Je bent hier:

Jasmine Cresswell – Lokvogel (nr. 103)

Deel 1

Melody Beecham leidt een bevoorrecht leven. Als dochter van de Engelse Lady Rosalind en de Amerikaanse Wallis Beecham, een self-made miljonair met politieke connecties, heeft het haar nooit aan iets ontbroken. Het feit dat haar ouders gescheiden zijn en ze met geen van beiden veel contact heeft, doet daar niets aan af.

Tot haar moeder tijdens een pleziertocht op zee overboord slaat en verdrinkt. Tijdens de lezing van Lady Rosalinds testament blijkt namelijk dat Wallis Beecham haar vader niet is. Hij wil meteen niets meer met haar te maken hebben en zorgt er bovendien voor dat haar kans op succes in de kunstwereld, waar ze net naam begon te maken, in één klap voorbij is.

Woedend zint Melody op wraak. Volgens haar zit er een luchtje aan de manier waarop Wallis aan zijn geld is gekomen, en dat kan ze mooi gebruiken om zijn politieke ambities te dwarsbomen.

Ze is zich er dan nog niet van bewust dat haar bewegingen op de voet worden gevolgd. Unit One, een geheime overheidsdienst, heeft besloten haar te rekruteren om de hoogste politieke kringen binnen te kunnen dringen… Is dit haar kans?

Oorspronkelijke prijs was: €1.50.Huidige prijs is: €1.00.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

366

Aantal verhalen

1

Boeknummer

103

Oorspronkelijke titel (s)

Decoy

Nederlandse serie naam

Unite One

ISBN:

90347514499

SKU: Jasmine Cresswell - Lokvogel (nr. 103) IBS Thriller Categorieën , , Tags , , , , , , ,