Onweerstaanbare verhalen, vol passie, vuur en verovering…


Alle 5 resultaten

Leanne Banks Verborgen hartstochten Intiem 796
€ 1.00
nr. 796

Verborgen hartstochten

Ridge Jacksons plan lijkt eenvoudig te realiseren: hij zal Dara Seabrook beschermen en zich tegelijkertijd wreken op haar peetvader.

Dara gooit echter roet in het eten. Met haar blauwe ogen, verleidelijke figuur en ongekunstelde manier van doen heeft ze binnen de kortste keren Ridges hart gewonnen. Hoe moet het nu met zijn wraak? Hij zou Dara onnoemelijk veel verdriet doen als hij haar peetvader, de toekomstige president van de Verenigde Staten, zou ontmaskeren als een charlatan.

Nog voordat hij tot een besluit kan komen, verandert een krantenbericht zijn plannen onherroepelijk…

Bekijken
In winkeltasje
JoAnn Ross Duivelse dromen Intiem 765
€ 1.00
nr. 675
Verkocht

Duivelse dromen

Deel 1 serie De onstuitbare O’Malleys

In New Orleans waart al enige tijd een gevaarlijke verkrachter rond.

Als misdaadverslaggeefster volgt Desiree Dupree de zaak op de voet en raakt er steeds meer bij betrokken. Iemand die ook nogal geïnteresseerd lijkt te zijn en steeds op de plaats van de misdaden opduikt, is Roman Falconer, schrijver van misdaadromans. Desiree besluit hem te gaan interviewen, trekt de stoute schoenen aan en belt bij hem aan. Al bij hun eerste ontmoeting voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot deze geheimzinnige, opwindende man.

Een hartstochtelijke affaire volgt, en Desiree is in de zevende hemel tot er weer een nieuw slachtoffer van de verkrachter valt en er tot haar verbijstering steeds meer bewijzen boven tafel komen die allemaal wijzen in de richting van… Roman!

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Een slimme bedriegster Intiem 892
€ 1.00
nr. 892
Verkocht

Een slimme bedriegster

Deel 3 serie De onstuitbare O’Malleys

Bliss Fortune vormt een uitdaging voor Shayne O’Malley.

Niet alleen omdat ze beeldschoon is, maar ook omdat hij erachter moet zien te komen of ze betrokken is bij een grootscheepse juwelensmokkel. Om met haar in contact te komen besluit hij zich voor te doen als rijke playboy. Tot zijn verrassing blijkt ze niet ongevoelig voor zijn charmes en brengen ze samen een romantische avond in Parijs door. Vanaf dat moment ziet hij haar steeds vaker. Maar hoe beter hij haar leert kennen, hoe meer hij ervan overtuigd raakt dat ze niets met de juwelendiefstal te maken heeft. Wanneer het gerucht de ronde doet dat ze haar ex wil vermoorden, begint hij echter te twijfelen.

Is ze werkelijk onschuldig of speelt ze een spelletje met hem en is hij verliefd geworden op een slimme bedriegster?

 

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Gevaarlijke verleidster Intiem 886
€ 1.00
nr. 886
Verkocht

Gevaarlijke verleidster

Deel 2 serie De onstuitbare O’Malleys

Tijdens het carnaval wordt Roarke aangeklampt door een onbekende vrouw die hem smeekt haar te helpen.

Nog voor hij kan vragen wat er aan de hand is, verdwijnt ze weer in de feestvierende menigte. Even later ziet hij een bewusteloze gestalte met een hoofdwond op de grond liggen. Het is dezelfde vrouw. Eenmaal bijgekomen, blijkt ze haar geheugen kwijt te zijn. Roarke, die journalist is, ruikt een sensationeel verhaal en besluit haar in de gaten te houden. Al snel komt hij erachter dat iemand het op haar leven heeft gemunt. Wanneer ook hij wordt bedreigd, duiken ze samen onder. Roarke beseft echter maar al te goed dat hij nu écht in gevaar verkeert, want verliefd worden op de mooie, verleidelijke Daria is wel het laatste wat hij zich kan permitteren.

Vooral omdat ze zich plotseling herinnert dat ze verloofd is…

 

Bekijken
Verder lezen
JoAnn Ross Strelende handen Intiem 898
€ 1.00
nr. 898
Verkocht

Strelende handen

Deel 4 serie De onstuitbare O’Malleys

Filmster Lorelei Longstreet is mooi en verleidelijk.

Wanneer zij op het witte doek verschijnt, gaat menig mannenhart dan ook sneller kloppen. Tussen al haar aanbidders en bewonderaars zit helaas één dolgedraaide ‘fan’, die haar dreigbrieven stuurt. Omdat zijn brieven steeds griezeliger worden, schakelt haar regisseur een privédetective in, die haar vierentwintig uur per dag moet bewaken. Hoewel Lorelei bepaald niet zit te wachten op een bodyguard, stemt ze er toch mee in. Zodra ze ziet wie er is ingehuurd, heeft ze echter spijt als haren op haar hoofd. Dat nu uitgerekend de sexy Michael O’Malley, de man op wie ze smoorverliefd is geweest en die ze al jaren probeert te vergeten, haar in de gaten moeten houden.

En dat niet alleen overdag, ook ‘s nachts!

 

Bekijken
Verder lezen