Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Alle 13 resultaten

Leanne Banks Verborgen hartstochten Intiem 796
€ 1.00
nr. 796
Verkocht

Verborgen hartstochten

Waardering 5.00 uit 5

Ridge Jacksons plan lijkt eenvoudig te realiseren: hij zal Dara Seabrook beschermen en zich tegelijkertijd wreken op haar peetvader.

Dara gooit echter roet in het eten. Met haar blauwe ogen, verleidelijke figuur en ongekunstelde manier van doen heeft ze binnen de kortste keren Ridges hart gewonnen. Hoe moet het nu met zijn wraak? Hij zou Dara onnoemelijk veel verdriet doen als hij haar peetvader, de toekomstige president van de Verenigde Staten, zou ontmaskeren als een charlatan.

Nog voordat hij tot een besluit kan komen, verandert een krantenbericht zijn plannen onherroepelijk…

Bekijken
Verder lezen
Kate Hoffmann Bloem in de wildernis Intiem 961
€ 1.00
nr. 961
Verkocht

Bloem in de wildernis

Deel 3 serie Avontuur in Alaska Avontuur in Alaska

Kyle ‘Hawk’ Hawkins is de laatste vrijgezel in de Bachelor Creek Lodge.

En dat wil hij graag zo houden. Zelfs wanneer er vijf sportieve vrouwen arriveren, die willen dat hij hun gids is in de wildernis van Alaska.

Een van hen, Sydney Winthrop, maakt meteen een diepe‘indruk op Hawk. Maar ach, zoiets heeft hij wel vaker meegemaakt en het heeft hem nog nooit van zijn stuk gebracht. Een weekje wildernis met Sydney en haar vriendinnen zal hij heus wel overleven. Ze gaan tenslotte op survival! Wanneer Sydney op een ochtend echter wordt belaagd door een wilde beer – en hij haar nog maar net op tijd kan redden – beseft hij ineens hoeveel hij voor haar voelt. Wat is er toch met hem aan de hand? Hij, de eeuwige vrijgezel, staat op het punt razend verliefd te worden op een vrouw die hij pas een paar dagen kent. Of heeft hij soms alleen maar last van lentekriebels?

Bekijken
Verder lezen
€ 1.00
nr. 937
Verkocht

Een kus met Kerstmis

Deel 1 serie Avontuur in Alaska Avontuur in Alaska

Julia Logan krijgt de schrik van haar leven wanneer ze door een wildvreemde man wordt opgebeld, die haar doodleuk vertelt dat haar zoontje op dat moment bij hem is.

De jongen was in zijn eentje op weg gegaan naar de noordpool om daar de kerstman te vinden en zodoende bij hem in Alaska beland, zo deelt hij haar mee. Maar dat kan helemaal niet! Sam was immers op weg naar zijn vader, van wie ze al een tijdje gescheiden is. Toch klinkt de onbekende man zo betrouwbaar, dat ze zijn verhaal wel serieus moet nemen. Daarom begeeft ze zich een dag later op weg naar het hotel waar hij en Sam op haar wachten. Een zeer aantrekkelijke man staat haar daar inderdaad op te wachten – maar zonder Sam. Voor de paniek haar om het hart kan slaan, heeft hij haar al gerustgesteld. De jongen bevindt zich veilig en wel in Muleshoe, waar zij de volgende dag ook heen zullen gaan.

Tot die tijd zit ze dus met de knapste man opgescheept die ze ooit heeft ontmoet…

Bekijken
Verder lezen
Jamie Denton Hartstocht in hotpants Intiem 1022
€ 1.00
nr. 1022
Verkocht

Hartstocht in hotpants

Zodra agent Mason O’Neill vanuit zijn surveillancewagen de blonde schoonheid in haar gewaagde outfit ziet staan, weet hij dat er problemen op komst zijn.

Mijn hemel, als die dame daar zo op haar naaldhakken op straat blijft paraderen, kan hij zijn opzetje om die avond een bepaalde crimineel in de kraag te grijpen wel vergeten. Ze is wel heel erg mooi trouwens. Niet direct het type dat je op een straathoek verwacht. En alle eventuele klandizie slaat ze af; dat is toch vreemd. Op een gegeven moment wordt ze lastiggevallen door een vervelende kerel die zijn handen niet thuis kan houden. Mason komt meteen in actie en redt de mooie vrouw van haar belager. Ze is hem echter allesbehalve dankbaar. Wat bezielt hem ook eigenlijk?

Hij moet achter de boeven aan en die wulpse blondine met rust laten!

Bekijken
Verder lezen
Janelle Denison Keer op keer Intiem 980
€ 1.00
nr. 980
Verkocht

Keer op keer

Kyle Stephens is wild van zijn buurvrouw Jade.

Maar de enkele keren dat hij haar tegen het verrukkelijke lijf loopt, zijn beperkt tot de dagen dat de postbode hun post weer eens verwisseld heeft. Haar spitse reacties op zijn toenaderingspogingen vindt hij bijzonder prikkelend, want hoewel ze hem keer op keer de deur wijst, is hij ervan overtuigd dat zij zich ook tot hem aangetrokken voelt. Dan werpt het lot hem een buitenkansje in de schoot… Tijdens een rommelverkoop bij Jade thuis ontdekt hij een dagboek vol sensuele fantasieën van haar hand onder in een doos met oude boeken. Om geen argwaan te wekken, koopt hij de hele doos – met kookboeken en al.

Dan bereidt hij zich voor om in een ultieme verleidingspoging al haar fantasieën één voor één waar te gaan maken!

Bekijken
Verder lezen
Carly Philips Nacht met een vreemde Intiem 1064
€ 1.00
nr. 1064
Verkocht

Nacht met een vreemde

Nog eenmaal uit de band springen met een man die ze écht aantrekkelijk vindt – dat is alles wat Samantha Reed zichzelf toestaat.

Daarna zal ze als een brave, gehoorzame dochter trouwen met haar steenrijke verloofde om haar vader uit de financiële nood te redden. Op vakantie in Arizona loopt ze al meteen de juiste persoon tegen het lijf die al haar dromen zal kunnen verwezenlijken. Barkeeper Ryan ‘Mac’ Mackenzie is de meest sexy man die ze ooit heeft ontmoet; het water loopt haar gewoonweg in de mond bij de allereerste aanblik. En Mac is er duidelijk de man niet naar om nee te zeggen tegen alles wat ze hem aanbiedt. Zinderende nachten volgen in zijn appartementje boven het café.

Als het tijd is om te vertrekken, beseft Sam tot haar wanhoop dat er heel wat meer tussen hen bestaat dan opwindende seks…

Bekijken
Verder lezen
Elda Minger Nachtelijke verrukking Intiem 987
€ 1.00
nr. 987
Verkocht

Nachtelijke verrukking

Gewoon een reünie, dat is alles wat Meg Prescott verwacht van haar terugkeer naar Blue Spruce.

Dat verandert op slag als Daniel Willett met lenige passen op haar af komt stevenen, de sexy cowboy op wie ze als puber al een oogje had. Met een gebroken hart bleef Daniel Willett achter toen Meg op haar achttiende haar biezen pakte om in L.A. haar dromen na te jagen. Inmiddels heeft zij haar doel bereikt, en nu is het tijd voor Daniel om zijn eigen verhitte dromen waar te maken – met Meg in zijn armen. Dronken, verloren in het ritme van de nacht, ontdekken zij samen hun verborgen fantasieën, hun heetste verlangens en hun diepste geheimen… Tot de ochtendzon met zijn meedogenloze stralen hun emoties weer terugjaagt in hun schulp.

Wat hebben een zwijgzame cowboy en een mondaine schrijfster meer te delen dan lichamelijke passie?

 

Bekijken
Verder lezen
Kate Hoffmann Stoer, dapper en lief Intiem 949
€ 1.00
nr. 949
Verkocht

Stoer, dapper en lief

Deel 2 serie Avontuur in Alaska Avontuur in Alaska

Het is toch niet te geloven!

Perrie Kincaid, razende reporter, wordt tegen haar zin door de hoofd red acteur van haar krant op het vliegtuig gezet naar Alaska. Hij zegt dat het voor haar eigen bestwil is, en bovendien wil hij dat ze een artikel schrijft over de eenzame vrijgezellen in Muleshoe, een piepklein dorp. Perrie, die altijd gewend is met haar neus boven op het nieuws te zitten, baalt enorm. Verbannen naar een of ander onherbergzaam oord waar het grootste deel van de vijftig bewoners uit hunkerende mannen bestaat!

Ze kan wel wat leukers bedenken! Zodra ze in de felblauwe ogen van de piloot Joe Brennan kijkt, krijgt ze echter wat meer zin in haar noordelijke avontuur. Laat Joe nou net een van de weinige mannen in Muleshoe zijn die niet op vrouwelijke aandacht zit te wachten…

 

Bekijken
Verder lezen
Lynn Ellis Wilde begeerte Intiem 1008
€ 1.00
nr. 1008
Verkocht

Wilde begeerte

Het had een koud kunstje moeten zijn voor Tripp Anderson, zijn opdracht om de mooie Abby te beschermen tegen ongeschikte mannen die misbruik van haar willen maken en het op haar fortuin hebben voorzien.

Alles wat hij hoeft te doen is een oogje in het zeil houden – vanuit de verte. Als het maar niet zo moeilijk was om zelf zijn handen van haar af te houden… Eén moment van onbedachtzaamheid, en Tripp ziet zich voor de taak gesteld om Abby te beschermen tegen de wilde begeerte van de aller ongeschiktste man ter wereld… hijzelf. Abby heeft niet zoveel bedenkingen. Ze heeft zich nog nooit zo tot iemand aangetrokken gevoeld.

Liefde, vertrouwen en een band voor altijd, daar gelooft ze allang niet meer in, maar wat kan er nu voor bezwaar zijn tegen opwindende seks zonder verplichtingen?

 

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Duivelse dromen Intiem 765
€ 1.00
nr. 675
Verkocht

Duivelse dromen

Deel 1 serie De onstuitbare O’Malleys

In New Orleans waart al enige tijd een gevaarlijke verkrachter rond.

Als misdaadverslaggeefster volgt Desiree Dupree de zaak op de voet en raakt er steeds meer bij betrokken. Iemand die ook nogal geïnteresseerd lijkt te zijn en steeds op de plaats van de misdaden opduikt, is Roman Falconer, schrijver van misdaadromans. Desiree besluit hem te gaan interviewen, trekt de stoute schoenen aan en belt bij hem aan. Al bij hun eerste ontmoeting voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot deze geheimzinnige, opwindende man.

Een hartstochtelijke affaire volgt, en Desiree is in de zevende hemel tot er weer een nieuw slachtoffer van de verkrachter valt en er tot haar verbijstering steeds meer bewijzen boven tafel komen die allemaal wijzen in de richting van… Roman!

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Een slimme bedriegster Intiem 892
€ 1.00
nr. 892
Verkocht

Een slimme bedriegster

Deel 3 serie De onstuitbare O’Malleys

Bliss Fortune vormt een uitdaging voor Shayne O’Malley.

Niet alleen omdat ze beeldschoon is, maar ook omdat hij erachter moet zien te komen of ze betrokken is bij een grootscheepse juwelensmokkel. Om met haar in contact te komen besluit hij zich voor te doen als rijke playboy. Tot zijn verrassing blijkt ze niet ongevoelig voor zijn charmes en brengen ze samen een romantische avond in Parijs door. Vanaf dat moment ziet hij haar steeds vaker. Maar hoe beter hij haar leert kennen, hoe meer hij ervan overtuigd raakt dat ze niets met de juwelendiefstal te maken heeft. Wanneer het gerucht de ronde doet dat ze haar ex wil vermoorden, begint hij echter te twijfelen.

Is ze werkelijk onschuldig of speelt ze een spelletje met hem en is hij verliefd geworden op een slimme bedriegster?

 

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Gevaarlijke verleidster Intiem 886
€ 1.00
nr. 886
Verkocht

Gevaarlijke verleidster

Deel 2 serie De onstuitbare O’Malleys

Tijdens het carnaval wordt Roarke aangeklampt door een onbekende vrouw die hem smeekt haar te helpen.

Nog voor hij kan vragen wat er aan de hand is, verdwijnt ze weer in de feestvierende menigte. Even later ziet hij een bewusteloze gestalte met een hoofdwond op de grond liggen. Het is dezelfde vrouw. Eenmaal bijgekomen, blijkt ze haar geheugen kwijt te zijn. Roarke, die journalist is, ruikt een sensationeel verhaal en besluit haar in de gaten te houden. Al snel komt hij erachter dat iemand het op haar leven heeft gemunt. Wanneer ook hij wordt bedreigd, duiken ze samen onder. Roarke beseft echter maar al te goed dat hij nu écht in gevaar verkeert, want verliefd worden op de mooie, verleidelijke Daria is wel het laatste wat hij zich kan permitteren.

Vooral omdat ze zich plotseling herinnert dat ze verloofd is…

 

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Strelende handen Intiem 898
€ 1.00
nr. 898
Verkocht

Strelende handen

Deel 4 serie De onstuitbare O’Malleys

Filmster Lorelei Longstreet is mooi en verleidelijk.

Wanneer zij op het witte doek verschijnt, gaat menig mannenhart dan ook sneller kloppen. Tussen al haar aanbidders en bewonderaars zit helaas één dolgedraaide ‘fan’, die haar dreigbrieven stuurt. Omdat zijn brieven steeds griezeliger worden, schakelt haar regisseur een privédetective in, die haar vierentwintig uur per dag moet bewaken. Hoewel Lorelei bepaald niet zit te wachten op een bodyguard, stemt ze er toch mee in. Zodra ze ziet wie er is ingehuurd, heeft ze echter spijt als haren op haar hoofd. Dat nu uitgerekend de sexy Michael O’Malley, de man op wie ze smoorverliefd is geweest en die ze al jaren probeert te vergeten, haar in de gaten moeten houden.

En dat niet alleen overdag, ook ‘s nachts!

 

Bekijken
Verder lezen