Je bent hier:

Candace Camp – Liefdes overwinning (IBS Historische roman 161)

Deel 1 van de Woman and man serie

Een leven als gezelschapsdame is niet waar Juliana als meisje van droomde, maar in ieder geval is ze onafhankelijk, en alles is beter dan op Lychwood Hall te moeten wonen met haar tirannieke tante Lilith. Ze is tevreden met haar bestaan – tot ze Lord Nicholas Barre tegenkomt. Vroeger kende ze hem als Nick, en tot hij op zijn zestiende vertrok, was de enige met wie ze tijdens haar eenzame jeugd bevriend was.

Hun vriendschap bloeit weer op, maar dat kan niet ieders goedkeuring wegdragen: door Nicks attenties verliest Juliana haar betrekking. Volgens Nick zit er maar één ding op: ze moeten trouwen. Juliana kan niet anders dan zijn aanbod aannemen, ook al weet ze dat hij niet zo van haar houdt als zij altijd van hem heeft gehouden.

Aangezien Nick inmiddels heer en meester van Lychwood Hall is, keren ze terug naar het landgoed waaraan ze beiden zoveel slechte herinneringen hebben, en waar Lilith nog steeds de scepter zwaait. Net als Juliana begint te geloven dat hun liefde een kans heeft, gebeurt er iets afschuwelijks.

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

284

Aantal verhalen

1

Boeknummer

161

Nederlandse uitgave

2007

Oorspronkelijke titel (s)

An independent woman

Oorspronkelijke uitgave

2006

Extra informatie

Deel 1