Je bent hier:

Ingrid Weaver – De man in het zwart | Julie Miller – Als ratten in de val | Justine Davis – Een duistere zaak – Wraak! (Black Rose 66)

Ingrid Weaver – De man in het zwart

Privédetective Erika Balough wordt achtervolgd door een dode man: de geest van haar verloofde, rechercheur Sloan Morrissey, die al een jaar wordt vermist. Hoe komt het toch dat alleen Erika hem steeds weer ziet? Is ze langzaam gek aan het worden… of is hij nog in leven?

Julie Miller – Als ratten in de val

Docente Hannah Greene, grijze muis pur sang, ontpopt zich tijdens een teambuildingstocht in de bergen als een ware heldin. Terwijl haar collega’s een voor een ten prooi vallen aan een moordlustige maniak, lijkt zij wel de enige die het hoofd koel houdt…

Justine Davis – Een duistere zaak

Kersvers rechercheur Darien Wilson kan meteen laten zien wat ze in haar mars heeft: haar eerste onderzoek is de moord op een invloedrijk industrieel, Met haar talent voor het kraken van computerbestanden, weet ze daarbij een wel heel duister zaakje aan het licht te brengen!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

254

Aantal verhalen

3

Boeknummer

66

Nederlandse uitgave

2006

Oorspronkelijke titel (s)

The man in the shadows – A midsummer night's murder – Behind the badge

Oorspronkelijke uitgave

2005

SKU: Black Rose 66 Ingrid Weaver - De man in het zwart | Julie Miller - Als ratten in de val | Justine Davis - Een duistere zaak - Wraak! Categorie: Tags , , , , , , , , , , , ,