Deel 3

Hoewel hij geld als water verdient, heeft Tyler Creed helemaal genoeg van de snelle, oppervlakkige wereld van het rodeorijden.

Hij besluit weer een tijdje in zijn afgelegen huis op het terrein van de familieranch in Stillwater Springs te gaan wonen. Veel rust krijgt hij echter niet. Om te beginnen blijkt het minder gemakkelijk dan hij dacht om zijn twee broers, Logan en Dylan, met wie hij al jaren ruzie heeft, te ontlopen. Of dat niet onrust genoeg brengt, beweert een ex uit een ver verleden opeens dat hij de vader is van haar dertienjarige zoon. En dan komt hij ook nog zijn grote jeugdliefde, Lily Kenyon, tegen!
Lily vertrekt, samen met haar dochtertje Tess, naar Stillwater Springs wanneer ze hoort dat haar vader een hartaanval heeft gehad. Onderweg van het ziekenhuis naar het huis van haar vader, ziet ze tot haar schrik opeens Tyler Creed lopen. Als tiener was ze smoorverliefd op hem, en het is meteen duidelijk dat ze nog hetzelfde voor hem voelt als destijds. Maar ze weet ook dat het beter is hem niet opnieuw in haar leven toe te laten. Ondanks deze twijfel zegt ze ja als hij haar nog diezelfde avond uit eten vraagt. Mag ze hopen dat hun liefde een tweede kans krijgt?

Of zal weer blijken dat het onmogelijk is om een ongebonden cowboy als Tyler Creed te lassoën?

2.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

366

Aantal verhalen

1

Boeknummer

39

Nederlandse uitgave

2012

Oorspronkelijke serie naam

Montana Creeds

Oorspronkelijke titel (s)

Montana Creeds: Tyler

Oorspronkelijke uitgave

2009

Extra informatie

Deel 3

Boek Harlequin HQN Roman 39 Linda Lael Miller - Tyler Categorie Tags , , , , , ,