Je bent hier:

Harlequin HQN Roman 54 Linda Lael Miller – Garrett

Deel 12 De McKettrick serie.

Komt Garrett terug naar de familieranch om op adem te komen, blijkt daar een vrouw te logeren die hem de adem juist beneemt!

Julie voedt haar zoontje, Calvin, alleen op en heeft een drukke baan op de middelbare school van Blue River. Alsof dat niet hectisch genoeg is, moet ze nu ook nog voor onbepaalde tijd haar huurhuis uit. Gelukkig mogen ze zolang logeren op de Silver Spur Ranch, en ze voelen zich al snel op hun gemak bij de McKettricks. Dan komt Garrett McKettrick onverwacht thuis. Zodra Julie hem in zijn blauwe ogen kijkt, is ze verloren. Dit terwijl ze weet dat ze niet verliefd op hem mag worden. Garrett zal weer vertrekken, en dan blijft zij achter met een gebroken hart…

Garrett is politicus in hart en nieren, maar nu heeft hij even behoefte aan gewoon eerlijk cowboywerk. Dus is hij terug op de ranch, waar zijn broer Tate best wat hulp kan gebruiken. Hij zal een tijdje blijven, en dan terugkeren naar het politieke slagveld. Een mooi voornemen, tot hij Julie Remmington in de keuken aantreft. Als ze hem aankijkt, is het alsof hij door de bliksem wordt getroffen. In de dagen daarna gaat hij haar steeds leuker vinden, en haar zoon is geweldig en hun hond erg grappig, en… Wacht even! Zijn hele leven droomt hij er al van senator te worden, en nu zwijmelt hij over een vrouw, een kind en een hond?

Wat bezielt hem?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

398

Aantal verhalen

1

Boeknummer

54

Nederlandse uitgave

2013

Oorspronkelijke serie naam

McKettricks of Texas

Oorspronkelijke titel (s)

McKettricks of Texas: Garrett

Oorspronkelijke uitgave

2012

Extra informatie

Deel 12

SKU: Harlequin HQN Roman 54 Linda Lael Miller - Garrett Categorie: Tags , , , , , ,

Misschien ook leuk