Je bent hier:

India Grey – Trots verlangen | Sensuele zomernacht | Uit wraak veroverd (nr. 14)

India Grey – Trots verlangen

Rachel heeft de knappe, maar afstandelijke Orlando Winterton nog maar pas geleden ontmoet. Hij noemde haar toen een lafaard omdat ze ging trouwen met iemand van wie ze niet hield. Nu is ze na een roekeloze vlucht uitgerekend bij hém op de stoep gestrand!

India Grey – Sensuele zomernacht

Lily moest zich wel overgeven aan Tristan Romero’s bedwelmende sensualiteit. Ze denkt niet dat ze hem na die ene nacht ooit weer zal zien. Maar als hij hoort dat hun samenzijn niet zonder gevolgen is gebleven, eist hij als een echte trotse Spanjaard onmiddellijk een huwelijk. Zonder liefde, maar, zo maakt hij duidelijk, hij wenst haar wel tussen zijn lakens aan te treffen – elke nacht!

India Grey – Uit wraak veroverd

Tycoon Olivier Moreau haat de familie Lawrence. Wanneer hij de mooie Bella Lawrence ontmoet, besluit hij haar te verleiden en vervolgens genadeloos aan de kant te zetten. Maar zijn ultieme wraakplan pakt anders uit dan hij denkt!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

476

Aantal verhalen

3

Boeknummer

14

ISBN:

9789034737960

SKU: India Grey - Trots verlangen | Sensuele zomernacht | Uit wraak veroverd (nr. 14) Bouquet special Categorieën , Tags , , , , , , ,