Een mooie selectie romantische boeken.

Onder andere van de schrijfsters Robyn Carr, Susan Mallery, Linda Lael Miller en Sherryl Woods.

Goed voor urenlang leesplezier.


Alle 7 resultaten

Sherryl Woods Bloemen voor Bree HQN 40
€ 3.00
nr. 40

Bloemen voor Bree

Deel 2 Chesapeake Shores

De carrière als toneelschrijfster die Bree O’Brien voor ogen stond, lijkt in duigen te zijn gevallen.

Na de vernietigende kritiek op haar laatste stuk keert ze gedesillusioneerd terug naar Chesapeake Shores, naar haar ouderlijk huis, waar haar grootmoeder nog steeds de scepter zwaait. Hoewel ze weet dat haar familie haar altijd zal steunen, durft ze haar fiasco met niemand te delen, vrezend voor te veel medelijden en bemoeienis. In plaats daarvan begint ze vol enthousiasme met iets totaal anders: een bloemenwinkel. Haar geestdrift wordt echter danig getemperd zodra ze erachter komt dat ze voor de levering van haar bloemen afhankelijk is van Jake Collins, de man die ze zes jaar geleden in de steek heeft gelaten. Jake is nog altijd kwaad op Bree, niet in staat te vergeten en te vergeven dat ze hem destijds heeft verlaten, terwijl hij droomde van een toekomst samen. Opeens wordt hij weer met haar geconfronteerd, en hoewel hij zeker zijn hart niet opnieuw op het spel wil zetten, is hij nog niet over zijn gevoelens voor haar heen.
Dus of hij op een zakelijke en beleefde manier met haar kan omgaan, weet hij nog zo net niet…

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods Een veilige haven HQN 41
€ 3.00
nr. 41

Een veilige haven

Deel 3 Chesapeake Shores

Als Kevin O’Brien het bericht krijgt dat hij zijn zoontje voortaan alleen zal moeten opvoeden, stort zijn wereld in.

Hoewel hij in shock is door het feit dat hij opeens weduwnaar is geworden, neemt hij intuïtief het juiste besluit. Samen met Davy keert hij terug naar Chesapeake Shores, het kustplaatsje waar de roerige, een tikje merkwaardige maar ook warme familie woont waar hij altijd op kan rekenen. Maar die hem ook, na verloop van tijd, te verstaan geeft dat hij zijn leven weer moet oppakken – terwijl hij eigenlijk vindt dat hij daar nog helemaal niet aan toe is!

Shanna dacht dat het een goed idee was om in Chesapeake een nieuwe start te maken, maar nu twijfelt ze aan haar besluit, de wanhoop nabij omdat ze haar boekenkasten niet in elkaar gezet krijgt. Op dat moment verschijnt er redding, in de vorm van een man die haar winkel binnen komt gestapt. Hij helpt haar, en als ze hoort dat hij een peuterzoontje heeft, mag dat als dank een boek bij haar komen uitzoeken. Dat is het begin. Algauw komen vader en zoon regelmatig samen bij Shanna langs, en steeds stelen ze een stukje van haar hart.

Totdat er een schim uit haar verleden opduikt, die hun nog kwetsbare liefde bedreigt…

 

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods Huis aan het water HQN 50
€ 3.00
nr. 50

Huis aan het water

Deel 5 Chesapeake Shores

Als je Heather Donovan een jaar geleden had verteld dat ze ooit een alleenstaand moeder zou zijn, had ze je uitgelachen.

Connor O’Brien is immers de liefde van haar leven, en bovendien hebben ze een zoontje op wie ze allebei dol zijn. Maar gaandeweg drijft Connors weigering om te trouwen hen steeds meer uit elkaar, en uiteindelijk besluit ze de knoop door te hakken en haar eigen weg te gaan. Dus vertrekt ze naar Chesapeake Shores, waar de familie O’Brien al staat te popelen om de kleine Mick overdag op te vangen, zodat ze zelf een oude droom – het openen van een quiltwinkel – kan realiseren.

Door de scheiding van zijn ouders had Connor al geen hoge pet op van het huwelijk, en als veelgevraagd echtscheidingsadvocaat is hij er nog meer van overtuigd geraakt dat het alleen maar tot ellende leidt. Waarom kan Heather nou niet geloven dat Mick en zij echt alles voor hem betekenen? Dan krijgt Heather een zwaar auto-ongeluk, waardoor hij geconfronteerd wordt met het afschuwelijke vooruitzicht van een leven zonder haar.

Misschien is het tijd om zijn ideeën over familie en liefde grondig te herzien…

 

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods De maan als getuige HQN 58 back
€ 3.00
nr. 58

De maan als getuige

Deel 6 Chesapeake Shores

Al jaren is Will Lincoln kind aan huis bij de familie O’Brien.

De jongste dochter, Jess, weet dat hij hopeloos verliefd op haar is, maar meer dan een goede vriendschap zit er wat haar betreft niet in. Door haar concentratiestoornis kan ze moeilijk focussen en is ze voortdurend op zoek naar verandering, zowel in haar werk als in haar liefdesleven. De vriendjes die ze heeft gehad, heeft ze stuk voor stuk na korte tijd gedumpt. Bovendien voelt ze zich in Wills gezelschap altijd wat ongemakkelijk; in haar ogen is hij als psycholoog constant bezig haar gedrag te analyseren.

Will is zo zeker van zijn liefde voor Jess dat hij zijn hoop op meer dan vriendschap weigert op te geven. Zij is de ware voor hem, compleet met haar onvoorspelbaarheid en verlatingsangst. Maar hoe kan hij haar ervan overtuigen dat ze absoluut wel geschikt is voor een langdurige relatie?

Met een onverwachte kus in de plaatselijke cafetaria zorgt hij er in ieder geval voor dat ook zij naar meer gaat verlangen…

 

 

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods Baken van licht HQN 64
€ 3.00
nr. 64

Baken van licht

Deel 7 Chesapeake Shores

Jaren waren Susie O’Brien en Mack Franklin beste vrienden, maar diep in haar hart wilde Susie altijd al meer.

Ze durfde het niet aan om hem echt dichtbij te laten komen; zijn reputatie waar het vrouwen betreft was nogal dubieus! Maar Mack is veranderd, en wanneer de vonk dan toch eindelijk overslaat, is Susie de gelukkigste vrouw van Chesapeake Shores.

Dan slaat het noodlot echter toe. Susie krijgt vreselijk nieuws, en omdat ze niet in staat is dit met Mack te delen, duwt ze hem steeds verder van zich af. Ze is ervan overtuigd dat ze geen toekomst samen hebben, en op deze manier probeert ze hem zijn vrijheid terug te geven. Tot overmaat van ramp komt dan ook nog een van Macks voormalige liefjes – een bloedmooi exemplaar, natuurlijk – naar de stad om voor hem te gaan werken. Betekent dit het definitieve einde van hun relatie… of is hun liefde sterker dan ze zelf denken?

 

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods De mooiste overwinning HQN 107
€ 3.00
nr. 107

De mooiste overwinning

Deel 1 Sweet Magnolia

Nooit had Maddie kunnen denken dat haar huwelijk na twintig jaar stuk zou lopen – omdat haar ex zo nodig zijn jonge assistente zwanger moest maken!

Gedesillusioneerd blijft ze achter met haar drie kinderen. Hoe moet ze nu aan geld komen? In al die jaren dat ze de ideale huisvrouw was, heeft ze nu niet bepaald veel werkervaring opgebouwd. Maar dan komen haar twee beste vriendinnen met een oplossing: waarom openen ze niet samen een sportschool? Terwijl Maddies zelfvertrouwen zich gaandeweg herstelt, blijkt ook nog dat Cal, de aantrekkelijke honkbalcoach van haar oudste zoon, een oogje op haar heeft. Het is een geweldige man, maar hij is wel tien jaar jonger dan zij. De gemoederen lopen hoog op in het stadje Serenity als de twee regelmatig met elkaar worden gezien.

Maar na alles wat ze heeft doorstaan, laat Maddie zich deze kans op nieuw geluk toch niet ontnemen?

Bekijken
In winkeltasje
Sherryl Woods De beste keuze HQN 121
€ 3.00
nr. 121

De beste keuze

Deel 2 Sweet Magnolia

In de keuken heeft ze alles onder controle, maar daarbuiten?

Dana Sue kan zich er niet toe zetten om te gaan sporten. En dat terwijl ze hoognodig wat pondjes kwijt moet raken, vindt ze zelf. Niet alleen komt ze in haar restaurant in Serenity dagelijks in de verleiding zich te goed te doen aan allerlei heerlijkheden, na het stuklopen van haar huwelijk met Ron – die ze ondanks alles nog niet is vergeten – heeft ze zich bovendien met eten getroost. Wat niet opgaat voor Annie, haar dochter. Zíj is sinds het vertrek van haar vader juist een stuk minder gaan eten… Hoe heeft hij zo stom kunnen zijn? Ron vindt het vreselijk dat hij Dana Sue zoveel verdriet heeft gedaan. Omdat hij bovendien zijn dochter mist – helemaal nu het niet goed met haar gaat – besluit hij terug te keren naar Serenity.

Om Annie bij te staan… en wellicht Dana Sue weer voor zich te winnen?

 

Bekijken
In winkeltasje