Na jarenlang oude culturen te hebben bestudeerd, wilde blauwkous Jordan Alcott uit Boston eindelijk wel eens gewaardeerd worden als serieuze wetenschapper.

Dus toen er een brief kwam voor Mister Jordan Alcott met de uitnodiging om samen met iemand op zoek te gaan naar verloren gegaan Spaans goud, greep ze die unieke kans met beide handen aan. Opeens was ze vertrokken naar de wildernis van Colorado om zichzelf eindelijk te bewijzen. En de enige man die ze moest overtuigen, was de razend knappe Mac McAdam.

Als Mac niet op het punt had gestaan zijn familieranch te verliezen, zou hij nooit al zijn hoop hebben gevestigd op iets dat zo onbesuisd was als het lokaliseren van een legendarische verborgen goudvoorraad. Toen hij aankwam bij het station om een professor te ontmoeten, was hij des duivels toen hij daar een elegante blonde schoonheid aantrof met een treinlading bagage bij zich. Er kon geen sprake van zijn dat hij de canyons in zou trekken met dit kasplantje!

Maar al gauw waren de twee bezig aan een verraderlijke expeditie en vonden ondertussen iets wat nog veel waardevoller was dan een schat… de sleutel naar elkaars hart.

0.75

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

2002

Oorspronkelijke titel (s)

Jordan's heart

Oorspronkelijke uitgave

2000

Boeknummer

392

Pseudoniem

Linda Lemieux

Boek Candlelight hr. 392 Laurel Collins - De gouden sleutel Categorie Tags , , , , , ,