Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Alle 7 resultaten

Dixie Browning Per kerende post Intiem 168
€ 1.00
nr. 168
Verkocht

Per kerende post

Rachel McCloud heeft een gruwelijke hekel aan alle driestuiverromannetjes die ze uit hoofde van haar beroep moet lezen.

Het liefst zou ze ermee stoppen. Haar baan als lerares Engels is geen vetpot, dus kan ze de opbrengsten van haar recensies niet missen. Vriendelijk zijn haar stukjes nooit; vooral een zekere Bonnie Jericho heeft het zwaar te verduren. De auteur reageert per ingezonden brief aan de krant, en dat is het begin van een heftige briefwisseling.

Bey Jones geniet ervan, te meer daar hij weet met wie hij te doen heeft…

Bekijken
Verder lezen
Raye Morgan Bedreigde zekerheid Intiem 125
€ 1.00
nr. 125
Verkocht

Bedreigde zekerheid

Claire Angeli’s zoontje is weggelopen en verschuilt zich ergens in de bergen. De enige die hem wellicht kan vinden, is Cord McCloud.

Nooit had Claire kunnen bevroeden dat ze tijdens de nu volgende speurtocht haar hart zou verliezen. Cord zet een vette streep voor al haar toekomstplannen. Zij is op zoek naar een rustige man, een man die past in haar op zekerheden gebouwde en weinig emotionele leventje. Cord is evenwel allesbehalve rustig; hij is even wild en ruig als de bergen waarvan hij zoveel houdt.

De enige mogelijkheid om haar hart terug te krijgen is hem volgen naar die beangstigende maar lokkende wildernis…

Bekijken
Verder lezen
Lucy Gordon De bekoring van het nieuwe Intiem 165
€ 1.00
nr. 165
Verkocht

De bekoring van het nieuwe

Eens was de onverbeterlijke charmeur Myles Sanford niet meer dan de, soms wat al te avontuurlijke, jongere broer van Paula’s overleden echtgenoot.

En zij heeft hem vaak genoeg geholpen wanneer zijn werk als buitenlands correspondent bij de televisie of zijn eeuwige hang naar vrouwelijk schoon hem weer eens in de problemen had gebracht.

Vanaf het moment waarop hij haar in zijn armen neemt en hartstochtelijk kust, gaat Paula hem echter met andere ogen zien…

Bekijken
Verder lezen
Lindsay McKenna Onbeteugelde hartstocht Intiem 130
€ 1.00
nr. 130
Verkocht

Onbeteugelde hartstocht

Dany wil haar reputatie als paardentrainster beslist niet in de waagschaal stellen, dus kan ze niet anders dan de contractuele verplichtingen van haar ex-man jegens Sam Reese overnemen.

Ze beseft terdege dat het waanzin is te denken dat zij Sams onhandelbare en gevaarlijke hengst tijdens de Grand Prix naar de overwinning kan leiden.
Een poging daartoe ondernemen betekent echter wel een kans om haar ranch te behouden. Naarmate de dag van het grote evenement nadert, groeit haar angst.
Sam doet zijn uiterste best haar haar zelfvertrouwen terug te geven.

Zal de tussen hen ontluikende liefde ten slotte wonderen weten te verrichten?

Bekijken
Verder lezen
Stephanie James In argeloos vertrouwen Intiem 128
€ 1.00
nr. 128
Verkocht

In argeloos vertrouwen

Tabitha Graham meent een geestverwant te hebben gevonden, wanneer ze Devlin Colter redt uit een hachelijke situatie op een afgelegen eiland in de Caribische Zee.

Op haar komt hij vanaf het eerste moment over als een vriendelijke, tedere, verlegen man – een man die vreselijk veel behoefte heeft aan liefde. Colter blijkt echter even gevaarlijk te zijn als de legendarische fabeldieren die haar altijd al hebben gefascineerd. Als ze geschrokken de benen neemt, komt hij haar achterna. Een man als Devlin Colter laat zijn prooi niet zomaar schieten.

Te laat beseft Tabitha dat ze een sluimerende draak heeft gewekt…

Bekijken
Verder lezen
Stephanie James Magische nachten Intiem 137
€ 1.00
nr. 137

Magische nachten

Vier jaar geleden is de man van wie Ariana hield er met haar geld vandoor gegaan.

Het gevolg is dat ze geen man meer vertrouwt. Ze veinzen belangstelling voor haar, maar zijn in wezen uit op haar kapitaal, daarvan is ze overtuigd. Dat niet alleen zij een gemakkelijke prooi kan zijn, blijkt wanneer ze erachter komt dat haar tante in de ban is geraakt van een medium. Deze Fletcher Galen beweert dat hij contacten kan leggen met buitenaardse wezens. Tantes bankrekening wordt flink geplunderd, en Ariana besluit in te grijpen. Via haar broer neemt ze een jonge, succesvolle goochelaar, Lucian Hawk, in de arm, die al snel verliefd op haar wordt.

Er kan natuurlijk geen sprake van zijn dat Ariana zijn gevoelens beantwoordt, maar ook nu weer blijkt het vlees zwakker dan de geest…

Bekijken
In winkeltasje
Stephanie James Een duivels verlangen Intiem 167
€ 1.00
nr. 167
Verkocht

Een duivels verlangen

Het is altijd pijnlijk om tijdens een poging tot inbraak betrapt te worden.

Maar als je wordt betrapt door de personificatie van Dracula, zal niemand vreemd opkijken wanneer je ter plekke dreigt te bezwijmen van schrik. Daar kan Emelina van meepraten. Zij is schrijfster van romans die niet verkopen, eenendertig jaar oud, en heeft een fantasie waar geen kind tegenop kan. Loyaliteit is haar lijfspreuk: ze gaat letterlijk door het vuur voor alles wat haar lief is.

Eigenschappen die de angst inboezemende Julian Colter hevig aantrekken!

Bekijken
Verder lezen