Je bent hier:

Katherine Garbera – Lila en Nicholas (nr. 1273)

Deel 2
Vier meiden delen lief en leed met elkaar.
Ze wonen op hetzelfde adres.
Werken bij hetzelfde bedrijf en gaan samen uit.
En als ze verliefd worden… vertellen ze elkaar al hun geheimen.
En huilen ze bij elkaar uit als het misgaat…

Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren?
Het ene moment zaten Nick Camden – mijn super aantrekkelijke baas, die al twee jaar een belangrijke rol speelt in mijn dromen – en ik nog te praten over een vijandelijke overname, en het volgende moment waren we bezig de liefde te bedrijven – boven op zijn bureau! Ik weet werkelijk niet wat ik nu moet doen. Want Nick heeft me nooit eerder als vrouw gezien en bovendien wil hij zich absoluut niet binden….

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

158

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Some kind of incredible

Oorspronkelijke serie naam

Amber Court 20

Boeknummer

1273

Extra informatie

Deel 2

SKU: Katherine Garbera - Lila en Nicholas (nr. 1273) Intiem Categorieën , Tags , , , , , , , , ,