Alle 13 resultaten

Elizabeth Boyle De verzonnen echtgenote Candlelight hr 789
€ 1.50
nr. 789

De verzonnen echtgenote

Deel 1 serie The Bachelor Chronicles

Alexander Denford, baron Sedgwick, is het gezeur over zijn vrijgezellenstatus meer dan beu.

Daarom wendt hij voor getrouwd te zijn met een vrouw, die vanwege haar slechte gezondheid nooit in het openbaar verschijnt. Deze aanpak werkt prima, tótdat hij tijdens een verblijf op het platteland allerlei rekeningen ontvangt. Halsoverkop keert hij terug naar zijn huis in Londen en daar treft hij een vrouw aan die beweert zijn echtgenote Emmaline te zijn. Tot overmaat van ramp heeft deze opportuniste het hele huis opnieuw laten inrichten en al kennisgemaakt met zijn familie en vrienden.

Terwijl Alexander zich het hoofd breekt over de vraag hoe hij de bedriegster uit zijn leven kan verwijderen, ontstaat er een nieuwe complicatie: de enorme aantrekkingskracht die zijn sensuele ‘echtgenote’ op hem uitoefent.

Bekijken
In winkeltasje
€ 1.50
nr. 818

Wachten op de hertog

Deel 3 serie The Bachelor Chronicles

In haar obsessie om met een man van adel te trouwen correspondeert Felicity Langley jarenlang met de markies van Standon, de toekomstige hertog van Hollindrake.

Althans, dat dénkt ze; in werkelijkheid is het zijn grootvader die de brieven schrijft. Als de markies eindelijk hertog wordt, besluit Felicity naar Londen te reizen om hem tijdens het Seizoen het beslissende zetje te geven.
Als de hertog hoort dat een hem onbekende jongedame haar zinnen op hem heeft gezet, wil hij haar zo snel mogelijk persoonlijk ontmoedigen. Maar als hij voor haar deur staat, ziet Felicity de hertog aan voor haar nieuwe lakei. Blij verrast door haar verschijning besluit hij het spel mee te spelen.

Hij doet dat zo gepassioneerd dat Felicity allengs begint te twijfelen of ze nog wel wil wachten op haar hertog…

 

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Dit is ons avontuur Candlelight hr 1061
€ 1.00
nr. 1061

Dit is ons avontuur

Deel 1 serie Rhymes with Love

Tabitha Timmons is zo arm als een kerkrat en heeft als wees geen andere keus dan zich de grillen van haar bazige tante en oom te laten welgevallen.

Aan dit Assepoesterbestaan lijkt een eind te komen als zij een fortuin erft. Helaas zal zij dit alleen in handen krijgen als ze trouwt met de respectabele, maar allerminst opwindende meneer Barkworth, terwijl Tabitha nu juist snakt naar de aandacht van een meeslépende man. Zij komt dan ook voor een groot dilemma te staan als de knappe hertog van Preston haar leven al kussend binnenstormt.

Hij wil haar hoe dan ook behoeden voor een liefdeloos huwelijk, en dus moet Tabitha kiezen tussen zekerheid en avontuur…

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Het gevaar van een kus Candlelight hr 803
€ 1.50
nr. 803

Het gevaar van een kus

Deel 2 serie The Bachelor Chronicles

Nadat zij door een dronken edelman is gekust wordt Miranda Maberley door haar ouders naar het platteland gestuurd.

Uiteindelijk gaat ze als Jane Porter op een chique meisjesschool lessen in etiquette geven.
Jaren later wordt ze tijdens een reis met drie van haar leerlingen door een noodweer gedwongen aan te kloppen bij een afgelegen landhuis. De heer des huizes blijkt niemand minder dan de man die haar indertijd met zijn vrijpostigheid heeft gecompromitteerd. En hij herkent haar niet eens! Toch voelt juffrouw Porter niet enkel woede; de herinnering aan de intense kus van ‘Mad Jack’ Tremont pleegt een aanslag op haar façade van deugdelijkheid. Als ook haar leerlingen aandringen op een minder preutse opstelling, wankelt haar reserve.

Ze kan niet voorkomen dat ze wordt meegesleurd in het gevaarlijke dubbelleven dat haar gastheer leidt…

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Ooit was jij van mij Candlelight Historische roman 881
€ 1.50
nr. 881

Ooit was jij van mij

Deel 5 serie The Bachelor Chronicles

Lady Philippa Knolles stemde ooit in met een huwelijk, puur en alleen om haar grote liefde – de beruchte piraat Thomas Dashwell – van de strop te redden. Als die na het overlijden van haar man ineens weer opduikt, lijkt hij in niets op de man van wie ze altijd is blijven houden.
De verbitterde piraat verkeert in de veronderstelling dat Philippa hem juist verráden heeft door met een ander te trouwen. De vraag is dan wat er nog over is van de warme gevoelens die ze ooit voor elkaar koesterden. Staan de geheimen die ze voor de ander hebben hernieuwde romantiek in de weg, of krijgt hun liefde alsnog een tweede kans?

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Vertel mij alles Candlelight Historische roman 850
€ 1.50
nr. 850

Vertel mij alles Candlelight

Deel 4 serie The Bachelor Chronicles

Londen, 1814.

Meesterspion Geoffrey, lord Larken, meldt zich incognito bij de residentie van de hertog van Hollindrake. Hem is namelijk ter ore gekomen dat een van diens gasten, Thalia Langley, meer weet over de verblijfplaats van een beruchte piraat die hij moet uitschakelen.
Thalia is meteen op haar hoede zodra deze ‘dominee’ ten tonele verschijnt. Niet alleen heeft zij inderdaad het nodige te verbergen, maar ook vermoedt ze achter zijn woest aantrekkelijke uiterlijk eerder een vrijbuiter dan een man van God. Terwijl Thalia vecht tegen de gevoelens die de man desondanks bij haar losmaakt, probeert Larken zich te focussen op het ontrafelen van haar geheim.

Tevergeefs…

Bekijken
In winkeltasje
€ 1.00
nr. 716

Een hart om te winnen

Deel 2 serie The Ladies’ Fashionable Cabinet Trilogie

Anthony Morehouse dacht dat hij met zijn zoveelste weddenschap een meubelstuk had gewonnen.

Maar als blijkt dat The Ladies’ Fashionable Cabinet toch echt een damestijdschrift is, wil hij zo snel mogelijk van zijn prijs af.
Totdat hij de gedreven hoofdredactrice van het blad ontmoet; de beeldschone Edwina Parrish was Tony in zijn jeugdjaren in alles de baas en wist hem bij een hardloopwedstrijd zelfs een kostbaar beeldje te ontfutselen.
Tony ziet de kans schoon om die nederlaag recht te zetten. De rivaliteit bereikt een hoogtepunt als hij Edwina uitdaagt tot een allesbeslissende weddenschap, met als inzet het beeldje én het tijdschrift.

Maar geen van beiden beseffen ze dat ze ook hun hart op het spel zetten.

Bekijken
In winkeltasje
Sarah McKerrigan Met passie als wapen Candlelight hr 1068
€ 1.00
nr. 1068

Met passie als wapen

Deel 2 serie Rivenloch

Schotland, 1136.

De bekoorlijke Helena van Rivenloch, krijgsvrouw in hart en nieren, is vastbesloten haar jongste zusje te behoeden voor een lot dat vele malen erger is dan de dood: het huwelijk. Na een vergeefse poging om de beoogd bruidegom te doden, gooit ze het over een andere boeg. Ze besluit diens rechterhand, de razend aantrekkelijke Colin du Lac, te gijzelen om hem te kunnen ruilen tegen haar zuster. Helena ontdekt echter al snel dat ridder Colin het hart op de juiste plaats heeft. Met spitsvondige grapjes weet hij haar bovendien te ‘ontwapenen’ en haar onschuldige hart te winnen. Maar een huwelijk lijkt ver weg: de ridder heeft geen behoefte aan een echtgenote die het zwaard wil blijven hanteren en Helena wil niet méér dan iedere avond in Colins armen haar passie de vrije teugel geven.

Totdat…

Bekijken
In winkeltasje
Loretta Chase Onvermijdelijk schandaal Candlelight hr 774
€ 1.00
nr. 774

Onvermijdelijk schandaal

Deel 3 serie The Carsington Brothers

Benedict Carsington, burggraaf Rathbourne, is met zijn onberispelijke manieren een aristocraat van onbesproken gedrag.

Daar dreigt verandering in te komen als Bathsheba Wingate ten tonele verschijnt. Deze weduwe komt uit de beruchte familie DeLucey, een bonte verzameling van notoire oplichters. Benedict is diep onder de indruk van Bathsheba, die samen met haar dochtertje Olivia het hoofd boven water probeert te houden. Tot Benedicts heimelijke vreugde gaat Bathsheba zijn neefje Penegrine tekenles geven. Zo kan hij haar vaker zien zonder geroddel van de ton uit te lokken.
Het voorkomen van geruchten wordt een stuk moeilijker als hun kinderen samen de benen nemen, op zoek naar een schat. Benedict en Bathsheba moeten de achtervolging inzetten, maar mogen absoluut niet samen gezien worden.

Gezien hun wederzijdse aantrekkingskracht lijkt een schandaal echter onafwendbaar…

Bekijken
In winkeltasje
Elizabeth Boyle Verborgen verlangen Candlelight hr 1153
€ 1.50
nr. 1153

Verborgen verlangen

Deel 3 serie Rhymes with Love

Harriet Hathaway heeft haar hart jaren geleden al verpand aan de graaf van Roxley.

Als ze na een hartstochtelijk onderonsje wacht op zijn huwelijksaanzoek, komt ze helaas bedrogen uit. Bij het weerzien staat de schavuit namelijk op het punt zich te verloven met een andere vrouw. Als ze elkaar onverwacht tegenkomen op een bal, flakkert Harriets hoop weer op: in Roxleys ogen ziet zij een verborgen verlangen. Wat zij niet weet is dat de graaf in een lastig parket zit. Hij vreest dat zijn leven gevaar loopt en wil Harriet voor geen geld meeslepen in een moordmysterie dat zijn familie en zijn toekomst dreigt te ruïneren.

Maar zo gemakkelijk laat Harriet zich niet uit zijn leven én zijn hart bannen.

Bekijken
In winkeltasje
Laura Lee Guhrke Een wereld van verschil Candlelight Hr. 815
€ 1.00
nr. 815

Een wereld van verschil

Op haar zeventiende wilde Maria Martingale trouwen met Lawrence Hawthorne.

Maar diens broer Philip, markies van Kayne, torpedeerde dat voornemen; een huwelijk met de dochter van een kok was ver beneden hun stand. Deze pijnlijke episode krijgt een vervolg als Maria twaalf jaar later een patisserie opent in een pand dat van Philip blijkt te zijn. Hoewel deze nog steeds bevreesd is voor een schandaal, betrapt de geboren gentleman zichzelf op onvermoede lustgevoelens voor de aantrekkelijke Maria. Ook zij is verrast door de intensiteit van de hernieuwde kennismaking.

Toch weten beiden dat een verbintenis tussen een ‘snob’ en een ‘volksmeid’ welhaast onmogelijk is…

Bekijken
In winkeltasje
Donna MacMeans Oneerbaar voorstel Candlelight Hr. 862
€ 1.50
nr. 862
Verkocht

Oneerbaar voorstel

De onervaren Emma Brimley ontvlucht Londen om te ontkomen aan een gearrangeerd huwelijk.

Zich presenterend als weduwe kan ze in Yorkshire aan de slag als lerares. Tot haar schrik moet ze haar pupillen niet alleen in de literatuur wegwijs maken, maar hun ook de kneepjes van de huwelijksnacht bijbrengen.
Ten einde raad besluit ze de hulp in te roepen van Nicholas Chambers, een kunstschilder die bekend staat om zijn losbandige levensstijl. Hij wil haar best helpen, op voorwaarde dat Emma voor hem poseert. En hoe: voor elke vraag die zijn model stelt moet ze een kledingstuk uittrekken.

Emma gaat akkoord, en dan kan het spel beginnen…

Bekijken
Verder lezen
Christine Wells Verleidelijke memories Candlelight Hr. 873
€ 1.00
nr. 873

Verleidelijke memories

Londen, 1817.

Als alle andere erfgenamen bij een aangestoken brand om het leven komen, wordt geheim agent Maxwell Brooke de nieuwe hertog van Lyle. Om de daders op te sporen zet hij predikant Stephen Holt, die weet waar ze zich schuilhouden, gevangen. Stephens zus Kate Fairchild is des duivels en dreigt met een tegenzet: als haar broer niet wordt vrijgelaten zal ze haar memoires, vol politiek gevoelige informatie, publiceren.
Daarop besluit Maxwell het manuscript te stelen. De enige geheimen die het bevat blijken echter Kates passionele fantasieën te zijn.

Deze brengen Maxwell op tal van nieuwe ideeën, waarvan zowel dreiging als verleiding uitgaat…

Bekijken
In winkeltasje