Je bent hier:

Elizabeth Jennings – Achterna gezeten (Candlelight 1013)

Julia Templeton & Richard Cooper

Het leek alsof ze gisteren nog Julia Templeton was, een gelukkige, vrolijke, jonge vrouw die in Boston woonde met een prachtige uitgeverscarrière en een uitgebreid sociaal leven.

Inmiddels is ze een saaie brunette die Sally Andersen heet en ergens in een kleine stad in Idaho lesgeeft aan groep vier van de lagere school. Dankzij het beschermingsprogramma voor getuigen is ze nog in leven – maar gedoemd om constant over ha; schouder te kijken. En wanneer ze voelt dat een gespierde vreemdeling over haar schouder kijkt, doet wat elke hulpeloze, opgejaagde vrouw zou doen: ze slaat hem neer.

Het gerucht doet de ronde dat de nieuwe schooljuffrouw terughoudend is, maar dat is belachelijk. Richard Cooper voelt dat de brutale, maar toch bange Sally iets verbergt. Het is echter nooit bij hem opgekomen dat ze op de vlucht is voor huurmoordenaars die de onderwereld op haar af heeft gestuurd – of dat hij zich verplicht voelt om haar te beschermen. Met enig geluk kan hij haar misschien overhalen om nog één keer een andere naam aan te nemen: de zijne.

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

158

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

2001

Oorspronkelijke titel (s)

Pursued

Oorspronkelijke uitgave

1999

Boeknummer

1013

Extra informatie

Gedoneerd door Joke

SKU: Elizabeth Jennings - Achterna gezeten (Candlelight 1013) Categorieën , Tags , , , , ,