Deel 4 van de serie Big Sky

Wie de vader van haar kinderen is, is haar geheim, vindt Casey. Maar daar is Walker – de vader in kwestie – het niet mee eens...

Na jaren in de spotlights te hebben gestaan keert countryzangeres Casey Elder terug naar Parable County. De voornaamste reden is dat ze haar kinderen, Clare van veertien en Shane van dertien, na jaren van rondtrekken een stabiel thuis wil geven. Natuurlijk realiseert ze zich dat ze daarmee Walker Parrish vaker zal zien, de man met wie ze al die jaren geleden een langdurige relatie heeft gehad en over wie ze nooit heen is gekomen.

Walker Parrish vindt het fijn dat Casey weer in Parable woont. Niet alleen omdat hij nog steeds van haar houdt, maar vooral omdat hij daardoor Clare en Shane wat vaker zal zien. Hij is dol op de kinderen, en niet zonder reden. Hij is hun vader! Nog steeds heeft hij het er moeilijk mee dat Casey destijds heeft besloten dat voor de kinderen geheim te houden. Voor hem is nu het punt gekomen dat het zo niet langer kan. De kinderen hebben er recht op te weten wie hun vader is. Maar hoe moet hij Casey, die doodsbang is het vertrouwen van de kinderen te verliezen, daarvan overtuigen?

2.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

350

Aantal verhalen

1

Boeknummer

93

Oorspronkelijke serie naam

Big Sky

Oorspronkelijke titel (s)

Big Sky Summer

Extra informatie

Deel 4

Boek Linda Lael Miller hqn 93 Categorie Tags , , , , , ,