Norma Seabrook was opgegroeid temidden van de saaie en bezadigde society van Richmond en verlangde naar een leven vol opwinding en avontuur.

Ze vond het dan ook geweldig toen haar vader benoemd werd tot rechter op het paradijselijke eiland Key West. Maar toen Nora van de loopplank viel, had ze nooit durven dromen dat ze gered zou worden door de knappe, onbeschaamde kapitein Jacob Proctor, de eigenaar van de bergingsmaatschappij die de meeste winst maakte. De man ook die volgens haar vader schuldig was aan de meest weerzinwekkende misdaden.

Kapitein Jacob Proctor wist al dat hij in moeilijkheden zat vanaf het moment dat hij Nora Seabrook uit het water haalde. Want die aardige dochter van de nieuwe rechter was wel de laatste vrouw bij wie hij betrokken wilde zijn. Maar er was nog een reden waarom ze samen geen toekomst konden hebben – een duister geheim dat hij met zich meedroeg, en een erfelijke belasting, waar hij de vrouw van wie hij hield voor wilde afschermen. Maar de koppige, zwartharige schoonheid liet zich niet zomaar afschepen. Op weg naar een exotisch eiland stelde hij zich kwetsbaar op om Nora voor zich te winnen en hun liefde veilig te stellen…

0.75

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Windswept

Boeknummer

358

Extra informatie

Het boekje heeft wat leesspoortjes opgelopen aan de kaft maar is verder nog mooi.

ISBN:

9037820956