Met haar vlammend rode haar zorgvuldig verborgen onder haar hoed, reed Tanzey Nicole Hunter van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op haar wilde paard.

Onbesuisd reed ze over hete, ruige vlakten van Texas, waar ze met haar familie op wilde mustangs jaagde. Haar tweelingbroer was op mysterieuze wijze verdwenen. Ze vermoedde dat hij zich in een nederzetting van Comanches ophield en ging op zoek. Maar toen sloeg het noodlot toe. Een fiere strijder met gitzwart haar overweldigde haar en nam haar mee. Voor ze het wist, was ze een gevangene van zijn begeerte.
Nooit had Rolling Thunder een vrouw zo begeerd als Tanzey, die hem hartstochtelijk bevocht, maar van top tot teen beefde als hij haar aanraakte. De Comanche-leider wist dat ze uit een volstrekt andere wereld kwam, maar de storm in hun harten ging niet liggen. Zijn volk werd intussen bedreigd door blanke kolonisten die dood en verderf zaaiden in een gebied dat de indianen toebehoorde. Maar hij weigerde de blanke schoonheid met de groene ogen vrij te laten. Want hij vertrouwde op de sterkste kracht die er bestond: de onverwoestbare liefde tussen man en vrouw.

1.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Rolling thunder

Boeknummer

145

ISBN:

9037815197

Boek Cassie Edwards hr. 145 Categorie Tags , , , , , ,