Je bent hier:

Intiem Jubileumspecial Oneindig verleidelijk – Hopeloos verloren | Gekust door de miljonair | Onweerstaanbare papa

40 jaar Harlequin, dat is natuurlijk een feestje waard! Speciaal voor deze jubileumbundel hebben we drie bijzondere Intiem-verhalen van de beste auteurs voor u geselecteerd.
Susan Mallery – Hopeloos verloren

Crissy vindt het tijd dat ze zich eens over haar schuldgevoelens moet zetten en de zoon opzoekt die ze 13 jaar eerder afstond ter adoptie. Dat dit gepaard gaat met de nidige emoties spreekt voor zich – helemaal als blijkt dat ze het wel héél goed kan vinden met de oom van de jongen, Josh….

Leanne Banks – Gekust door de miljonair

Ook Mallery kan het verleden maar niet zomaar vergeten. Wanneer miljonair Alex, op wie ze ooit stapelverliefd was maar bij wie ze zich compleet belachelijk maakte, haar vraagt om met hem te lunchen, slaat ze zijn uitnodiging resoluut af. Die fout maakt ze niet nog eens! Alleen is Alex wel erg volhoudend…..

Olivia Gates – Onweerstaanbare papa

Selene beleeft een hartstochtelijke nacht met de aantrekkelijke scheepsmagnaat Aristedes – waarna hij met de noorderzon vertrekt. Twee jaar later heeft ze hem heel wat uit te leggen als hij ontdekt dat hun nacht niet zonder gevolgen is gebleven…..

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Nederlandse uitgave

2015

Oorspronkelijke titel (s)

Her last first date – Billionare's marriage bargain – The Sarantos secret baby

Oorspronkelijke uitgave

2007, 2008, 2011

Extra informatie

Uitgave ter gelegenheid van 40 jarig bestaan Harlequin uitgeverij

Misschien ook leuk