Je bent hier:

Harlequin Favorieten Collectie – Gestrand in de sneeuw (nr. 259)

Sally Carr – Gestrand in de sneeuw

Blaize krijgt de schrik van haar leven wanneer ze met haar auto in een greppel belandt. Om haar heen ziet ze niets anders dan besneeuwde bossen. Dan doemt er een redder op. Hij helpt haar uit de auto en beveelt haar mee te gaan. Eerst weigert ze, tot ze ziet dat het de man is over wie zij een artikel zou schrijven. Ze zou gek zijn als ze de kans liet lopen om bij hem in huis te komen!

Catherine George – Veilige armen

Na een teleurstelling in de liefde besluit Elinor zich een poosje in haar ouderlijk huis terug te trekken, ook al zijn haar ouders met vakantie. Na een koude reis grabbelt ze moe en verkleumd naar haar sleutels, tot ze beseft dat ze die in een andere tas heeft laten zitten. Wat moet ze nu? Het volgende moment wordt ze vastgegrepen door twee sterke armen!

Cindy Gerard – Bruid in de sneeuw

Mackenzie Kincaid is ten einde raad. Ze heeft de zorg gekregen voor haar vijftien jaar oude broer, die in grote problemen zit. Omdat ze dringend weg moeten uit hun woonplaats, reageert ze op een huwelijksadvertentie van een man uit het ruige Noord-Minnesota. Met als gevolg dat ze niet veel later hartje winter met haar onhandelbare broer naar het afgelegen huis van Abel Greene vertrekt…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Nederlandse uitgave

2009

Oorspronkelijke titel (s)

Deceptive desire – Fallon hero – A bride for Abel Greene

Oorspronkelijke uitgave

1994, 1997

Extra informatie

3 verhalen bundel, De kaft van het boekje heeft een paar leesspoortjes, Gedoneerd door Ellie

Misschien ook leuk