In Central Park wordt het ontzielde lichaam van jurist Adam Lear gevonden.

Na een tip van een ooggetuige ontdekt de politie tussen de spullen van een zwerver Adams gouden horloge, zijn creditcard en het mes waarmee hij is omgebracht. De moordenaar is gevonden, het motief duidelijk: roof. Zaak gesloten.

Maar niet voor Adams ex-vrouw, fotografe Jenna Meyerson, die hem de avond voor zijn overlijden nog sprak. Toen vertelde hij haar dat hij een groot computerconcern verdacht van illegale activiteiten, en vroeg haar naar de foto’s die zij enkele jaren eerder op een feest van datzelfde bedrijf had gemaakt. Een paar uur later was hij dood.

Omdat ze vermoedt dat er meer achter de moord steekt, besluit Jenna op onderzoek uit te gaan, samen met privédetective Frank Renaldi, een oude vriend. Met gevaar voor eigen leven volgen ze een spoor dat hen binnenleidt in de wereld van de georganiseerde misdaad, naar een vijand die gewetenloos én ongrijpbaar blijkt te zijn…

0.50

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

366

Aantal verhalen

1

Boeknummer

109

Oorspronkelijke titel (s)

Scent of a killer

ISBN:

9034751503

Extra informatie

Het boekje is niet meer zo mooi, heeft leessporen aan kaft. De rug van het boekje is ook niet meer zo mooi. Wel heel en netjes van binnen.

Boek Christiane Heggan IBS Thriller 109 Categorieën , Tags , , , , ,