Je bent hier:

Harlequin HQN Roman 31 Diane Chamberlain – Omdat we bleven zwijgen

De zusjes Maya en Rebecca Ward hebben het nooit over de tragedie in hun jeugd, maar dat die littekens heeft nagelaten, staat vast: Rebecca overleeft door het gevaar op te zoeken, Maya zoekt naar houvast in regelmaat. Dan gebeurt er opnieuw iets vreselijks.

Een allesvernietigende orkaan raast over North Carolina. Beide zussen en Maya’s man, Adam, bieden hulp als arts. Wanneer een helokopter met Maya aan boord neerstort, krijgen Rebecca en Adam te horen dat er geen overlevenden zijn.

Wat ze niet weten is dat Maya het ongeluk wel heeft overleefd en nu door het natuurgeweld vastzit op een eiland. De man die haar gered heeft, beweert dat zijn boot is weggespoeld, maar Maya vertrouwt hem niet. Met Simmee, zijn jonge zwangere vrouw, sluit ze echter vriendschap, met het gevolg dat die haar uiteindelijk een geheim opbiecht. Geschokt beseft ze dat hun leven in gevaar is.

Terwijl Maya voor het eerst op zichzelf is aangewezen en de moed moet vinden om te overleven, zoeken Rebecca en Adam troost bij elkaar en wordt de band tussen hen alsmaar hechter.

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

446

Aantal verhalen

1

Boeknummer

31

Nederlandse uitgave

2011

Oorspronkelijke titel (s)

The lies we told

Oorspronkelijke uitgave

2010

SKU: Harlequin HQN Roman 31 Diane Chamberlain - Omdat we bleven zwijgen Categorie: Tags , , , , ,