Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Marie Nicole Als een dief in de nacht Intiem 169
€ 1.00
nr. 169
Verkocht

Als een dief in de nacht

Politieagent Lisa Armstrong heeft slechts één doel voor ogen, en dat is carrière maken.

Een hartstochtelijke verhouding met een inbreker van formaat kan er echter voor zorgen dat Lisa de titel ‘rechercheur’ nooit voor haar naam zal mogen zetten. Hoe ze ook haar best doet hem te weerstaan, Brett McKenna blijft haar overrompelen met zijn onweerstaanbare glimlach.

’s Nachts is agent Armstrong de minnares van een man op wiens hoofd een prijs staat, overdag doet zij alle mogelijke moeite hem achter slot en grendel te krijgen…

Bekijken
Verder lezen
€ 1.00
nr. 129
Verkocht

Amor als getuige

Aanvankelijk lijkt het Lily Lansden, succesvol schrijfster van detectives, een goed idee om voor de duur van de opnamen voor een reclamespotje een echtgenoot te fingeren.

Daar komt ze echter snel van terug.

Het fotomodel dat ze heeft ingehuurd om die rol te vervullen, gedraagt zich alsof hij werkelijk met haar getrouwd is, ook zonder publiek erbij. Lily weet geen raad met de emoties die Trent Daily bij haar wekt. Naarmate het filmen vordert, raakt ze meer en meer verstrikt in het door haarzelf geweven web van bedrog.

Uiteindelijk lijkt er zelfs niets anders op te zitten dan daadwerkelijk met de man te trouwen!

Bekijken
Verder lezen
Amanda Lee Beter dan beloften Intiem 171
€ 1.00
nr. 171
Verkocht

Beter dan beloften

Laura heeft één keer de fout gemaakt een haar dierbaar persoon ‘haar grote geheim’ te vertellen.

De reactie die hierop volgde, was dermate vernederend, dat ze dit niet licht een tweede keer zal doen. Brandon McGuire is echter vastbesloten haar door en door te leren kennen. Laura kan de verleiding niet weerstaan, want Brandon is een te aantrekkelijke man om aan voorbij te lopen.

En al weet ze dat hun verhouding niet lang zal duren, ze geeft zich voor de volle honderd procent…

Bekijken
Verder lezen
Janet Joyce Betoverende streling Intiem 136
€ 1.00
nr. 136
Verkocht

Betoverende streling

Kyna O’Brien is een onafhankelijke vrouw, en dat wil ze zo houden ook.

Het heeft haar genoeg moeite gekost om het zo ver te brengen, maar ze hééft bewezen dat ze het in haar eentje redt. Wanneer Blade Maddox zich op een ochtend tijdens het joggen bij haar voegt, beseft ze nog niet dat daarmee haar keurig uitgestippelde leventje op zijn kop komt te staan. Plotsklaps leert ze de warmte van sensuele beloften kennen; beloften die in zijn ogen te lezen staan. Blade laat haar niet met rust, noch in de privésfeer, noch op het zakelijke vlak. Met één liefkozing van zijn magische handen weet hij haar drang naar zelfstandigheid te ondermijnen. Ze móet een eind aan hun relatie maken.

Al beheerst hij haar gedachten dag en nacht, dat wil niet zeggen dat ze voor hem al haar schitterende toekomstplannen op het spel zet!

Bekijken
Verder lezen
Shirley Larson Een bitterzoete kwelling Intiem 131
€ 1.00
nr. 131
Verkocht

Een bitterzoete kwelling

Raine Taylor houdt al vanaf haar zestiende van Jade Kinkaid.

Jade is echter haar zwager, hij hoort bij haar zuster Michele – tot de dag waarop Michele het stadje Verylon en haar man verlaat om de Newyorkse theaterwereld te veroveren. Plotseling staan tussen Raine en Jade nog slechts twee barrières: zijn bitterheid en haar schuldgevoelens wanneer ze in zijn armen ligt. Het is evenwel te laat voor spijt. De hartstocht tussen hen laait zo hoog op, dat ze aan niets anders meer kunnen denken.

Al is Michele voorgoed verdwenen, dat wil nog niet zeggen dat het eenvoudig is de pijn van het verleden te vergeten en opnieuw te beginnen…

Bekijken
Verder lezen
Susannah Hart Een intiem gesprek Intiem 170
€ 1.00
nr. 170
Verkocht

Een intiem gesprek

Ricky O’Shea heeft de schitterend ogende Ethan Kieran altijd al bewonderd.

Eerst als sportman en later als acteur. Het feit dat uitgerekend hij haar uit een zeer benarde situatie redt, vervult haar zowel met vreugde als met afgrijzen. Al snel blijkt immers dat hij – zoals vrijwel elke man die Ricky kent – niet bij haar langskomt om haar het hof te maken, maar voor een goed gesprek.

En praten is wel het laatste waaraan Ricky denkt wanneer deze op een Griekse god gelijkende man bij haar op de sofa zit…

Bekijken
Verder lezen
Erin St. Claire Een zoetgevooisde fluistering Intiem 132
€ 1.00
nr. 132
Verkocht

Een zoetgevooisde fluistering

Ten gevolge van een stroomstoring komt Laney McLeod vast te zitten in de lift van een Newyorks flatgebouw; van angst valt ze bijna flauw.

Van hetgeen er daarna is gebeurd, herinnert ze zich totaal niets wanneer ze de volgende ochtend wakker wordt… in het bed van een volslagen onbekende! Laney vlucht te snel en te ver weg om meer van hem te weten te komen dan dat hij bijzonder aantrekkelijk is. Weldra blijkt dat die ene nacht vol ongebreidelde passie niet zonder gevolgen is gebleven. Haar hele leven heeft ze ervoor gewaakt bij iets of iemand betrokken te raken. Nu echter kan ze daar niet onderuit. Ze is immers verantwoordelijk voor een nieuw leven; bovendien blijft de onbekende niet veel langer een onbekende.

Geen moment laat hij haar vergeten hoe hartstochtelijk ze eens op hem heeft gereageerd…

 

 

Bekijken
Verder lezen
Erin Ross Getij der hartstocht Intiem 166
€ 1.00
nr. 166
Verkocht

Getij der hartstocht

Vanaf het ogenblik waarop ze Kirk Roberts ontmoet, ervaart Holly Bishop een voor haar vreemd gevoel -kwetsbaarheid.

Als enige vrouwelijke ingenieur op een Californisch booreiland kan ze zich dat absoluut niet permitteren. Hoewel ze heeft gezworen nooit aan een ‘platform romance’ te beginnen, doet Kirks aanraking haar die belofte vergeten. De risico’s waaraan hij elke dag als diepzeeduiker blootstaat, kan ze niet uit haar hoofd zetten.

Al snel beseft ze echter dat de gevarén van de zee in het niet vallen bij de gevaren die het pad der liefde kruisen…

Bekijken
Verder lezen
Laureen Blair Opwindend intermezzo Intiem 133
€ 1.00
nr. 133
Verkocht

Opwindend intermezzo

Al jaren is Adam Burke haar collega, en haar trouwste vriend.

Haley zou niet weten wat ze zonder hem moest beginnen; Adam denkt er net zo over. Hoewel beiden uitzonderlijk aantrekkelijk zijn, is er nog nooit sprake geweest van enige romantiek tussen hen. Dat lijkt echter te veranderen op het moment dat het schrijversduo met hun negende boek begint – een roman. Ofschoon Haley aanvankelijk nogal tegensputtert, krijgt ze er langzamerhand toch plezier in hun hoofdpersonen gestalte te geven. Het feit dat Adam elke passage eerst met haar wil proberen, heeft daar alles mee te maken. Zijn liefkozingen zijn even teder als opwindend, en Haley waant zich in de zevende hemel.

Na een tijdje gaat ze zich evenwel afvragen of ze slechts een spel spelen in het belang van hun boek, of eindelijk datgene toelaten in hun relatie wat ze al zo lang hebben onderdrukt…

Bekijken
Verder lezen
Elaine Raco Chase Terug naar jou Intiem 127
€ 1.00
nr. 127
Verkocht

Terug naar jou

Ze is het ‘Gezicht van de eeuw’, het exclusieve model voor Kingmans Cosmetics.

Marlayna O’Brians wereld glimt als goud, totdat die uitnodiging in haar brievenbus valt.

Noah Drake gaat trouwen; Noah Drake, de man die haar hart heeft gebroken, de man die ze nog steeds bemint, in voor- en tegenspoed. Zelfs nu, zes jaar later, wil Marlayna voor hem vechten. Ze kan dan succes hebben, geld verdienen als water, zonder Noah is haar leven leeg.

Wanneer ze naar het verlovingsfeest gaat, heeft Marlayna slechts één gedachte: in Noah’s armen liggen. Het maakt haar niet uit wat ze daarvoor moet doen…

Bekijken
Verder lezen
Susannah Hart Vraag niet waarom Intiem 65
€ 1.00
nr. 65
Verkocht

Vraag niet waarom

De mooie Faith Daniels heeft het niet bepaald gemakkelijk.

Ze wordt niet alleen volkomen gemanipuleerd door haar heerszuchtige tante Prue, maar ook haar verloofde, Harald, werkt niet erg mee aan Faiths geluk. Hij beschouwt haar alleen maar als een goede reclame voor zijn politieke aspiraties.
Om zichzelf te bewijzen, schrijft Faith voor het eerst in haar leven een boek, maar niemand mag dat weten.

Het blijkt al gauw dat haar boek een bestseller wordt en Nick Justin, een even bekend als gevreesd TV-reporter, komt achter haar geheim…

Bekijken
Verder lezen
Barbara Cameron Wild als het water Intiem 135
€ 1.00
nr. 135
Verkocht

Wild als het water

Lori Fairchild is volledig bezeten van haar werk met dolfijnen.

Ze houdt zielsveel van deze slimme, onbaatzuchtige en vrolijke dieren. Aan hen kan ze haar gevoelens kwijt, iets wat haar bij mensen bijzonder moeilijk valt. Althans, dat denkt ze… totdat ze zichzelf wel moet bekennen dat Jordan Stark, haar baas, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op haar uitoefent en ongekende emoties bij haar opwekt. Lange tijd biedt ze weerstand aan zijn charmes, tot Jordans wanhoop. Ten einde raad ontvoert hij haar voor een weekend op zijn boot.

Het lijkt wel of hij aanvoelt dat Lori’s passie alleen daar even wild kan zijn als het water zelf…

Bekijken
Verder lezen
Marie Nicole Liefde in de rechtzaal Intiem 109
€ 1.00
nr. 109
Verkocht

Liefde in de rechtzaal

Als ze haar zevenjarig zoontje Timmy niet had, zou werken het allerbelangrijkste zijn voor Yvette Culhane.

Ze is bijna dag en nacht bezig om carrière als advocaat te maken.
Op een dag wordt ze gevraagd voor de Woolsey-zaak, de omstreden erfenis van een veelvoudig miljonair.

Voor Yvette kan deze zaak een doorbraak in haar carrière betekenen. Maar dan komt ze oog in oog te staan met de advocaat van de tegenpartij: Brandon Fitzhugh.
Hij is keihard, beroemd en bovendien bijzonder aantrekkelijk. Yvette is echter niet van plan om zich van de wijs te laten brengen door zijn charmes. Na haar mislukte huwelijk is er in haar leven immers geen plaats meer voor een man? Maar of ze aan dat principe kan blijven vasthouden als Brandon toenadering zoekt?

Yvette komt voor een dramatische keuze te staan: wint ze het proces, dan verliest ze de man van wie ze uiteindelijk tóch hartstochtelijk veel is gaan houden…

Bekijken
Verder lezen
Stephanie James Magische nachten Intiem 137
€ 1.00
nr. 137
Verkocht

Magische nachten

Vier jaar geleden is de man van wie Ariana hield er met haar geld vandoor gegaan.

Het gevolg is dat ze geen man meer vertrouwt. Ze veinzen belangstelling voor haar, maar zijn in wezen uit op haar kapitaal, daarvan is ze overtuigd. Dat niet alleen zij een gemakkelijke prooi kan zijn, blijkt wanneer ze erachter komt dat haar tante in de ban is geraakt van een medium. Deze Fletcher Galen beweert dat hij contacten kan leggen met buitenaardse wezens. Tantes bankrekening wordt flink geplunderd, en Ariana besluit in te grijpen. Via haar broer neemt ze een jonge, succesvolle goochelaar, Lucian Hawk, in de arm, die al snel verliefd op haar wordt.

Er kan natuurlijk geen sprake van zijn dat Ariana zijn gevoelens beantwoordt, maar ook nu weer blijkt het vlees zwakker dan de geest…

Bekijken
Verder lezen
Dixie Browning Per kerende post Intiem 168
€ 1.00
nr. 168
Verkocht

Per kerende post

Rachel McCloud heeft een gruwelijke hekel aan alle driestuiverromannetjes die ze uit hoofde van haar beroep moet lezen.

Het liefst zou ze ermee stoppen. Haar baan als lerares Engels is geen vetpot, dus kan ze de opbrengsten van haar recensies niet missen. Vriendelijk zijn haar stukjes nooit; vooral een zekere Bonnie Jericho heeft het zwaar te verduren. De auteur reageert per ingezonden brief aan de krant, en dat is het begin van een heftige briefwisseling.

Bey Jones geniet ervan, te meer daar hij weet met wie hij te doen heeft…

Bekijken
Verder lezen
Marie Nicole Wat komt van een kus Intiem 134
€ 1.00
nr. 134
Verkocht

Wat komt van een kus

De zeer aantrekkelijke Casey Beett stelt een onderzoek in naar een geval van fraude bij het verhandelen van munten voor verzamelaars.

Alle aanwijzingen schijnen in één richting te wijzen – die van Simon Ashford. Bij toeval maakt ze kennis met de verdachte, die op slag zijn hart aan haar verliest. Al kost het haar spoedig moeite het hoofd koel te houden, ze mag absoluut niet uit het oog verliezen dat ze naar alle waarschijnlijkheid met een misdadiger te maken heeft. Deze vermoedens worden nog sterker op het moment dat ze Ethan ontmoet, Simons norse tweelingbroer.

Beide mannen zijn uiterlijk zo identiek, dat Casey zich af en toe vertwijfeld afvraagt wie van de twee haar ’s nachts komt opzoeken…

Bekijken
Verder lezen
Raye Morgan Bedreigde zekerheid Intiem 125
€ 1.00
nr. 125
Verkocht

Bedreigde zekerheid

Claire Angeli’s zoontje is weggelopen en verschuilt zich ergens in de bergen. De enige die hem wellicht kan vinden, is Cord McCloud.

Nooit had Claire kunnen bevroeden dat ze tijdens de nu volgende speurtocht haar hart zou verliezen. Cord zet een vette streep voor al haar toekomstplannen. Zij is op zoek naar een rustige man, een man die past in haar op zekerheden gebouwde en weinig emotionele leventje. Cord is evenwel allesbehalve rustig; hij is even wild en ruig als de bergen waarvan hij zoveel houdt.

De enige mogelijkheid om haar hart terug te krijgen is hem volgen naar die beangstigende maar lokkende wildernis…

Bekijken
Verder lezen
Lucy Gordon De bekoring van het nieuwe Intiem 165
€ 1.00
nr. 165
Verkocht

De bekoring van het nieuwe

Eens was de onverbeterlijke charmeur Myles Sanford niet meer dan de, soms wat al te avontuurlijke, jongere broer van Paula’s overleden echtgenoot.

En zij heeft hem vaak genoeg geholpen wanneer zijn werk als buitenlands correspondent bij de televisie of zijn eeuwige hang naar vrouwelijk schoon hem weer eens in de problemen had gebracht.

Vanaf het moment waarop hij haar in zijn armen neemt en hartstochtelijk kust, gaat Paula hem echter met andere ogen zien…

Bekijken
Verder lezen
Lindsay McKenna Onbeteugelde hartstocht Intiem 130
€ 1.00
nr. 130
Verkocht

Onbeteugelde hartstocht

Dany wil haar reputatie als paardentrainster beslist niet in de waagschaal stellen, dus kan ze niet anders dan de contractuele verplichtingen van haar ex-man jegens Sam Reese overnemen.

Ze beseft terdege dat het waanzin is te denken dat zij Sams onhandelbare en gevaarlijke hengst tijdens de Grand Prix naar de overwinning kan leiden.
Een poging daartoe ondernemen betekent echter wel een kans om haar ranch te behouden. Naarmate de dag van het grote evenement nadert, groeit haar angst.
Sam doet zijn uiterste best haar haar zelfvertrouwen terug te geven.

Zal de tussen hen ontluikende liefde ten slotte wonderen weten te verrichten?

Bekijken
Verder lezen
Stephanie James In argeloos vertrouwen Intiem 128
€ 1.00
nr. 128
Verkocht

In argeloos vertrouwen

Tabitha Graham meent een geestverwant te hebben gevonden, wanneer ze Devlin Colter redt uit een hachelijke situatie op een afgelegen eiland in de Caribische Zee.

Op haar komt hij vanaf het eerste moment over als een vriendelijke, tedere, verlegen man – een man die vreselijk veel behoefte heeft aan liefde. Colter blijkt echter even gevaarlijk te zijn als de legendarische fabeldieren die haar altijd al hebben gefascineerd. Als ze geschrokken de benen neemt, komt hij haar achterna. Een man als Devlin Colter laat zijn prooi niet zomaar schieten.

Te laat beseft Tabitha dat ze een sluimerende draak heeft gewekt…

Bekijken
Verder lezen