Je bent hier:

Kate Hoffmann – Vakkundig verleid | Donna Kauffman – Partners in crime (nr. 26)

Kate Hoffmann – Vakkundig verleid

Mannen ga je toch niet geloven? Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets aan. Dus wil ze het liefst rechtsomkeert maken wanneer ze sexy Max Morgan tegen het lijf loopt, op wie ze sinds jaar en dag verliefd is. Maar o, wat is hij charmant… en lief… en zorgzaam… Helemaal niet zoals ze dacht dat hij zou zijn! Vast te mooi om waar te zijn, dus… of niet?

Donna Kauffman – Partners in crime

Voor je vrienden doe je alles… Te laat bedenkt Sophie Maplethorpe dat inbreken in een hotelkamer echt helemaal niets voor haar is. Ze doet het omdat haar beste vriendin het haar heeft gevraagd, maar ze is nu eenmaal niet zo stoer. En ze is er blijkbaar ook niet goed in, want de man die volgens haar in een diepe slaap verzonken was, blijkt opeens klaarwakker te zijn. Hij is bepaald niet blij haar te zien. Maar wel waanzinnig aantrekkelijk!

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

2

Boeknummer

26

Nederlandse uitgave

2011

Oorspronkelijke titel (s)

The sexy devil – Simon says…

Oorspronkelijke uitgave

2010

SKU: White Silk 26 Kate Hoffmann - Vakkundig verleid | Donna Kauffman - Partners in crime Categorieën , Tags , , , , , , , ,