Alle 8 resultaten

Elizabeth Boyle Dit is ons avontuur Candlelight hr 1061
€ 1.00
nr. 1061

Dit is ons avontuur

Deel 1 serie Rhymes with Love

Tabitha Timmons is zo arm als een kerkrat en heeft als wees geen andere keus dan zich de grillen van haar bazige tante en oom te laten welgevallen.

Aan dit Assepoesterbestaan lijkt een eind te komen als zij een fortuin erft. Helaas zal zij dit alleen in handen krijgen als ze trouwt met de respectabele, maar allerminst opwindende meneer Barkworth, terwijl Tabitha nu juist snakt naar de aandacht van een meeslépende man. Zij komt dan ook voor een groot dilemma te staan als de knappe hertog van Preston haar leven al kussend binnenstormt.

Hij wil haar hoe dan ook behoeden voor een liefdeloos huwelijk, en dus moet Tabitha kiezen tussen zekerheid en avontuur…

Bekijken
In winkeltasje
€ 1.00
nr. 716

Een hart om te winnen

Deel 2 serie The Ladies’ Fashionable Cabinet Trilogie

Anthony Morehouse dacht dat hij met zijn zoveelste weddenschap een meubelstuk had gewonnen.

Maar als blijkt dat The Ladies’ Fashionable Cabinet toch echt een damestijdschrift is, wil hij zo snel mogelijk van zijn prijs af.
Totdat hij de gedreven hoofdredactrice van het blad ontmoet; de beeldschone Edwina Parrish was Tony in zijn jeugdjaren in alles de baas en wist hem bij een hardloopwedstrijd zelfs een kostbaar beeldje te ontfutselen.
Tony ziet de kans schoon om die nederlaag recht te zetten. De rivaliteit bereikt een hoogtepunt als hij Edwina uitdaagt tot een allesbeslissende weddenschap, met als inzet het beeldje én het tijdschrift.

Maar geen van beiden beseffen ze dat ze ook hun hart op het spel zetten.

Bekijken
In winkeltasje
Sarah McKerrigan Met passie als wapen Candlelight hr 1068
€ 1.00
nr. 1068

Met passie als wapen

Deel 2 serie Rivenloch

Schotland, 1136.

De bekoorlijke Helena van Rivenloch, krijgsvrouw in hart en nieren, is vastbesloten haar jongste zusje te behoeden voor een lot dat vele malen erger is dan de dood: het huwelijk. Na een vergeefse poging om de beoogd bruidegom te doden, gooit ze het over een andere boeg. Ze besluit diens rechterhand, de razend aantrekkelijke Colin du Lac, te gijzelen om hem te kunnen ruilen tegen haar zuster. Helena ontdekt echter al snel dat ridder Colin het hart op de juiste plaats heeft. Met spitsvondige grapjes weet hij haar bovendien te ‘ontwapenen’ en haar onschuldige hart te winnen. Maar een huwelijk lijkt ver weg: de ridder heeft geen behoefte aan een echtgenote die het zwaard wil blijven hanteren en Helena wil niet méér dan iedere avond in Colins armen haar passie de vrije teugel geven.

Totdat…

Bekijken
In winkeltasje
Loretta Chase Onvermijdelijk schandaal Candlelight hr 774
€ 1.00
nr. 774

Onvermijdelijk schandaal

Deel 3 serie The Carsington Brothers

Benedict Carsington, burggraaf Rathbourne, is met zijn onberispelijke manieren een aristocraat van onbesproken gedrag.

Daar dreigt verandering in te komen als Bathsheba Wingate ten tonele verschijnt. Deze weduwe komt uit de beruchte familie DeLucey, een bonte verzameling van notoire oplichters. Benedict is diep onder de indruk van Bathsheba, die samen met haar dochtertje Olivia het hoofd boven water probeert te houden. Tot Benedicts heimelijke vreugde gaat Bathsheba zijn neefje Penegrine tekenles geven. Zo kan hij haar vaker zien zonder geroddel van de ton uit te lokken.
Het voorkomen van geruchten wordt een stuk moeilijker als hun kinderen samen de benen nemen, op zoek naar een schat. Benedict en Bathsheba moeten de achtervolging inzetten, maar mogen absoluut niet samen gezien worden.

Gezien hun wederzijdse aantrekkingskracht lijkt een schandaal echter onafwendbaar…

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Verborgen verlangen Candlelight hr 1153
€ 1.50
nr. 1153

Verborgen verlangen

Deel 3 serie Rhymes with Love

Harriet Hathaway heeft haar hart jaren geleden al verpand aan de graaf van Roxley.

Als ze na een hartstochtelijk onderonsje wacht op zijn huwelijksaanzoek, komt ze helaas bedrogen uit. Bij het weerzien staat de schavuit namelijk op het punt zich te verloven met een andere vrouw. Als ze elkaar onverwacht tegenkomen op een bal, flakkert Harriets hoop weer op: in Roxleys ogen ziet zij een verborgen verlangen. Wat zij niet weet is dat de graaf in een lastig parket zit. Hij vreest dat zijn leven gevaar loopt en wil Harriet voor geen geld meeslepen in een moordmysterie dat zijn familie en zijn toekomst dreigt te ruïneren.

Maar zo gemakkelijk laat Harriet zich niet uit zijn leven én zijn hart bannen.

Bekijken
In winkeltasje
Laura Lee Guhrke Een wereld van verschil Candlelight Hr. 815
€ 1.00
nr. 815

Een wereld van verschil

Op haar zeventiende wilde Maria Martingale trouwen met Lawrence Hawthorne.

Maar diens broer Philip, markies van Kayne, torpedeerde dat voornemen; een huwelijk met de dochter van een kok was ver beneden hun stand. Deze pijnlijke episode krijgt een vervolg als Maria twaalf jaar later een patisserie opent in een pand dat van Philip blijkt te zijn. Hoewel deze nog steeds bevreesd is voor een schandaal, betrapt de geboren gentleman zichzelf op onvermoede lustgevoelens voor de aantrekkelijke Maria. Ook zij is verrast door de intensiteit van de hernieuwde kennismaking.

Toch weten beiden dat een verbintenis tussen een ‘snob’ en een ‘volksmeid’ welhaast onmogelijk is…

Bekijken
In winkeltasje
Donna MacMeans Oneerbaar voorstel Candlelight Hr. 862
€ 1.50
nr. 862
Verkocht

Oneerbaar voorstel

De onervaren Emma Brimley ontvlucht Londen om te ontkomen aan een gearrangeerd huwelijk.

Zich presenterend als weduwe kan ze in Yorkshire aan de slag als lerares. Tot haar schrik moet ze haar pupillen niet alleen in de literatuur wegwijs maken, maar hun ook de kneepjes van de huwelijksnacht bijbrengen.
Ten einde raad besluit ze de hulp in te roepen van Nicholas Chambers, een kunstschilder die bekend staat om zijn losbandige levensstijl. Hij wil haar best helpen, op voorwaarde dat Emma voor hem poseert. En hoe: voor elke vraag die zijn model stelt moet ze een kledingstuk uittrekken.

Emma gaat akkoord, en dan kan het spel beginnen…

Bekijken
Verder lezen
Christine Wells Verleidelijke memories Candlelight Hr. 873
€ 1.00
nr. 873

Verleidelijke memories

Londen, 1817.

Als alle andere erfgenamen bij een aangestoken brand om het leven komen, wordt geheim agent Maxwell Brooke de nieuwe hertog van Lyle. Om de daders op te sporen zet hij predikant Stephen Holt, die weet waar ze zich schuilhouden, gevangen. Stephens zus Kate Fairchild is des duivels en dreigt met een tegenzet: als haar broer niet wordt vrijgelaten zal ze haar memoires, vol politiek gevoelige informatie, publiceren.
Daarop besluit Maxwell het manuscript te stelen. De enige geheimen die het bevat blijken echter Kates passionele fantasieën te zijn.

Deze brengen Maxwell op tal van nieuwe ideeën, waarvan zowel dreiging als verleiding uitgaat…

Bekijken
In winkeltasje