Je bent hier:

Lynne Graham – Dubbel geluk | De trots van een Griek | Meedogenloos en machtig (nr. 1)

Bouquet Special Lynne Graham: Haar allereerste verhaal, de lezersfavoriet en haar recentste verhaal. Samen in één unieke bundel.
Dubbel geluk

Dane Visconti is rijk, knap… en hij is de enige die Claire Fletcher kan helpen haar droom te verwezenlijken. Tenminste, als hij toestemt in een verstandshuwelijk met haar. Dane is bereid met haar te trouwen, maar al snel na de plechtigheid blijkt dat hij het zakelijke deel van hun huwelijk niet ziet zitten. Hij verwacht zelfs van Claire dat ze het bed met hem deelt! Dat was niet bepaald een onderdeel van haar droom… of misschien toch wel?

De trots van een Griek

het verhaal dat door Lynnes eigen lezers als favoriet is uitverkoren

Sinds Prudence en Jorgos Angelis – gedwongen door hun families – acht jaar geleden trouwden zijn ze vrienden, maar ze leiden compleet verschillende levens. Dat was niet gemakkelijk voor Prudence, die heimelijk smoorverliefd was op haar knappe echtgenoot. Maar daar is ze nu overheen: ze wil scheiden en op eigen benen staan. Tot haar stomme verbazing wil Jorgos daar niets van horen. Sterker nog, hij wil van hun huwelijk een echte verbintenis maken!

Meedogenloos en machtig

een gloednieuw verhaal, nu voor het eerst in het Nederlands

Tycoon Alex Stavroulakis schrikt nergens voor terug, maar als zijn peetvader hem vraagt om te bepalen of een jonge vrouw haar erfenis wel waard is, twijfelt hij. Rosie Gray is schoonmaakster – hoe moet hij ooit met haar in contact komen? Hij besluit het bedrijf waar ze werkt in te huren voor een van zijn kantoorpanden. Zo kan hij haar in de gaten houden en een oordeel vellen. Waar hij niet op had gerekend, is dat Rosie diepe indruk op hem maakt en dat hij meer wil dan haar bespioneren… véél meer!

Drie verhalen vol passie, zinderende spanning en machomannen!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Boeknummer

01

SKU: Lynne Graham - Dubbel geluk | De trots van een Griek | Meedogenloos en machtig (nr. 1) Bouquet special Categorie: Tags , , , , , ,