(Hardcover met omslag)

Dit boek bestaat uit drie korte verhalen
De uitnodiging

De beeldschone pilote Jackie O’Neill komt na een jarenlange afwezigheid terug in haar geboorteplaats. Ze heeft over de hele wereld gezworven en is nu op zoek naar een plaats waar ze haar eigen bedrijf kan opzetten; een plaats waar ze eindelijk rust kan vinden. Jackie heeft echter buiten de stoere William Montgomery gerekend. Hij heeft langgeleden gezworen dat de mooie Jackie ooit de zijne zal zijn.

De huwelijksmakelaars

Kane Taggert wordt doodziek van zijn bemoeizuchtige familie. Met alle denkbare smoezen proberen ze hem in contact te brengen met aantrekkelijke dames. Maar Kane weet wat hij wil: een lieve – en vooral plooibare – vrouw. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van de irritant eigenwijze, maar zeer aantrekkelijke blonde Cale Anderson.

Een ideale oplossing

Het is water en vuur vanaf het allereerste moment dat de ruige Cole en de temperamentvolle Dorie elkaar ontmoeten. Maar als Cole hoort welk schaamteloos voorstel Dorie hem wil doen, besluit hij dat ze echt gek moet zijn. Dorie wil dat Cole zich – voor veel geld – twee weken lang voordoet als haar echtgenoot. Het loopt allemaal net iets anders dan Dorie zich heeft voorgesteld.

3.50

Op voorraad

Extra informatie

Aantal pagina's

316

Aantal verhalen

3

Extra informatie

Hardcover met papieren omslag

ISBN:

9041003770