Je bent hier:

Dixie Browning – Wervelende liefde (Harlequin Intiem Roman 530)

Carrie is woedend.

Hoe haalt haar kleine zusje het in haar hoofd ervandoor te gaan met die nietsnut van een Billy Ryder!

Als hun vader erachter komt, zal het huis te klein zijn. Ze zet onmiddellijk de achtervolging in, maar tot haar ontsteltenis geeft haar oude truck er halverwege de brui aan. Briesend staat ze langs de kant van de weg. Even later stopt er een glanzend zwarte wagen. De man die er glimlachend uit stapt, kent ze maar al te goed – het is de oudere broer van Billy, de man van haar dromen en… de vader van haar kind: Rex Ryder! Tegen wil en dank stemt ze ermee in samen met hem de speurtocht voort te zetten. Het belooft een opwindende rit te worden!
Met grote passen overbrugde Carrie de afstand tussen hen, tot ze neus aan neus stond met de aantrekkelijke ellendeling over wie ze haar halve leven had gedroomd.
‘Je weet verdraaid goed wat ik bedoel!’ Verdorie, hij was nog oogverblindender dan ze zich herinnerde. Zou je na zo’n lange tijd dan geen immuniteit hebben opgebouwd?
Ze wist het antwoord op die vraag. Geen enkele vrouw kon immuun zijn voor een man als Rex Ryder. Wie eenmaal aan hem was blootgesteld, was reddeloos verloren. En Carrie had aan hem blootgestaan.

Lieve help, wat had zij aan hem blootgestaan!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

156

Aantal verhalen

1

Boeknummer

530

Nederlandse uitgave

1993

Oorspronkelijke titel (s)

Best man for the job

Oorspronkelijke uitgave

1992

SKU: Dixie Browning Intiem 530 Categorie: Tags , , , , , , ,