Je bent hier:

Hannah Howell – Tussen liefde en wraak (nr. 227)

Deel 1

Toen het lot Sir Balfour Murray en zijn gewonde broer op het pad van Maldie Kirkcaldy bracht, bood zij haar diensten als verpleegster aan terwijl zij probeerde haar verlangen naar de ridder met de donkere ogen te onderdrukken. Weldra ontdekken zij dat ze beiden op wraak uit zijn, maar Maldie kan hem haar ware identiteit niet onthullen omdat zij dan als spionne beschouwd zou worden.
Als hoofd van de Doncoill Clan had Balfour gezworen zijn familie te wreken door zijn grootste vijand, Beaton of Dubhlinn, te vernietigen, met Maldie aan zijn zijde. Toch weet Balfour dat hij haar netzomin kan vertrouwen als dat hij zijn verlangen naar haar zinderende schoonheid kan onderdrukken. Hij is niet alleen van plan haar diepste geheim boven water te brengen, maar hij wil haar ook bezitten. Niets zal hem hierbij in de weg staan – zelfs als het verdeeldheid in zijn clan dreigt te veroorzaken.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Highland destiny

Boeknummer

227

Extra informatie

Deel 1, Deel 1 is twee keer verschenen. nr. 227 en nr. 528 zijn hetzelfde verhaal cq boek alleen hebben ze beide een andere titel meegekregen.

ISBN:

9037817491

SKU: Hannah Howell - Tussen liefde en wraak (nr. 227) Can. hr Categorieën , Tags , , , , , , , , ,

Misschien ook leuk