Je bent hier:

Catherine Coulter – Als een vergeten droom

Deel 4

Als baron Gray Cliffe onverwachts bezoek krijgt van twee tantes die hij in geen jaren heeft gezien, is zijn nieuwsgierigheid gewekt. Het meest verbaasd is hij echter dat de dames in het gezelschap zijn van een loopjongen, Jack genaamd. De baron raakt geïntrigeerd door de kleine jongen, wiens gezicht altijd verscholen gaat achter een grote pet. Als Jack midden in de nacht plotseling zijn paard steelt, zet Gray woedend de achtervolging in.

Tot zijn verbijstering ontdekt hij dat Jacks fijne gelaatstrekken en vuurspuwende ogen niet van een jongen zijn, maar van een jonge vrouw! Een ware schoonheid, op de vlucht voor haar ellendige stiefvader. De eigenzinnige, onweerstaanbare vrouw die voor zijn ogen opbloeit, zet Gray’s hart in vuur en vlam.

Ook Jack wordt overmand door gevoelens die ze nog niet eerder voor een man heeft gekoesterd. Maar nog voordat hun liefde een eerlijke kans heeft gekregen, worden de twee minnaars geconfronteerd met een geheim uit het verleden dat een toekomst voor hen samen haast onmogelijk maakt.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

286

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Mad Jack

Extra informatie

Hardcover met papieren omslag

ISBN:

9044300075

SKU: Catherine Coulter - Als een vergeten droom hr hardcover Categorie: Tags , , , , , , , ,

Misschien ook leuk