Sara Young was in het bezit van slechts twee japonnen, die geen van beide in goede staat verkeerden, en was er net achter gekomen dat ze een erfenis had gekregen.

Opeens was ze één van de weinige, onafhankelijke, rijke vrouwen in Virginia. Maar ze moest iets bedenken om haar geld – en haar onschuld – te beschermen tegen haar wellustige stiefbroer, Titus Smithers. Ze kreeg een idee: het Halfway Hotel dat aan de rand van het troosteloze moeras lag, daar zou ze vast wel iemand kunnen vinden met wie ze kon trouwen.
Jericho Wilde voelde een allesverterende haat jegens Titus Smithers, de man die zijn zuster had verleid en daarna vermoord. Hij ging op weg naar het Halfway Hotel om zijn gram te halen. Doordat het lot Sara op zijn weg bracht, overkwam hem een wonder: een aanbod van deze lieftallige vrouw waar hij niet om had gevraagd – en een plotseling opvlammende hartstocht. Sara wachtte af en Jericho werd heen en weer geslingerd tussen wraak en liefde… totdat hij inzag dat het leven net zo snel voorbij kon zijn als deze unieke kans op een eeuwigdurende liefde.

0.75

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Boeknummer

130

Oorspronkelijke titel (s)

Halfway hotel

ISBN:

9037814824

Pseudoniem

Dixie Browning, Mary Williams

Boek Bronwyn Williams - Hotel halfweg (nr. 130) Categorie Tags , , , , , ,