Emma Darcy – Het mooiste kerstcadeau

Als tiener raakt Meredith tijdens een vakantie in verwachting van Nick, die echter vlak daarna door een ongeluk zijn geheugen verliest. Noodgedwongen staat ze haar baby af aan Nicks zus. Wanneer die jaren later overlijdt, wordt Nick Kimberly’s voogd. Omdat het meisje haar echte moeder wil ontmoeten, zoekt hij Meredith op, maar hij herkent haar niet. Zij hem wel. Durft ze hem te vertellen dat hij Kimberly’s vader is?

Kate Little – Melodie van het hart

Wanneer Jessie Malone op kerstavond een baby in haar café vindt, kan ze haar ogen niet geloven! Het kleine roze bundeltje op de bar is absoluut het mooiste kerstcadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als even later Clint Bradshaw, de stoere nieuwe sheriff van het dorp, ook nog komt binnenstappen, lijken al haar wensen in vervulling te gaan…

Meredith Webber – Alle lichtjes van de wereld

Als kinderarts heeft Richard veel verstand van kinderen, maar zijn kennis is beperkt tot zijn beroep. Hij is geen vader, en verwacht dat ook niet te worden. Wat hij zeker niet verwacht, is ooit betrokken te raken bij een alleenstaand moeder met vier kinderen! Toch is dat wat er gebeurt als hij zich tijdens de kerstvakantie terugtrekt om aan zijn nieuwe boek te werken!

1.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Oorspronkelijke titel (s)

Mery Christmas – Jingle bell baby – A father for Christmas

Extra informatie

De kaft van het boekje heeft een paar leesspoortjes, Gedoneerd door Ellie

ISBN:

9034742156