Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Alle 13 resultaten

Linda Lael Miller 2 kerstverhalen Intiem 1778
€ 2.00
nr. 1778

2 kerstverhalen

Sneeuw over Stone Creek

Deel 4 serie Stone Creek

Dierenarts Olivia O’Ballivan communiceert heel gemakkelijk met dieren, maar met mannen… dat is een ander verhaal. Vooral met haar nieuwe buurman, Tanner Quinn, verloopt het contact in eerste instantie maar moeizaam. Dit tot grote teleurstelling van zijn dochtertje Sophie, die vindt dat Tanner en Olivia voor elkaar geschapen zijn…

Kerst bij de McKettricks

Deel 5 serie McKettricks

Lizzie McKettrick kan niet wachten tot ze thuis is voor de kerst! Vooral niet omdat ze iemand aan haar familie wil voorstellen. Het lot heeft echter wat anders voor haar in petto: de stoomtrein wordt getroffen door een lawine, waardoor Lizzie en haar medereizigers in een levensgevaarlijke situatie terechtkomen. Haar vriend Whitley ontpopt zich als een klagende egoïst, maar dokter Morgan Shane neemt meteen de leiding, met Lizzie aan zijn zijde…

Bekijken
In winkeltasje
Linda Lael Miller Een thuis voor kerst Intiem 2086
€ 1.50
nr. 2086
Verkocht

Een thuis voor kerst

Deel 4 serie De McKettricks

Tevens deel 4 serie De McKettricks uit Texas

Het is 1914 – winter in Blue River, Texas.

Na de plotselinge dood van haar man weet Dara Rose zich geen raad. Hoe moet ze haar twee kinderen te eten geven zonder het geld dat hij als marshal verdiende? En waar moet ze naartoe? De nieuwe marshal heeft recht op het huis waarin ze woont, en dienstwoning. Hoe moet ze haar dochtertjes vertellen dat ze met Kerstmis in het armenhuis zullen zitten?

Clay McKettrick had echt op dat dak boven zijn hoofd gerekend. Hij heeft deze baan aangenomen zodat hij onderdak heeft terwijl hij net buiten het stadje zijn ranch bouwt. Maar hij kan toch niet zomaar een weduwe en haar dochters op straat zetten?

Hij moet iets verzinnen, iets waarmee hij zowel Dara Rose helpt, als zichzelf…

Bekijken
Verder lezen
Linda Lael Miller Winter in Stone Creek Intiem 1863
€ 1.50
nr. 1863

Winter in Stone Creek

Deel 6 serie Stone Creek

Is ze de enige single in Stone Creek?

Ashley O’Ballivan is blij dat de feestdagen weer voorbij zijn. Iedereen in haar omgeving lijkt de ware liefde te hebben gevonden, terwijl zij alleen onder de kerstboom zat. Dan komt uitgerekend de laatste man die ze wil zien een kamer bij haar huren: Jack McCall. Ooit brak hij haar hart door opeens te verdwijnen, zonder afscheid te nemen. Maar nu komt ze er stukje bij beetje achter dat hij al die tijd betrokken was bij een gevaarlijke geheime missie. En het gevaar is nog lang niet geweken, dus als Ashley Jack niet nog een keer kwijt wil raken, zal ze een plan moeten bedenken…

Bekijken
In winkeltasje
Maureen Child De vrouw in het huis Intiem 1676
€ 1.00
nr. 1676

De vrouw in het huis

Deel 2 serie Zon & schaduw

Vijftien jaar lang hebben de drie neven Lonergan – Sam, Cooper en Jake- de ranch van hun geliefde grootvader Jeremiah gemeden.
Nu komen ze terug, voor één zomer….

Cooper, succesvol horrorauteur, leeft in zijn verhalen. Het contact met de echte wereld laat hij over aan zijn onmisbare assistente Kara Sloane, zonder wie hij gedoemd is om te komen in chaos en gebrek. Zo tevreden als Cooper is, zo ongelukkig is Kara. Zij is verliefd op hem; en hij ziet haar niet als vrouw. Dus besluit ze te vertrekken. Maar dan verleidt Cooper haar opeens, en delen ze een paar gepassioneerde nachten.

Meer dan genot kan hij haar echter niet geven…

Bekijken
In winkeltasje
Christine Rimmer Gedroomd weerzien Intiem 1713
€ 1.00
nr. 1713
Verkocht

Gedroomd weerzien

Een foto in de krant, die Kelly toevallig onder ogen krijgt, laat haar hart sneller kloppen.

De man op de foto kent ze, heel goed zelfs – hij is niemand minder dan Michael Vakulic, die haar negen jaar geleden voor een onmogelijke keus liet en vervolgens spoorloos verdween. Ze besluit naar zijn seminar te gaan, en wanneer ze oog in oog met elkaar staan, blijkt dat de passie van destijds niet is verminderd. nu kan ze hem vertellen dat hun samenzijn van toen niet zonder gevolgen is gebleven, dat hij een dochter heeft. Maar hoe zal hij dit nieuws opnemen?

En ook niet onbelangrijk: is er opnieuw ruimte voor liefde tussen hen?

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Vader in vermomming Intiem 1724
€ 1.00
nr. 1724
Verkocht

Vader in vermomming

Deel 1 serie Babydol

Alleenstaand moeder Rachel is blij met haar nieuwe klusjesman.

Meer dan dat zelfs, ze voelt zich heel erg tot Jack Sawyer aangetrokken. Tot haar vreugde lijkt hij ook iets voor haar te voelen, hoewel het duidelijk is dat hij het een en ander voor haar verborgen houdt. Ze negeert dat feit, zou ze zomaar de man hebben gevonden die gewoon perfect in haar leven past?

Maar dan blijkt dat Jack iets voor haar verborgen heeft gehouden – iets wat hun opbloeiende liefde in de kiem dreigt te smoren…

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Spanning in de sneeuw Intiem 1730
€ 1.00
nr. 1730
Verkocht

Spanning in de sneeuw

Deel 2 serie Babydol

Carey Mooreland is met haar baby op weg naar Canada.

De wegen zijn dodelijk stil, en ze ziet geen hand voor ogen door de hevige sneeuwval. Opeens schier er een hart voor haar wielen en verliest ze de macht over het stuur, waardoor de hopeloos vast komt te zitten in de sneeuw. Voordat de wanhoop helemaal toeslaat, komt er gelukkig hulp,in de gedaante van politieman Ben Martin, die haar meeneemt naar zijn rustieke blokhut in de bossen.

De aantrekkingskracht tussen hen is als snel overduidelijk, maar Carey kan niet blijven, want wat Ben niet weet, is dat ze op de vlucht is en zo snel mogelijk het land uit moet zien te komen….

 

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Onder de pannen Intiem 1736
€ 1.00
nr. 1736
Verkocht

Onder de pannen

Deel 3 serie Babydol

Julia Martinelli is blij dat haar leven zo goed georganiseerd heeft.

Haar makelaardij loopt op rolletjes, en dat er voor liefde in haar leven maar weinig ruimte is, vindt ze niet erg. Dit in tegenstelling tot haar  moeder, een romantisch warhoofd, dat als vier keer in het huwelijksbootje is gestapt. Daarom is Julia ook he-le-maal niet enthousiast wanneer huwelijkskandidaat nummer vijf wordt voorgesteld. al moet ze zeggen dat deze MR. baxter op zich best aardig lijkt, en dat zijn zoon Sam, die hij heeft meegenomen, prachtige blauwe ogen heeft. En een spectaculair lichaam. En een hele mooie stem.

Al snel is ze tot over haar oren verliefd, een verliefdheid die niet zonder gevolgen blijft….

 

Bekijken
Verder lezen
Ally Blake Intens geboeid Intiem 1822
€ 1.00
nr. 1822
Verkocht

Intens geboeid

Verdorie, daar heb je weer zo’n milieufreak, denkt Dylan Kelly, terwijl hij naar buiten kijkt uit het raam van het kolossale kantoorgebouw van KInG, het bedrijf waarvan hij eigenaar is.

Voor het gebouw heeft iemand zich vastgeketend aan een standbeeld als protest tegen… Hij weet niet eens waartegen. Boos loopt hij naar buiten om de zaak op te lossen, maar dan blijft hij met een schok staan. De geketende figuur blijkt een beeldschone dame, iets wat hij totaal niet had verwacht. Hij mag dan niet van milieufreaks houden, maar misschien wil hij toch de actievoorwaarden eens grondig met haar doornemen?

Bekijken
Verder lezen
Anna Cleary Nooit vergeten minnaar Intiem 1823
€ 1.00
nr. 1823
Verkocht

Nooit vergeten minnaar

Is een knappe Italiaan niet precies wat Lara nodig heeft om haar bestaan als alleenstaande werkende moeder wat op te fleuren?

Nou… nee, niet wanneer de Italiaan haar vroegere minnaar Alessandro blijkt te zijn. Nooit had ze verwacht hem nog terug te zien, laat staan dat ze dat had gehoopt. Ook al is ze zielsgelukkig met haar dochtertje, een blijvende herinnering aan de passie die ze met Alessandro deelde, van de man zelf heeft ze slechts gevaar te duchten.

Het gevaar blijkt echter uit onverwachte hoek te komen – van haar eigen verraderlijke lichaam… en haar nog verraderlijker hart.

Bekijken
Verder lezen
Kimberly Lang Flirten met gevaar Intiem 1930
€ 1.00
nr. 1930
Verkocht

Flirten met gevaar

Als relatietherapeute weet Megan Lowe precies hoe ze huwelijken moet redden, maar haar eigen liefdesleven is een compleet ander verhaal.

Devin Kenney – haar onuitstaanbare ex – is als populaire echtscheidingsadvocaat bezig alle verkoopcijfers te breken met zijn nieuwe boek over mislukte huwelijken, en je ex vergeten is nu eenmaal lastig als hij je aanstaart vanaf ieder billboard in de stad. Wanneer de pers erachter komt dat zíj Devins ex-vrouw is, besluit ze dat het tijd wordt het over een andere boeg te gooien.

In plaats van hem te ontlopen zoekt ze de confrontatie, en dat wordt er eentje waar de vonken vanaf springen!

Bekijken
Verder lezen
Christyne Butler Zomaar gelukkig Intiem 1971
€ 1.00
nr. 1971
Verkocht

Zomaar gelukkig

Nadat hij zijn gevangenisstraf heeft uitgezeten, is Justin Dillon vastbesloten op het rechte pad te blijven.

Dan wordt er ineens een jongetje bij hem afgeleverd, met de mededeling dat het zijn zoontje is. Een nieuw leven beginnen is één ding, maar opeens vader zijn is wel wat veel gevraagd. Toevallig is de mooie en slimme Gina Steele steeds in de buurt als Justin het even niet meer weet met de kleine Jacoby.

En in het gezelschap van Gina, nota bene het zusje van de sheriff, lijkt een gezin ineens een heel aantrekkelijke optie…

Bekijken
Verder lezen
Natalie Anderson Spanning en champagne Intiem 2028
€ 1.00
nr. 2028
Verkocht

Spanning en champagne

Als het aan Roxie ligt, is het hoog tijd om een beetje plezier te gaan maken in haar leven.

Daarom heeft ze een ‘nog te ervaren’-lijstje opgesteld, met de zes doelen die ze het liefst wil bereiken. Met de eerste aanbetaling die ze net heeft geïnd van haar nieuwe huurder, koopt ze zes dure flessen champagne – om er steeds eentje open te kunnen trekken na het behalen van een doel. En bij een van die doelen zou de huurder, de aantrekkelijke Gabe, haar nog weleens prima van dienst kunnen zijn!

Zolang hij er maar niet achter komt waar de letter ‘O’ op de champagnefles precies voor staat…

Bekijken
Verder lezen