Je bent hier:

Harlequin Favorieten Collectie – Het verkeerde bed (nr. 235)

Heather Macallister – Samen op zee

Hoewel Dee Ann het vreselijk vindt wanneer ze een uitnodiging krijgt voor de bruiloft van haar ex, de man door wie ze voor het altaar in de steek is gelaten, gaat ze toch. Algauw blijkt dat de dit nog maar het begin van de nachtmerrie is! Daags na de bruiloft wordt ze – naakt – wakker op een jacht midden op zee, met naast haar – ook naakt – haar grootste vijand, Julian Wainwright!

Janice Kaiser – Verrassende minnaar

Een beetje aangeschoten stapt Christina de donkere kamer van het hotel op Hawaï binnen en maakt haar al slapende verloofde wakker. In de uren die volgen, valt ze van de ene verbazing in de andere. Dat Bill zo hartstochtelijk kon zijn, heeft ze nooit geweten. Pas de volgende ochtend komt ze erachter dat de man met wie ze de hele nacht heeft gevrijd een volslagen onbekende is!

Regan Forrest – Eiland in de mist

Wanneer Emily na jaren eindelijk weer eens haar tante op het platteland bezoekt, voelt ze zich on middellijk aangetrokken tot de jongen met wie ze is opgegroeid en op wie ze tot over haar oren verliefd was. Alleen begrijpt ze helemaal niets van hem. Zijn gedrag is zo tegenstrijdig, dat het lijkt alsof ze met twee verschillende mannen te maken heeft…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Nederlandse uitgave

2008

Oorspronkelijke titel (s)

Bedded bliss – Honeymoon with a stranger – Twin beds

Oorspronkelijke uitgave

1996

Extra informatie

3 verhalen bundel

Pseudoniem

Janice Kaiser – R.J. Kaiser