Je bent hier:

Doktersroman Favorieten 317 – Caroline Anderson – Ideale kandidaat / Dwaas verlangen / Mooi en opwindend

Audley Memorial

Caroline Anderson – Ideale kandidaat
Deel 1
Melissa, die met veel plezier op de kinderafdeling werkt, heeft één hartenwens: zelf een kind krijgen. Dan ontmoet ze Josh. Niet alleen raakt ze zwanger van hem, ze wordt tot haar schrik ook verliefd. Bang dat liefde een illusie zal blijken, verbreekt ze de relatie. Maar dan kent ze Josh nog niet, want de aanhouder wint!

Caroline Anderson – Dwaas verlangen
Deel 2
Als tiener dweepte Thea met Joe, haar pleegbroer. Nu staat ze eenzaam, berooid en zwanger voor zijn deur. Joe, inmiddels arts, neemt haar in huis. Nadat de baby is geboren, merkt ze dat ze nog altijd verliefd op hem is – een hopeloze liefde als hij haar nog steeds als zijn pleegzusje ziet. Maar is dat wel zo?

Caroline Anderson – Mooi en opwindend
Deel 3
Verbaasd merkt Jill op dat iedere vrouw op de afdeling voor de flirtende chirurg Zach Samuels valt. Wanneer hij zijn verleidingskunsten op háár uitprobeert, moet ze toegeven dat ook zij zich tot hem aangetrokken voelt. Maar ja, zo’n man heb je nooit alleen, toch?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Boeknummer

317

Eerdere uitgave (s)

Doktersroman 53 – Doktersroman 55 – Doktersroman 57

Nederlandse uitgave

2011

Oorspronkelijke serie naam

Audley Memorial Hospital

Oorspronkelijke titel (s)

That's my baby! – If You Need Me… – Not husband material

Oorspronkelijke uitgave

1995, 1997

Extra informatie

Deel 1 – Deel 2 – Deel 3

SKU: Doktersroman Favorieten 317 - Caroline Anderson - Ideale kandidaat / Dwaas verlangen / Mooi en opwindend Categorie: Tags , , , , , , , ,