Je bent hier:

Kathleen Woodiwiss – Geketend door liefde

Virginia, 1747.

Shemaine O’Hearn is de verloofde van een begerenswaardige markies, en de dochter van één van de rijkste mannen van Engeland. Ze lijkt verzekerd van een gelukkige toekomst. Maar het uitgesproken knappe, zelfverzekerde meisje heeft machtige vijanden gemaakt – vijanden die haar willen laten verdwijnen. En daar hebben ze veel voor over.

Na vals te zijn beschuldigd van diefstal, bevindt Shemaine zich nu in ketens geboeid op een overvol gevangenenschip op weg naar Virginia, Amerika. Daar zal ze verkocht worden aan de hoogste bieder.

Gage Thornton is meteen onder de indruk als hij Shemaine op de kade ziet staan. Getroffen door haar schoonheid en lieftalligheid, koopt hij haar als kindermeisje voor zijn zoontje, dat al snel gehecht raakt aan de vrolijke jonge vrouw.

Shemaine kan haar groeiende passie voor de liefdevolle, aantrekkelijke Gage niet lang onderdrukken – en hij op zijn beurt verlangt naar haar op een manier die hij niet voor mogelijk had gehouden na het tragische verlies van zijn eerste vrouw.

Als Shemaine en Gage in elkaars armen het geluk weer leren kennen, wordt hun liefde uit onverwachte hoek bedreigd: van over de oceaan duikt een donkere schaduw uit het verleden op, die hun nieuwe leven en liefde in gevaar brengt.

Slechts 1 resterend op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Petals on the river

Extra informatie

Hardcover met papieren omslag

ISBN:

9022524795

SKU: Kathleen Woodiwiss - Geketend door liefde hr hardcover Categorieën , Tags , , , , , , ,

Misschien ook leuk