in Noord-Amerika rondloopt: Hunter Solozano.
Aanvankelijk lijkt dat een goede zet, maar hoe meer Hunter ontdekt, des te sterker Madeline betwijfelt of ze er goed aan heeft gedaan hem in te huren. Met zijn onderzoek heeft hij namelijk een beerput geopend die niet meer kan worden gesloten. Bovendien is er in Stillwater duidelijk nóg iemand niet blij met de komst van de privédetective.

Iemand die er alles voor overheeft om haar de mond te snoeren. Voorgoed.

Oorspronkelijke prijs was: €1.50.Huidige prijs is: €1.00.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

414

Aantal verhalen

1

Boeknummer

191

Oorspronkelijke titel (s)

Dead right

Oorspronkelijke serie naam

Stillwater

Extra informatie

De kaft van het boekje heeft een paar leesspoortjes, Deel 3

ISBN:

9789034752321

SKU: Brenda Novak - Verzwegen kwaad (nr. 191) IBS Thriller Categorieën , Tags , , , , , , ,

Misschien ook leuk