Maggie Shayne – Bloedstollende nacht

Geheim agent Stephen ‘Ramsey’ Bachman heeft de opdracht vampier Cuyler Jade in te rekenen. Maar als zij hém tijdens een achtervolging weet te overmeesteren, komt ze met schokkende feiten over de organisatie waarvoor hij werkt. Hij gelooft er geen woord van, tot hij ontdekt dat zijn werkgever hem niet langer als jager beschouwt, maar als prooi.

Charlaine Harris – Dansers na donker

Omdat Rue het geld hard nodig heeft, verbijt ze haar lichte angst en wordt ze de nieuwe danspartner van een vampier – de roodharige Sean McClendon. Deze blijkt intrigerend gezelschap, en hij danst wonderbaarlijk goed. Intussen wacht op de achtergrond een man op de kans haar te doden. En wanneer het hem uiteindelijk lukt een mes in haar buik te steken, kan Sean haar nog maar op één manier redden.

Gena Showalter – Het donkerste vuur

Geryon, poortwachter van de hel, moet samen met de beeldschone godin Kadence een groep opstandige demonen bedwingen. Wanneer ze afdalen in Lucifers koninkrijk, laaien er in de hitte van het vagevuur gevoelens op die hun strijdlust omzetten in passie. Helaas wacht hun geen idyllisch samenzijn, maar een bitter gevecht tegen duivelse krachten.

1.50

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

382

Aantal verhalen

3

Boeknummer

3

Oorspronkelijke titel (s)

Beyond twilight – Dancers in the dark – The darkest fire

ISBN:

9789034748935

Boek Maggie Shayne | Charlaine Harris | Gena Showalter - Verhalen voor na het donker (nr. 3) Categorie Tags , , , , , , , ,