Je bent hier:

Linda Lael Miller – Dylan (nr. 34)

Deel 2

Wanneer Dylan op een donkere avond uit de kroeg komt, ziet hij tot zijn verbijstering dat er een klein meisje in zijn pick-up zit.

Sharlene, zijn ex, heeft hun tweejarige dochter zomaar alleen in de auto achtergelaten met een briefje waarop staat dat ze even niet meer voor Bonnie kan zorgen. Na een wild leven van rodeorijden, vrouwen versieren en pokeren betekent dit een keerpunt in Dylans leven. Hoe moeilijk hij het ook vindt, hij besluit dat hij voor Bonnie een echt thuis wil creëren. Hij gaat met haar naar Stillwater Springs, naar de familieranch waar hij al jaren niet meer is geweest.
Het gerucht dat Dylan Creed weer in de stad is, is bibliothecaresse Kristy Madison al ter ore gekomen. Maar wanneer hij totaal onverwacht op het voorleesuurtje in de bibliotheek opduikt met een kind, overduidelijk zijn dochter, doet dat meer pijn dan ze had kunnen denken. De laatste keer dat ze hem zag, liet hij haar achter met een gebroken hart, dus is het zaak hem nu zoveel mogelijk uit de weg te gaan.

Wat niet meevalt, want de aantrekkingskracht tussen hen is nog even sterk als al die jaren geleden, en zijn dochtertje is net zo onweerstaanbaar als hij!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

1

Boeknummer

34

Nederlandse uitgave

2012

Oorspronkelijke serie naam

Montana Creeds

Oorspronkelijke titel (s)

Montana Creeds: Dylan

Oorspronkelijke uitgave

2009

Extra informatie

Deel 2

SKU: Linda Lael Miller - Dylan (HQN) Categorie: Tags , , , , , ,