Alle 3 resultaten

Phoebe Fitzjames De zilveren engel Candlelight 110
€ 1.00
nr. 110

De zilveren engel

Bridey Calloway, een vrouw die werd achtervolgd door haar tragische verleden, besloot op zoek te gaan naar een nieuw leven.

Ze reisde naar Arizona om haar bescheiden erfenis op te eisen, maar daar raakte ze bekneld tussen twee onweerstaanbare mannen.
Taggart Sloan was een rijke, mysterieuze man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De schelmse Nick Mallory slaagde er bijna in haar geloof in de liefde te ondermijnen. Maar misschien kon ze geen van beiden vertrouwen.
Want Bridey had nog een andere erfenis gekregen: een armband die het geheim bevatte van een legendarische zilvermijn.

De gevaarlijke zoektocht naar de schat dreef haar in de armen van een man die haar noodlot kon betekenen – maar die haar ook het hoogste geluk kon schenken.

Bekijken
In winkeltasje
Aanbieding! Silvie F. Sommerfield Geheime schatten Candlelight hr 135
Van € 1.00 voor € 0.75
nr. 135

Geheime schatten

In het onherbergzame oerwoud van Colombia werden bij archeologische opgravingen smaragden ontdekt en dat had een wervelstorm van hebzucht, sabotage en moord tot gevolg.

Caitlyn Emmerson ging daarheen om de vader op te zoeken die ze nooit had gekend en kwam in aanraking met een wereld vol geheime schatten en onvermoede gevaren.
In de armen van Drake Stone, een collega-archeoloog, ontdekte ze echter het grootste gevaar.

Drake, een aanvankelijk ondoorgrondelijke en knappe man, oefende zo’n grote aantrekkingskracht op haar uit dat ze zich niet meer van hem los kon maken.

Bekijken
In winkeltasje
Alexandra Bassett Als in een roman Candlelight Hr. 580
€ 1.00
nr. 580

Als in een roman

Deel 1 The Wingate Sisters

Sir Harlan zit met drie ongehuwde dochters in zijn maag, maar er is hoop.

Nathan Cantrell zit volledig aan de grond, en dat komt Harlan goed uit. Hij zet hem onder druk om te trouwen met een van zijn dochters: de slanke weduwe Violet, het sentimentele schoolmeisje Sophy óf boekenwurm Abigail.
Terwijl Nathan in een vijver ronddobbert om zijn gedachten te ordenen, wordt hij geobserveerd door Abigail. Zij weet niets van haar vaders snode plannen, maar des te meer over de gevoelens die de aanblik van Nathans lichaam bij haar losmaakt.

Die gevoelens lijken namelijk verdacht veel op die van de heldinnen in de liefdesromans die Abigail schrijft.

Bekijken
In winkeltasje