Je bent hier:

Mary Lynn Baxter – Eenzame kerst | Sondra Stanford – Hart vol hoop | Marie Ferrarella – Terugkeer in de nacht | Jeanne Stephens – Een hand vol liefde (nr. 25)

Mary Lynn Baxter – Eenzame kerst

Een man alleen met zijn hond, zo heeft Boothe Larson zich zijn zelf verkozen afzondering in de bossen van Arkansas voorgesteld. Bezoekers zijn niet welkom in de afgelegen blokhut, zelfs niet met Kerstmis. Tot Lacy Madison en haar kleine meid zijn hart veroveren…

Sondra Stanford – Hart vol hoop

Rob Green levert de enorme kerstboom grinnikend af bij het kleine appartementje van Mary Shelton. Die dame lijkt over weinig realiteitszin te beschikken: wat moet ze met zo’n gevaarte in haar mini-huisje? Eenmaal oog in oog met Mary, kan hij echter alleen nog maar denken aan een romantische kerstavond bij een boom vol flonkerende kaarsjes…

Marie Ferrarella – Terugkeer in de nacht

Laura en haar zoontje Robbie geloven niet in de kerstman – tot ze oog in oog met hem staan in een warenhuis. Deze kerstman lijkt alle wensen van een ongelukkig klein jongetje te kunnen vervullen en de dromen van zijn eenzame moeder werkelijkheid te kunnen laten worden!

Jeanne Stephens – Een hand vol liefde

Gelukkig kerstfeest. Voor Nina hoeft het allemaal niet meer. Haar afwerende houding vormt voor Jeff echter luist een uitdaging om haar op andere gedachten te brengen. Zou het hem lukken haar haar hardnekkige vooroordelen te doen vergeten?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

4

Boeknummer

25

Oorspronkelijke titel (s)

Joni's magic – Hearts of Hope – The night Santa Claus returned – Basket of love

ISBN:

9034735257