Je bent hier:

Laurie McBain – Op golven van geluk

Deel 2

Dit is het verhaal van Rhea, een jonge vrouw die door een wreed en wraaklustig familielid wordt ontvoerd en in het ruim van een schip wordt geworpen om in Amerika als dienstmeisje te worden verkocht.

Maar ver weg, aan de andere kant van de oceaan, valt zij in handen van kapitein Dante Leighton, de meest beruchte en meest onweerstaanbare zeerover van zijn tijd.

Lady Rhea Claire Dominick is een prille schoonheid met een overvloed aan goudblonde lokken, die is opgegroeid in de harmonische en idyllische beschutting van het gezin, doch die niettemin door het lot is voorbestemd tot een tomeloze liefde op de toppen der golven.

Kapitein Dante Leighton is een onbesuisde, onbevreesde avonturier, die zijn hoge adellijke geboorte aan zijn laars lapt, gehoor geeft aan de roep van de zee en piraat wordt. Op zijn plundertochten verovert hij scheepsladingen en harten met een zelfde gemak, doch hij beseft toch dat er iets aan zijn leven ontbreekt, totdat…

Slechts 1 resterend op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

366

Aantal verhalen

1

Extra informatie

Deel 2, Hardcover met papieren omslag, Op eerste pagina staat een naam geschreven, Verder is het boek heel en mooi, Vlekje op zijkant van de pagina's

ISBN:

9064933413