Jillian Hart – Midden in een winternacht

Gestrand in een sneeuwstorm met twee verkleumde kinderen op de achterbank…
Net als Shelby het niet meer ziet zitten, klopt er een agent op het raampje van haar auto. Ze verwacht een boete vanwege haar verlopen rijbewijs, maar in plaats daarvan verwisselt hij haar lekke band. Waar heeft ze dat aan te danken? Het mysterie wordt nog groter wanneer haar redder in de nood haar de weg wijst en vertrekt met de woorden: ‘Dag, Shelby.’ Wie is deze man?

Margaret Daley – Het begon met een sneeuwbal…

Wanneer kinderboekenschrijfster Ellie Summers eindelijk het huis van Brody Kincaid bereikt, krijgt ze een bijzonder onthaal: twee kleine meisjes bekogelen haar enthousiast met sneeuwballen.
Helaas blijkt hun vader minder blij met haar komst. ‘Wat doe jij hier?’ informeert hij bars. Geen best begin van haar nieuwe samenwerking met de illustrator die ze zo hard nodig heeft. Wat een hork! Hoe kan ze hem dan toch zo charmant vinden?

Brenda Minton – Kus in de kou

De eerste – en enige – kus die Jake Wild haar gaf, is Jolie zelfs na een jaar nog niet vergeten.
Dus besluit ze na lang wikken en wegen terug te keren naar Snow Falls. De eerste die ze daar tegenkomt is Jake! Haar hart begint sneller te kloppen, maar dan ziet ze dat hij in gezelschap is van een klein meisje… Zijn dochter? Is hij getrouwd? Winterkou dringt Jolies hart binnen. Hoe heeft ze zich zo kunnen vergissen?

1.50

Op voorraad

Extra informatie

Aantal pagina's

334

Aantal verhalen

3

Boeknummer

107

ISBN:

9789034736079