Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Alle 7 resultaten

Christine Rimmer Gedroomd weerzien Intiem 1713
€ 1.00
nr. 1713
Verkocht

Gedroomd weerzien

Een foto in de krant, die Kelly toevallig onder ogen krijgt, laat haar hart sneller kloppen.

De man op de foto kent ze, heel goed zelfs – hij is niemand minder dan Michael Vakulic, die haar negen jaar geleden voor een onmogelijke keus liet en vervolgens spoorloos verdween. Ze besluit naar zijn seminar te gaan, en wanneer ze oog in oog met elkaar staan, blijkt dat de passie van destijds niet is verminderd. nu kan ze hem vertellen dat hun samenzijn van toen niet zonder gevolgen is gebleven, dat hij een dochter heeft. Maar hoe zal hij dit nieuws opnemen?

En ook niet onbelangrijk: is er opnieuw ruimte voor liefde tussen hen?

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Onder de pannen Intiem 1736
€ 1.00
nr. 1736
Verkocht

Onder de pannen

Deel 3 serie Babydol

Julia Martinelli is blij dat haar leven zo goed georganiseerd heeft.

Haar makelaardij loopt op rolletjes, en dat er voor liefde in haar leven maar weinig ruimte is, vindt ze niet erg. Dit in tegenstelling tot haar  moeder, een romantisch warhoofd, dat als vier keer in het huwelijksbootje is gestapt. Daarom is Julia ook he-le-maal niet enthousiast wanneer huwelijkskandidaat nummer vijf wordt voorgesteld. al moet ze zeggen dat deze MR. baxter op zich best aardig lijkt, en dat zijn zoon Sam, die hij heeft meegenomen, prachtige blauwe ogen heeft. En een spectaculair lichaam. En een hele mooie stem.

Al snel is ze tot over haar oren verliefd, een verliefdheid die niet zonder gevolgen blijft….

 

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Spanning in de sneeuw Intiem 1730
€ 1.00
nr. 1730
Verkocht

Spanning in de sneeuw

Deel 2 serie Babydol

Carey Mooreland is met haar baby op weg naar Canada.

De wegen zijn dodelijk stil, en ze ziet geen hand voor ogen door de hevige sneeuwval. Opeens schier er een hart voor haar wielen en verliest ze de macht over het stuur, waardoor de hopeloos vast komt te zitten in de sneeuw. Voordat de wanhoop helemaal toeslaat, komt er gelukkig hulp,in de gedaante van politieman Ben Martin, die haar meeneemt naar zijn rustieke blokhut in de bossen.

De aantrekkingskracht tussen hen is als snel overduidelijk, maar Carey kan niet blijven, want wat Ben niet weet, is dat ze op de vlucht is en zo snel mogelijk het land uit moet zien te komen….

 

Bekijken
Verder lezen
Kate Little Vader in vermomming Intiem 1724
€ 1.00
nr. 1724

Vader in vermomming

Deel 1 serie Babydol

Alleenstaand moeder Rachel is blij met haar nieuwe klusjesman.

Meer dan dat zelfs, ze voelt zich heel erg tot Jack Sawyer aangetrokken. Tot haar vreugde lijkt hij ook iets voor haar te voelen, hoewel het duidelijk is dat hij het een en ander voor haar verborgen houdt. Ze negeert dat feit, zou ze zomaar de man hebben gevonden die gewoon perfect in haar leven past?

Maar dan blijkt dat Jack iets voor haar verborgen heeft gehouden – iets wat hun opbloeiende liefde in de kiem dreigt te smoren…

Bekijken
In winkeltasje
Maureen Child De vrouw in het huis Intiem 1676
€ 1.00
nr. 1676

De vrouw in het huis

Deel 2 serie Zon & schaduw

Vijftien jaar lang hebben de drie neven Lonergan – Sam, Cooper en Jake- de ranch van hun geliefde grootvader Jeremiah gemeden.
Nu komen ze terug, voor één zomer….

Cooper, succesvol horrorauteur, leeft in zijn verhalen. Het contact met de echte wereld laat hij over aan zijn onmisbare assistente Kara Sloane, zonder wie hij gedoemd is om te komen in chaos en gebrek. Zo tevreden als Cooper is, zo ongelukkig is Kara. Zij is verliefd op hem; en hij ziet haar niet als vrouw. Dus besluit ze te vertrekken. Maar dan verleidt Cooper haar opeens, en delen ze een paar gepassioneerde nachten.

Meer dan genot kan hij haar echter niet geven…

Bekijken
In winkeltasje
Ally Blake Intens geboeid Intiem 1822
€ 1.00
nr. 1822
Verkocht

Intens geboeid

Verdorie, daar heb je weer zo’n milieufreak, denkt Dylan Kelly, terwijl hij naar buiten kijkt uit het raam van het kolossale kantoorgebouw van KInG, het bedrijf waarvan hij eigenaar is.

Voor het gebouw heeft iemand zich vastgeketend aan een standbeeld als protest tegen… Hij weet niet eens waartegen. Boos loopt hij naar buiten om de zaak op te lossen, maar dan blijft hij met een schok staan. De geketende figuur blijkt een beeldschone dame, iets wat hij totaal niet had verwacht. Hij mag dan niet van milieufreaks houden, maar misschien wil hij toch de actievoorwaarden eens grondig met haar doornemen?

Bekijken
Verder lezen
Anna Cleary Nooit vergeten minnaar Intiem 1823
€ 1.00
nr. 1823
Verkocht

Nooit vergeten minnaar

Is een knappe Italiaan niet precies wat Lara nodig heeft om haar bestaan als alleenstaande werkende moeder wat op te fleuren?

Nou… nee, niet wanneer de Italiaan haar vroegere minnaar Alessandro blijkt te zijn. Nooit had ze verwacht hem nog terug te zien, laat staan dat ze dat had gehoopt. Ook al is ze zielsgelukkig met haar dochtertje, een blijvende herinnering aan de passie die ze met Alessandro deelde, van de man zelf heeft ze slechts gevaar te duchten.

Het gevaar blijkt echter uit onverwachte hoek te komen – van haar eigen verraderlijke lichaam… en haar nog verraderlijker hart.

Bekijken
Verder lezen