Candlelight Vampieren romans zijn spannend, erotisch, ondeugend en humoristische romans.
Er zijn 52 romans uitgebracht en in 2016 is Candlelight er ineens mee gestopt.


Alle 19 resultaten

Sherrilyn Kenyon Donker Candlelight Vampierenroman 31
€ 2.00
nr. 31

Donker!

Deel 1 The Dark-Hunter serie

In tegenstelling tot de rest van haar familie is Amanda Devereaux totaal niet van het paranormale.

Haar ongeloof begint te wankelen als ze op onverklaarbare wijze in huis wordt overvallen. Even later zit ze namelijk met handboeien vast aan een buitengewoon knappe man, die doodleuk beweert een Dark Hunter te zijn. Dat is, zo legt deze Kyrian uit, een onsterfelijke, mét scherpe hoektanden, die jaagt op vampiers die zich voeden met mensenbloed. Als Amanda van de verbijstering bekomen is, merkt ze dat ze zich enorm aangetrokken voelt tot Kyrian. Die is al even enthousiast over Amanda’s voortdurende nabijheid, maar weet dat zijn gevoelens nutteloos en gevaarlijk zijn.

Een relatie met een mens is immers uitgesloten, en zijn verlangen maakt hem zwak in de strijd tegen de kwaadaardige vampiers, die nog steeds op hun bloed uit zijn…

Bekijken
In winkeltasje
Sherrilyn Kenyon Gegrepen Candlelight Vampierenroman 39
€ 2.00
nr. 39
Verkocht

Gegrepen!

Deel 4 The Dark-Hunter serie

Cassandra Peters is de laatste afstammelinge van de god Apollo en wordt al sinds haar geboorte opgejaagd door de Daimonen.

Door haar te doden kunnen ze immers een eind maken aan de vloek die hen naar de nacht heeft verbannen. Wat ze niet weten is dat als Cassandra sterft, de zon nooit meer zal schijnen… Dark Hunter Wulf Tryggvason krijgt de opdracht de mooie Cassandra te beschermen. Een bijzondere opgave, aangezien hij zijn hele onsterfelijke bestaan juist op Apollieten heeft gejaagd. Desondanks weet Cassandra respect af te dwingen bij Wulf.

Sterker nog: met haar moed en kracht brengt Cassandra iets in beroering waarvan Wulf dacht dat het al eeuwen dood was: zijn hart!

Bekijken
Verder lezen
Sherrilyn Kenyon Metamorfose Candlelight Vampierenroman 50
€ 2.00
nr. 50

Metamorfose!

Deel 3 The Were-Hunter serie

Roofdier eet roofdier, zo gaat het eraan toe bij de Were Hunters, elke dag ligt het gevaar op de loer.

Als je leven je lief is, kun je maar beter niemand vertrouwen, van niemand houden. Wren Tigarian, een verboden kruising tussen een sneeuwluipaard en een witte tijger, leeft onder deze omstandigheden. Tótdat hij oog in oog staat met Marguerite D’Aubert Goudeau. Dan dringt tot hem door dat er wellicht ook voor hém zoiets als liefde is weggelegd. Senatorsdochter Marguerite is ook toe aan verandering. Ze walgt van haar gedwongen leventje als socialite en valt als een blok voor Wren. Maar… haar wereld mag niet in aanraking komen met die van de Were Hunters, die parallel aan de hare bestaat – onbekend en onzichtbaar.

Dat gegeven leidt tot een race tegen de klok die Marguerite en Wren niet alleen het leven, maar ook hun ziel kan kosten.

Bekijken
In winkeltasje
Sherrilyn Kenyon Vervloekt Candlelight Vampierenroman 34
€ 2.00
nr. 34
Verkocht

Vervloekt!

Deel 2 The Dark-Hunter serie

Dark Hunter Talon van de Morrigantes heeft eeuwen geleden beloofd de mensheid te beschermen tegen slechte vampiers.

Hij heeft die keuze nooit betreurd en zich altijd trouw van zijn taak gekweten. Zijn ontmoeting met de aantrekkelijke Sunshine Runningwolf zet die loyaliteit op losse schroeven. Zij maakt gevoelens in hem los, die hij zich als Dark Hunter niet kan permitteren, dromen die hij lang geleden heeft verdrongen. Toch is Sunshine, met haar verbluffende kunstenaarstalent en haar vreemde gewoonten, de enige vrouw die hij wil. Talon weet echter dat hij nooit rust zal vinden in de armen van een geliefde.

Hij is immers vervloekt, en daardoor verkeert Sunshine meteen in levensgevaar…

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Tandje bij! Candlelight Vampierenroman 01 back
€ 2.00
nr. 01
Verkocht

Tandje bij!

Deel 1 De Argeneau’s

Vincent Argeneau, befaamd acteur en toneelproducent, is de wanhoop nabij.

Zijn bedrijf balanceert op de rand van de afgrond, nu een mysterieuze vampier het op hem voorzien heeft. Zijn stemming wordt er niet beter op, als hij ziet wie hem van de ondergang moet redden. Een sterveling! En een meisje bovendien! Privédetective Jackie Morrisey heeft een diepgewortelde hekel aan vampiers, en verzet zich dan ook hevig tegen de passionele gevoelens die Vincent bij haar oproept.

Maar als ze ontdekt dat Vincent én zij op de dodenlijst van hun kwelgeest staan, moet Jackie in meerdere opzichten een tandje bij zetten…

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Bijtgraag! Candlelight Vampierenroman 09
€ 2.00
nr. 09
Verkocht

Bijtgraag!

Deel 9 De Argeneau’s

De stoere vampieragente Eshe d’Aureus wordt door de Raad op Armand Argeneau af gestuurd.

Zij heeft de opdracht te onderzoeken waarom al diens vrouwen op mysterieuze wijze aan hun eind zijn gekomen. Als vrijwel meteen blijkt dat ze elkaars levenspartners zijn, is Eshe vastberaden zijn onschuld te bewijzen. Armand, die juist erg teruggetrokken leeft om zijn dierbaren te beschermen, is echter doodsbenauwd dat haar hetzelfde lot te wachten staat als zijn vorige vrouwen.

En die angst lijkt bewaarheid te worden als de levensbedreigende voorvallen zich opstapelen…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Dorst! Candlelight Vampierenroman 07
€ 2.00
nr. 07
Verkocht

Dorst!

Deel 7 De Argeneau’s

Het zijn verwarrende tijden voor Dani McGill.

Eerst wordt ze samen met haar zusje ontvoerd door enge types. Vervolgens wordt ze gered door twee aantrekkelijke mannen, terwijl een van de ontvoerders ontsnapt met haar zusje. En dan beweert een van haar redders, Decker Argeneau, doodleuk dat hij een onsterfelijke vampier is en dat Dani’s zusje in handen is gevallen van een nest tandelozen, gewelddadige vampiers van wie werd gedacht dat ze eeuwen geleden al waren uitgeroeid. En o ja, Dani zelf is voorbestemd om haar gewone leventje op te geven, zodat ze eeuwig van Deckers dorst kan genieten. Het duurt dan ook even voordat Dani accepteert dat deze waanideeën een kern van waarheid bevatten.

Ze zal Decker wel móéten vertrouwen, want hij is de enige die haar zusje kan bevrijden uit de klauwen van een bloeddorstige psychopaat…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Halsoverkop! Candlelight Vampierenroman 02
€ 2.00
nr. 02

Halsoverkop!

Deel 2 De Argeneau’s

Als de ruim drieduizend jaar oude Lucian, hoofd van de Argeneau-clan, de piepjonge Leigh ontmoet moet hij halsoverkop kiezen: óf hij onthoofdt haar, óf hij neemt haar onder zijn hoede.

Hij kiest voor het laatste, maar heeft daar meteen spijt van. De eigenwijze Leigh is namelijk niet van zins zijn norse bevelen op te volgen. Intussen betrapt Lucian zichzelf erop dat hij een groot zwak voor Leigh heeft; het kost hem zelfs enige moeite om zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie van harteloze lomperik hoog te houden… Toch beseft Leigh dat er achter Lucians onbeschofte en nietsontziende vampierengedrag een schatje schuilgaat.

Maar of dat genoeg is om een eeuwenlange verbintenis met hem aan te gaan…

 

Bekijken
In winkeltasje
Lynsay Sands Hapje! Candlelight Vampierenroman 10
€ 2.00
nr. 10
Verkocht

Hapje!

Deel 10 De Argeneau’s

Na ruim tweeduizend(!) jaar heeft vampier Cale Valens de hoop opgegeven dat hij ooit de ware zal ontmoeten.

Hij maakt zich op voor een eeuwigdurend vrijgezellenbestaan, maar dan draagt zijn tante Marguerite opeens de perfecte kandidate aan. En ze weet ook precies hoe Cale een onuitwisbare indruk op haar kan maken. De beoogde partner, Alexandra Willan, is namelijk totaal in paniek. Net nu ze haar nieuwe restaurant wil openen, neemt haar chef-kok ontslag. Als ze vervolgens wordt voorgesteld aan Cale, ’een culinair genie uit Frankrijk’, kan ze haar geluk niet op. Cale beseft op zijn beurt al snel dat Alexandra zijn enige kans op liefde is en wil haar dolgraag helpen.

Er is maar één probleempje: hij kan niet koken…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Scherp! Candlelight Vampierenroman 08
€ 2.00
nr. 08
Verkocht

Scherp!

Deel 8 De Argeneau’s

Als Jo Willan tijdens een zéér merkwaardig feest een luchtje gaat scheppen, wordt ze aangevallen door een onbekende man met scherpe tanden.

Gelukkig wordt ze gered, en nog wel door een zeer aantrekkelijke man. Wat Jo niet weet is dat deze Nicholas Argeneau óók over zo’n uitzonderlijk gebit beschikt. De vampierjager beseft al snel dat deze vurige dame voorbestemd is om zijn levenspartner te worden. Maar een gezamenlijke toekomst lijkt ver weg, ook al omdat in vampierenkringen het gerucht rondzingt dat hij een verrader is. Als Nicholas moet vluchten, besluit hij desondanks Jo mee te nemen. Om haar achterdocht weg te nemen zal hij haar moeten opbiechten dat hij een vampier is.

En het is de vraag of ze dan nog net zo vurig op hem zal reageren…

 

 

Bekijken
Verder lezen
€ 2.00
nr. 13
Verkocht

Gebeten!

Deel 12 De Argeneau’s

Na haar vechtscheiding zweert Carolyn Connor zich nóóit meer in te laten met het mannelijk geslacht.

Dat voornemen komt meteen op losse schroeven te staan, als ze op het tropische St. Lucia kennismaakt met de vampierenfamilie Argeneau. Oermoeder Marguerite ziet in haar namelijk meteen de levenspartner voor haar zoon Christian en is vastbesloten het tweetal te koppelen. Om Carolyns terughoudendheid langzaam af te breken moet Christian wel doen alsof hij op mannen valt, hetgeen hem érg zwaar valt. Toch lijkt de aanpak te werken, want Carolyn ziet de gevoelens die Christian bij haar losmaakt niet als een bedreiging.

Maar als zij eenmaal gebeten is door het virus dat liefde heet, is het de vraag hoe ze zal reageren op het feit dat haar vriend een 200% hetero vampier is…

 

Bekijken
Verder lezen
Kathy Love Prooi Candlelight Vampierenroman 35
€ 2.00
nr. 35
Verkocht

Prooi!

Deel 3 The Young Brothers

Vampier Sebastian Young geniet enorm van zijn bestaan als ‘eeuwige’ vrijgezel annex vrouwenverslinder.

Trouw is hij alleen aan zijn eigen nachtclub, Carfax Abbey. Hij moet er niet aan denken om, net als zijn smoorverliefde broers, getroffen te worden door een pijl van Cupido. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat Wilhelmina Weiss daar verandering in gaat brengen. De nieuwe serveerster is immers verlegen en onhandig, kortom: een wandelende ramp op hoge hakken. Wel neemt Sebastian zich voor om dit heilig boontje te laten genieten van zijn kwaliteiten als bijtgrage ondode.

Wat hij niet weet, is dat zijn prooi zich ten doel heeft gesteld zijn nachtclub op te doeken, en hem te verleiden tot een bloedeloos bestaan…

 

Bekijken
Verder lezen
Tussendoortje Candlelight Vampierenroman 15 Lynsay Sands, Pamela Palmer, Jaime Rush
€ 3.00
nr. 15
Verkocht

Tussendoortje!

Deel 12a De Argeneau’s

In deze editie tref je drie bijzondere verhalen aan.

In het eerste – Tussendoortje! (Vampire Valentine) van Lynsay Sands – heeft vampierenjager Mirabeau La Roche een klus te klaren. Tot haar ontzetting moet ze samenwerken met de sterfelijke én reusachtige privédetective Tiny McGraw, en dat ook nog in een bruidsmeisjesjurk!

Het tweede verhaal is Voor altijd! (Hearts Untamed) van Pamela Palmer. Daarin zou Julianne eigenlijk dolblij moeten zijn dat haar jeugdliefde Zeeland eindelijk terugkeert in haar leven. Maar helaas komt daardoor hun beider onsterfelijkheid op losse schroeven te staan.

En dan is er tot slot Cupido! (Kiss and Kill) van Jaime Rush. De gave waarover Kat Morgan beschikt neemt angstaanjagende vormen aan als ze de gedachten van een moordenaar oppikt. Gelukkig schiet Adrian Kruger haar te hulp. Maar is hij wel wie hij zegt te zijn?

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Vamp! Candlelight Vampierenroman 11
€ 2.00
nr. 11
Verkocht

Vamp!

Deel 11 De Argeneau’s

De sexy vampierjager Drina Argenis heeft in haar lange, lange leven als onsterfelijke heel wat baantjes gehad.

Maar bodyguard annex babysitter voor een tienervampier spelen is een geheel nieuwe uitdaging. Ze komt er echter al snel achter dat haar opdrachtgever een bijbedoeling heeft: hij wil haar koppelen aan de ándere oppas, die kennelijk haar levenspartner is. Dat deze Harper Stoyan het geloof in de liefde heeft verloren maakt het er helaas niet gemakkelijker op.

Terwijl Drina er alles aan doet om lustgevoelens bij hem op te wekken, is het bovendien de vraag of ze samen kunnen ontkomen aan het gevaar waaraan ze blootstaan…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Voorgoed Candlelight Vampierenroman 27
€ 2.00
nr. 27
Verkocht

Voorgoed!

Deel 14 De Argeneau’s

Dierenarts Valerie Moyer heeft niets van doen met vampiers totdat ze… ontvoerd wordt door een bruut met scherpe hoektanden, die zich voedt met haar bloed.

Gelukkig weet ze te ontsnappen en wordt ze in veiligheid gebracht door het reddingsteam van de mensvriendelijke Argeneau-vampiers. Als ze weer is opgeknapt en denkt dat alles een boze droom was, staat ze plots oog in oog met Handhaver Anders Andronnikov. Die kan haar gedachten niet lezen, heeft voor het eerst sinds eeuwen zin om te eten en vindt Valerie waanzinnig aantrekkelijk: allemaal tekenen die erop wijzen dat zij zijn levenspartner is.

De vraag is dan of Valerie al klaar is voor de boodschap dat een, weliswaar goedaardige, vampier de komende eeuwen met haar wil doorbrengen.

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Pittig! Candlelight Vampierenroman 03
€ 2.00
nr. 03
Verkocht

Pittig!

Deel 3 De Argeneau’s

Vampier Victor Argeneau krijgt de opdracht om Elvi Black onschadelijk te maken.

Zij heeft de geheimhoudingscode geschonden door een contactadvertentie te plaatsen: vrouwelijke vampier zoekt man. Eenmaal aangekomen in haar woonplaats blijkt de situatie nog een graadje erger: zowat héél Port Henry weet dat de verleidelijke uitbaatster van een Mexicaans restaurant een vampier is! En iedereen kijkt uit naar de strijd om de pittige Elvi, waaraan – naast Victor – nóg vier aantrekkelijke vampiers meedoen. Als Victor zich in de zaak verdiept, blijkt dat Elvi geen blaam treft, maar wel in levensgevaar verkeert.

Omdat hij inmiddels zwaar onder de indruk is van de roodharige schoonheid, is het dan de vraag of Victor haar hart zal weten te veroveren vóórdat het doorboord wordt…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Bloedstollend! Candlelight Vampierenroman 03
€ 2.00
nr. 04
Verkocht

Bloedstollend!

Deel 4 De Argeneau’s

Als Inez Urso, adjunct-directeur van Argeneau Enterprises UK, ontdekt dat ze al jaren werkt voor een nest vampiers slaat de schrik haar om het hart.

En dan zet het neefje van de baas óók nog zijn tanden in haar… Nadat hij eenmaal van haar heeft geproefd weet Thomas Argeneau, flierefluiter én begenadigd componist, zeker dat Inez de ware voor hem is. Daar moet hij haar alleen nog wel van zien te overtuigen. Het komt hem dan ook zeer gelegen dat ze samen Europa moeten doorkruisen op zoek naar Thomas’ vermiste tante Marguerite.

Want tijdens die bloedstollende speurtocht zijn Inez en hij volledig op elkaar aangewezen…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Eindelijk! Candlelight Vampierenroman 02
€ 2.00
nr. 05
Verkocht

Eindelijk!

Deel 5 De Argeneau’s

Als Marguerite Argeneau na 700 jaar eindelijk verlost is van haar dominante echtgenoot, stort ze zich op een carrière als detective.

Voor haar eerste opdracht moet ze naar Europa, om erachter te komen wie de moeder is van Christian Notte, een Italiaanse vampier. Zijn vader Julius doet er namelijk alles aan om dat voor hem verborgen te houden. Maar als Marguerite vervolgens wordt aangevallen, is het juist Julius die haar wil beschermen. De gevoelens die de charmante Julius bij haar losmaakt doen haar tegelijkertijd tintelen én huiveren.

Want hoe verleidelijk ook, Marguerite heeft alle reden om zich niet meer beet te laten nemen door de liefde…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynsay Sands Prikkelend! Candlelight Vampierenroman 06
€ 2.00
nr. 06
Verkocht

Prikkelend!

Deel 6 De Argeneau’s

De vampierenjagers Mortimer, Bricker, Decker zijn er door de Raad op uit gestuurd om enkele bijtincidenten te onderzoeken.

Eenmaal aangekomen in the middle of nowhere stellen ze tot hun genoegen vast dat er drie aantrekkelijke zussen in het aanpalende huisje bivakkeren. Vooral Mortimer vindt de aanwezigheid van de strakke advocate Sam Willan al snel een prikkelend gegeven. Omdat de vampieren natuurlijk niet vrijuit over hun missie kunnen spreken, improviseert het trio een web van uiterst onhandige, maar daardoor niet minder hilarische leugens. Al even vermakelijk zijn de koppelpogingen van Sams zussen én Mortimers collega’s.

Maar steeds als de passie dreigt te ontvlammen, gaat er iets faliekant mis.

 

 

 

Bekijken
Verder lezen